5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın canlarım. önceikle iradeli mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum hepimize. insallah tüm güzelikler 2012de bizi sevdiklerimizi bulur. bu haftada regl olmama ragmen 94.400le kapattım. pazar yeniden baslayacagım. 8li akamlara az kaldı. heyecanlandım. içine giremediğim pantolonumun bol gelmesi yetti bugün. akşama cok güzel olacagım.

2sene önce 95le gebe kalmıştım bu kiloyu 2.5 yıldır ilk defa tartıda gördüm.94 offff.az kaldı sabır. yılmak yok bekle bizi2012.90olunca resim koyacagım. tabi nasıl konuldugunu ögretirseniz. 15kilo nasıl fark yaptı bakın

offf ya
ne güzel 76.7 gördüm hafta içi
dün bir hasta oldum ilaç içmek için çorba içtim
sabahta cornflakes yedim tartıda 78.7 çıktım yaaa
bu kadar farkmı olur 2 tas çorba ile
aa niye öyle olduki:18::18: acaba reglmi olacaksın yada wc ye mi çıkamadım
kaçla başlamıştın?
kaç kg gitti

yok regl yeni bitti
wc kısmı belki ateşten kafa kalmadıki ne ettiğimi bile hatırlamıyorum
ama su içmediğimi çok iyi biliyorum
gerçi tuzlu bir şeyde yemedim su tutsun vücudum ama canımı sıktı iyice

kaçla başlamıştın?
kaç kg gitti

102.9şa baslamıştım.1.5 ay oldu sanırım. arada duraksamalar oldu ama 9 kilo verdim.en cok bu diyet işe yaradı.isveç yaramadı.yarın yeniden baslıyorum. 20gün kesintisiz yapıp 80lerigörürsem havalara ucacam. ama ucabilirmiyim bilemiyorum

slm kizlar daha once bu diyeti uygulamaya karar vermistim ama aksiliklerden kismet olmadi dugunumuz cikti aradan yarin baslayacam desteklerinizi bekliyorum

ben daha önce hiç diye yapmadım bu ilk diyetim olcak patateslerimi hasladım yarın başlıyayım bakalım inş verebilirim..

slm kizlar daha once bu diyeti uygulamaya karar vermistim ama aksiliklerden kismet olmadi dugunumuz cikti aradan yarin baslayacam desteklerinizi bekliyorum

alaca cetvelinde gördüğüm baya yol katetmişsinn varmııı bi yönetmin nasıl verdinn
bende 3 hafta yaptım bu dieti evet verdimde ama mantık 2 ileri 1 geri oluyoo verdiğini serbest günde yarısını aynen alıyonn niyetim isveçti ama isveçte veremeyip tekrar bu diete dönenler var o yüzden yılbaşında baya biiii şoka uğradıı midem ne bulursan ye yöntemiyle :)

canım ben aslında p kıloları 3 ayda saglıklı ve duenlı beslenek verdım 3 aydan sonra yanı tam dokuz ay boyunca bır aldım bır verdım fazla bosverdım ama 65 kusurata kadar ındım hazıranda dıyete ara verdım sonra 67 oldum agostostan ekıkıme kadar memlekete gıtım oordada 71 oldum geldıgımden berı bır alıyom bır verıyom ama benden kaynaklı bır turlu duzene gırmedım gecen hafta ısvıcrede dugunumuz vardı ıyıce bozdum sımdı tekrar 71 olmusum

bende bugun basladım bu diete
veririm die düşünüorm cünkü hergün 1 bucuk saat spor da yapıcam ama benim korkum verip hemn geri almak
gecen haftada bu forumda okudugm kyınvalide corbasını denedim
4 günde 3,5 kilo verdim midem alabilse devm edicektim ama yutamadım artık
denemeyen varsa önerirm ben pirinç lapası ile verememiştim ama bu corba işe yaradı bende.

canım ben aslında p kıloları 3 ayda saglıklı ve duenlı beslenek verdım 3 aydan sonra yanı tam dokuz ay boyunca bır aldım bır verdım fazla bosverdım ama 65 kusurata kadar ındım hazıranda dıyete ara verdım sonra 67 oldum agostostan ekıkıme kadar memlekete gıtım oordada 71 oldum geldıgımden berı bır alıyom bır verıyom ama benden kaynaklı bır turlu duzene gırmedım gecen hafta ısvıcrede dugunumuz vardı ıyıce bozdum sımdı tekrar 71 olmusum

Slm kızlar bıraz once pateteslerımı hasladım ve yedım ya bugun cok zor bır gun olacak dun sıgarayı bıraktım bugun regl olmusum gune 71 kılo ıle basladım ...
Yarın zebze gunumuydu ya

Slm kızlar bıraz once pateteslerımı hasladım ve yedım ya bugun cok zor bır gun olacak dun sıgarayı bıraktım bugun regl olmusum gune 71 kılo ıle basladım ...
Yarın zebze gunumuydu ya

bende işten geldim patateslerimi yiyorum şimdi.ama çok tatsız tuzsuz yaa(yarın sebze günü karnıbahar haşlama yemeyi düşünüyorum ben.

kızlar ben 3.günden sonra devam ettiremedim çünkü 4.günü hastanelik oldum bünyem zayıfladı herhalde. serum falan yedim baya rahatsızdım rapor aldım 3 gün yattım öyle evde. bi daha uzun bi süre yapamam herhalde :)))

tatlım bulamadım ben şu çorba dietini linkinii yzarmsın bakalım bii
bu arad başaka bilgide verirsen sevinirim nası verdin baya fark var kilo cetvelinde maşallah

bende işten geldim patateslerimi yiyorum şimdi.ama çok tatsız tuzsuz yaa(yarın sebze günü karnıbahar haşlama yemeyi düşünüyorum ben.

ben de aranıza katıldım kızlar. bugün patates haşlaması yiyiyorum ayyy ne tat ne tuz ya... karnım da çok aç ama dayanmalıyız... sabahtan beri sadece 2 küçük patates haşlaması yedim. bi de bugün regli oldum. zor geçiyo ama caymak yok. yarın sebze günü ben brokoli haşlıcam. bi de havuç yemeği düşünüyorum. başka alternatifi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…