- 8 Ekim 2008
- 2.093
- 1.377
- 698
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.821
Buradayım, buradaHenüz koruma modunda değilim canım, hala vermekle uğraşıyorum
90dan, 80lere, 80lerden de 70lere nihayet inebildim
5-6 kilo kaldıi onu vereyim sonrası isterse varsın bir ömür yavaş yavaş gitsin
Senin diyet durumu nasıl gidiyor?
Arada bakıyorum, hala buna devam mı?
Kilo verimin nasıl?
ooooo neoluyor gene. yılmak yok. olumsuz söz yok. 100gram bile olsa vereceğiz. yedik yedik löp löp iki aç kalınca totomuz sıkışmayacak. winstoncugum regl olmama ragmen bu sabah 1300vermişim. 3 günde. bakalım cumartesi sabah kesin sonuç çıkacak. 8li rakamlara az kaldı . 105.4 ten geldik 95.200e hayırölısı bakalım
vayyyy be çok sevindimm MAŞALLAH idolümsünn vazgeçmeee sakınn valla senin yorumları görmeyince motivem düşüyorr :)
ben ilk hafta 4 ikinci hafta 3 verdim bu 3.haftamdada 1 kilo sanırımyarın son günüm ve serbest günlerd eyemeğin gözünü çıkarttım açıkcası neyapıcam bilmiyorum kafam karışık
değiştirsem diyorum diyeti değiştirsem hangisinii yapmalıyım inan okadar işim var yılsonu muhasebeciyim ama ben daha çok diyet listelerini okuyorum isveçi yapıyım diyorum yılbaşıından sonra senin tavsiyenide alarak tabi sence ?
kahvesizliğe dayanamayıp 1 tane içtimöğrelnde tavuklu salata yedm zerre yag tuz yok çok kötydü,mide küçülüceği için çok sorun olmaz gibime geliyo 1 haftada değilde varsın 1 ayda gitsin :)
kahve içmek serbest neden sıktınki kendini?
Hadi inşallah.80lere bir şey kalmamış.Az kaldı.Bir süre sonra başarı öykülerimizle, zayıflamaya çalışan arkadaşlara motivasyon sağlayacağız inşallah.Kolay gelsin.
Benim gibi gitmişsin, ben de 4.5-2.5-1.5 vermiştim sırasıyla, sonra da regl savaşım vardıBen geri dönecektim buraya son anda vazgeçtim, burada bir topikte okumuştum birisinin arkadaşı 2 ayda 85den 58e mi ne düşmüş.Sadece çorba içmiş.Çorba detoksu/diyeti gibi.Sabah , öğle, akşam bir kase ne pişirdiyse onu içmiş, meyve yemiş, çorbalarının içine et didiklemiş falan.Ben de epey araştırdım netten.Aklıma yattı.Bir düdüklü mercimek çorbası pişirdim, 5 gündür falan içiyorum.Ortalama 2 kilo verdim. (Gerçi bir kilosu regl şişkinliğiydi)Bu akşam da sebze çorbası yapacağım, sonra domates çorbası, pirinçli yoğurt çorbası falan.Bir ay da çorba içeyim ve kurtulayım artık şu kilolardan diyorum.Günde aletle 1000 mekiğe başladım, bu geceden itibaren de şu belediyenin spor aletleri varya parkta falan, onlarda 1 saat spor yapacağım.Yani azim, motivasyon, malkoçoğluluk yerinde.Bu kilolar ya gidecek, ya gidecek.Kendime bir ay verdim.Bir ayda deli gibi kasıp, sonrasında da buralara hiç uğramayacağım inşallah.
Sana da tavsiye olarak sadece her gün gözlemle neye geçersen geç diyebilirim.Ben İsveç'i yaptım, 7 günde 2 kilo anca verebildim.Burası gibi beni hergün mutlu etmedi, sonra da bıraktım zaten.Bir de bu diyetin (5 günde 5 kilo) kalorisi çok az.Ortalama 300-400 kalori ile beslendik.Ama İsveç 600-700 civarı.O yüzden burdan İsveç'e geçince tamam vücut şaşırıyor belki ama biz fazla yiyor gibi oluyoruz.Keşke tam tersini yapsaydık.Önce isveçle 700 kalorilik 13 gün diyet yapıp, sonra buraya 300-400 kalorilik yemeğe başlayınca daha seri kilo verecektik.Neyse olan oldu artıkEğer kilo vermen durursa 1-2 gün vücudu şokla, ya fazla ye, ya detoks yap (ben 2 gün sadece yoğurt yemiştim mesela), ya sporu abart, ya spor yapıyorsan dinlen ki vücudunu şaşırt.
