5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz


vayyyy be çok sevindimm MAŞALLAH idolümsünn vazgeçmeee sakınn valla senin yorumları görmeyince motivem düşüyorr :)
ben ilk hafta 4 ikinci hafta 3 verdim bu 3.haftamdada 1 kilo sanırım yarın son günüm ve serbest günlerd eyemeğin gözünü çıkarttım açıkcası neyapıcam bilmiyorum kafam karışık
değiştirsem diyorum diyeti değiştirsem hangisinii yapmalıyım inan okadar işim var yılsonu muhasebeciyim ama ben daha çok diyet listelerini okuyorum isveçi yapıyım diyorum yılbaşıından sonra senin tavsiyenide alarak tabi sence ?
 

Hadi inşallah.80lere bir şey kalmamış.Az kaldı.Bir süre sonra başarı öykülerimizle, zayıflamaya çalışan arkadaşlara motivasyon sağlayacağız inşallah.Kolay gelsin.


Benim gibi gitmişsin, ben de 4.5-2.5-1.5 vermiştim sırasıyla, sonra da regl savaşım vardı Ben geri dönecektim buraya son anda vazgeçtim, burada bir topikte okumuştum birisinin arkadaşı 2 ayda 85den 58e mi ne düşmüş.Sadece çorba içmiş.Çorba detoksu/diyeti gibi.Sabah , öğle, akşam bir kase ne pişirdiyse onu içmiş, meyve yemiş, çorbalarının içine et didiklemiş falan.Ben de epey araştırdım netten.Aklıma yattı.Bir düdüklü mercimek çorbası pişirdim, 5 gündür falan içiyorum.Ortalama 2 kilo verdim. (Gerçi bir kilosu regl şişkinliğiydi)Bu akşam da sebze çorbası yapacağım, sonra domates çorbası, pirinçli yoğurt çorbası falan.Bir ay da çorba içeyim ve kurtulayım artık şu kilolardan diyorum.Günde aletle 1000 mekiğe başladım, bu geceden itibaren de şu belediyenin spor aletleri varya parkta falan, onlarda 1 saat spor yapacağım.Yani azim, motivasyon, malkoçoğluluk yerinde.Bu kilolar ya gidecek, ya gidecek.Kendime bir ay verdim.Bir ayda deli gibi kasıp, sonrasında da buralara hiç uğramayacağım inşallah.

Sana da tavsiye olarak sadece her gün gözlemle neye geçersen geç diyebilirim.Ben İsveç'i yaptım, 7 günde 2 kilo anca verebildim.Burası gibi beni hergün mutlu etmedi, sonra da bıraktım zaten.Bir de bu diyetin (5 günde 5 kilo) kalorisi çok az.Ortalama 300-400 kalori ile beslendik.Ama İsveç 600-700 civarı.O yüzden burdan İsveç'e geçince tamam vücut şaşırıyor belki ama biz fazla yiyor gibi oluyoruz.Keşke tam tersini yapsaydık.Önce isveçle 700 kalorilik 13 gün diyet yapıp, sonra buraya 300-400 kalorilik yemeğe başlayınca daha seri kilo verecektik.Neyse olan oldu artık Eğer kilo vermen durursa 1-2 gün vücudu şokla, ya fazla ye, ya detoks yap (ben 2 gün sadece yoğurt yemiştim mesela), ya sporu abart, ya spor yapıyorsan dinlen ki vücudunu şaşırt.

Hepimize kolay gelsin, iletişimi koparmayalım ve en kısa sürede sağlıkla zayıflayıp çıtır olalım
 
kızlar 5. gunde ne yemeyı tercıh ettınz bn haslama sewmıorum yumurtayı ancak omlet olarak yıyeblırım napıım :26: bu ılk haftam suan ıı gıttı kılolar
 
kahve içmek serbest neden sıktınki kendini?

ya canavarrr aklımdan geçiyodu ben 3ü bi arad lardan 2 tane içerim günlükk acaba çkmudur kalorisi sorıyım diye he bu arada seni neslihan bursayla karıştırmışım :) geçmişe bak diyodu neyse bu sayede senin linkinle baktımkii zamnında neydi adı damdan düşenmi ne ya diyıorum yine böle kısakısa püf noktalrın varsa bilgilendir bizi
 




bencede güzel düşnmüşsün gayete mantıklıı gidişat teorin :) bende yoğurt çorbasıyla çok duydumm kilo verenn tamamdırr yeni diyet menüm belli oldu teşekkürlerrr sana inananlardanım unutmaa sen kendine böle inandığın sürece 68 de neymişş 60 olursun şubata inşallah MAŞALLAHH diyyeimm
 
chosen1234 Cevabın için teşekkürler arkadasım

bu hafta bende bimden alıp deneyim o zaman zaten bu sefer haşlama yapmicam

elma dilim şeklinde fırına atıcam...

