- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.781
ve birşey sormak istiyorum regl günümdeyim ben,tartılmak için bitmesinimi beklemeliyim yada az yada daha çokmu verilir bu dönemde
arkadaşım bu dönemde metabolizma daha çok çalışırmış ama şişkinliğimizden dolayı gerçeği yansıtmaz tartıdakiler bence bitmesini bekle
arkadaşlar benim tansiyonum normalde düşüktür zaten dün sanırım iyice düştü akşam ayağa kalkamadım bünyeme fazla geldi sanırım bu diyet. bugün sebzem yoktu meyve yedim şimdiye kadar acıkmadım ama akşam ne durumda olurum bilmiyorum. yarında et günü herhalde perşembeye benim diyet falan kalmaz gibi geliyo
ilk gün evet zor geliyo ama sebze bugün iyi gitti bana şuanda çok tokum ama dün kaçamak yapıp 3 ü 1 arada içtim
kızlar sebze gununde ne yıyebılırım yardımcı olurmusunuz lutfen
karışık salata
haşlanmış brokoli
benim yediklerim bunlar ondan alternatif sunma ihtimalim yok
yarın et günü
CANIM BU SENİN KAÇINCI HAFTAN BU REJİMDE BENİM 3.HAFTAM AMA SANKİ VERİLEN KİLOYU HEMeN ALIYOMUŞUM GİBİ GELDİİ SOĞDUM BU DİYETTEN RESMENN
HER SORDUĞUMDA GEÇMİŞE BAK DİYOSUN BULAMaDIM SENİNLE İLGİLİ YORUMLARINI BULUYORUMDA tam olarak kaçla başalamışsın kaç kilo olmuşsun neyin sayesinde hangi diyetle anlayamadım
bu diyet beni wc ye uğratmaz oldu sizde bi sorun yokmıuu
kızlar sebze gununde ne yıyebılırım yardımcı olurmusunuz lutfen
CANIM BU SENİN KAÇINCI HAFTAN BU REJİMDE BENİM 3.HAFTAM AMA SANKİ VERİLEN KİLOYU HEMeN ALIYOMUŞUM GİBİ GELDİİ SOĞDUM BU DİYETTEN RESMENN
HER SORDUĞUMDA GEÇMİŞE BAK DİYOSUN BULAMaDIM SENİNLE İLGİLİ YORUMLARINI BULUYORUMDA tam olarak kaçla başalamışsın kaç kilo olmuşsun neyin sayesinde hangi diyetle anlayamadım
bu diyet beni wc ye uğratmaz oldu sizde bi sorun yokmıuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?