Hepimize kolay gelsin, iletişimi koparmayalım ve en kısa sürede sağlıkla zayıflayıp çıtır olalım
chosen1234 Cevabın için teşekkürler arkadasım
bu hafta bende bimden alıp deneyim o zaman zaten bu sefer haşlama yapmicam
elma dilim şeklinde fırına atıcam...
bugün meyve günü iyi gidiyo şimdilik
umarım yarın zorlanmam yoğurdu sade yemeyi pek sevmem ama inşallah kolay atlatırım
yumurtayı hiç deneyemem bile sabahtan akşama yiyemem
yoğurt ve süt değilmi seçeneğimiz..acaba süte kflex katsak nasıl olur ?
bencede güzel düşnmüşsün gayete mantıklıı gidişat teorin :) bende yoğurt çorbasıyla çok duydumm kilo verenn tamamdırr yeni diyet menüm belli oldu teşekkürlerrr sana inananlardanım unutmaa sen kendine böle inandığın sürece 68 de neymişş 60 olursun şubata inşallah MAŞALLAHH diyyeimm
kızlar 5. gunde ne yemeyı tercıh ettınz bn haslama sewmıorum yumurtayı ancak omlet olarak yıyeblırım napıım :26: bu ılk haftam suan ıı gıttı kılolar
ya canavarrr aklımdan geçiyodu ben 3ü bi arad lardan 2 tane içerim günlükk acaba çkmudur kalorisi sorıyım diye he bu arada seni neslihan bursayla karıştırmışım :) geçmişe bak diyodu neyse bu sayede senin linkinle baktımkii zamnında neydi adı damdan düşenmi ne ya diyıorum yine böle kısakısa püf noktalrın varsa bilgilendir bizi
rica ederim canım inş sizin bimin patatesleride lezzetlidirchosen1234 Cevabın için teşekkürler arkadasım
bu hafta bende bimden alıp deneyim o zaman zaten bu sefer haşlama yapmicam
elma dilim şeklinde fırına atıcam...
bugün meyve günü iyi gidiyo şimdilik
umarım yarın zorlanmam yoğurdu sade yemeyi pek sevmem ama inşallah kolay atlatırım
yumurtayı hiç deneyemem bile sabahtan akşama yiyemem
yoğurt ve süt değilmi seçeneğimiz..acaba süte kflex katsak nasıl olur ?
Ben yumurta kesinlikle yiyemem çok severim ama kahvaltı dışında peynirsiz ekmeksiz düşünemiyorum
sade yoğurt yeme alışkanlığımda yok o yüzden k flex le süt yicem
sütü yağsız alırım napim
birden bire çok yüklendim gerçekten şokladık
süt yoğurdu ikisini birden tüketebiliyormuyuz? ben yazılandan ya yumurta ya süt ya yoğurt anladım..Ben yiyemiyorum yumurtayı çok kötü kokuyor o yüzden süt - yoğurt yapıyorum canım..
teşekkür ederim canım.yoğurt çorbası deyince aklıma geldi, burada bir tarif vardı; bir bardak kuru fasülye, bir bardak buğday, bir bardak nohut pişirip, bunları soğuk yoğurtla karıştırıp, sabah öğle akşam içenler vardı bir ara, ben de 3 gün içip 2 kilo vermiştim. (gerçi ödem falandır ya neyse).
Ocak 29 kapanış dedim, kendime söz verdim.benim boyum 1.80, kemiklerim de her şişmanın olduğu gibi iri(ama gerçekten iri).o yüzden 68 olduğumda 38 bedene rahat giren, insan görünümlü biri oluyorum.65 kilo olduğumda insan korkutuyorum Bu yüzden 68 den öteye gitmeyeceğim, onu da bir ay içinde halletmek istiyorum.inşallah bir ay sonra gelip "yapacağım dedim, yaptım, olacak dedim oldu" diye ali ağaoğlu modunda açıklama yaparım.
Sana da maşallah, çok iradeli gördüm, ara ara gelip gözetliyorum zatenUmarım sen de sağlıkla istediğin kiloya kısa sürede inersin.
Herkese hafif bir gün dilerim.
aaaaaaaaaaaa bak olmadı
ben normal sütsüz ve şekersiz kahve içiyorsun sanıryorum
3 in 1 arada olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?