bugün meyve günü iyi gidiyo şimdilik

umarım yarın zorlanmam yoğurdu sade yemeyi pek sevmem ama inşallah kolay atlatırım
yumurtayı hiç deneyemem bile sabahtan akşama yiyemem

yoğurt ve süt değilmi seçeneğimiz..acaba süte kflex katsak nasıl olur ?
 
Son düzenleme:

bnce olur ama bzm ewde kalmadı keske bnde alsaydm ne yıcm ya yarndan korkuorum
 
Ben yumurta kesinlikle yiyemem çok severim ama kahvaltı dışında peynirsiz ekmeksiz düşünemiyorum

sade yoğurt yeme alışkanlığımda yok o yüzden k flex le süt yicem

sütü yağsız alırım napim

birden bire çok yüklendim gerçekten şokladık
 

Teşekkür ederim canım.Yoğurt çorbası deyince aklıma geldi, burada bir tarif vardı; bir bardak kuru fasülye, bir bardak buğday, bir bardak nohut pişirip, bunları soğuk yoğurtla karıştırıp, sabah öğle akşam içenler vardı bir ara, ben de 3 gün içip 2 kilo vermiştim. (Gerçi ödem falandır ya neyse).

Ocak 29 kapanış dedim, kendime söz verdim.Benim boyum 1.80, kemiklerim de her şişmanın olduğu gibi iri (Ama gerçekten iri).O yüzden 68 olduğumda 38 bedene rahat giren, insan görünümlü biri oluyorum.65 kilo olduğumda insan korkutuyorum Bu yüzden 68 den öteye gitmeyeceğim, onu da bir ay içinde halletmek istiyorum.İnşallah bir ay sonra gelip "Yapacağım dedim, yaptım, olacak dedim oldu" diye Ali Ağaoğlu modunda açıklama yaparım.

Sana da maşallah, çok iradeli gördüm, ara ara gelip gözetliyorum zaten Umarım sen de sağlıkla istediğin kiloya kısa sürede inersin.
Herkese hafif bir gün dilerim.
 

aaaaaaaaaaaa bak olmadı
ben normal sütsüz ve şekersiz kahve içiyorsun sanıryorum
3 in 1 arada olmaz
 
rica ederim canım inş sizin bimin patatesleride lezzetlidir meyve beni çok zorladı (meyveyle çok aram olmadığın için herhalde) neyseki bitti...



Ben yiyemiyorum yumurtayı çok kötü kokuyor o yüzden süt - yoğurt yapıyorum canım..
süt yoğurdu ikisini birden tüketebiliyormuyuz? ben yazılandan ya yumurta ya süt ya yoğurt anladım..
aynen bende yumurtayı haşlama sevmem omlet olarak severim onuda ekmeksiz yiyemem
 

desene eski mankenlerdensin 1,80 vayy hatuna bak be derimm şimdi ben resimlerinde yanında kimse olmadığı için boyunu bu kadar farketmemiştim ama sevindim hedefe ne kalmışş
bu arada ben elma diyetitlede bay kilo vermiştim geçmişte
 
kızlar
pazartesi 71.8 le başladım
bugün 69.7 geldim
giden:2.100gram
aslında dün sabah 69.5 gelmiştim
dün akşam sadece bu diyetin dışına çıktım
2 kaşık yoğurt çorbası 2 kaşık bamya 2 kaşım dövme pilavı yedim (davetteydim mecbur yedim ama doymadım abartmadan yedim)
acaba onları yemeseydim daha fazlamı gidecekti bilmiyorum ama yinede sonçtan menunum 2.100 gitti
bu pazartesi tekrar başlıyorum
 
gunaydınlar pazrtesı basladım
72.9dum bugun 70.6 cıktım
gıden 2.3 kg super bı dıyetmıs masllh pazrtesı tekrar baslayacagım
 
offf ya
ne güzel 76.7 gördüm hafta içi
dün bir hasta oldum ilaç içmek için çorba içtim
sabahta cornflakes yedim tartıda 78.7 çıktım yaaa
bu kadar farkmı olur 2 tas çorba ile
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…