- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.161
arkadasım tam uyarsan ben ilk haftamda regl olmama ragmen bol su içerek 4 kg vermiştim. 2.haftamdada 2 verdim. sonra bi boz bi yap derken toplmada bu diyetle 11 kg verdim 2 ay gibi bi sürede ki arada bozmalrım çok oldu.emin ol işe yarıyot.yeterki iradeli ol
Ya ben de yapmayı düşünüyorum ama meyve günü için farklı alternatifler yok mu ? Sadece meyve bağırsaklarımda sorun çıkarıyo da
Sağol bu arada cevap verdiğin için :):):)
Ya ben de yapmayı düşünüyorum ama meyve günü için farklı alternatifler yok mu ? Sadece meyve bağırsaklarımda sorun çıkarıyo da
Sağol bu arada cevap verdiğin için :):):)
Evet kesinlikle işe yarıyor yap canım, bak biz hepimiz zayıflıyoruz :))
Meyve sana dokunuyorsa onu çıkar onun yerine diğer 4 gunden birini iki kere yapabilirsin. Bence olur...
hayatım meyvenin yeri farklı ama hiçbirinimi yemiyorsun. ilk baslarda patates yerine kepek ekmeğini kızartıp yiyenler olmuş ama meyvenin yerine bişey yiyeni duymadım. yinede sen bilrsin.
arkadasım tam uyarsan ben ilk haftamda regl olmama ragmen bol su içerek 4 kg vermiştim. 2.haftamdada 2 verdim. sonra bi boz bi yap derken toplmada bu diyetle 11 kg verdim 2 ay gibi bi sürede ki arada bozmalrım çok oldu.emin ol işe yarıyot.yeterki iradeli ol
Ben de öyle düşündüm ama 16 yaşındayım bi zararı olur mu sizce? Hemen geri falan alırım diye korkuyorum artık kilolarım korkulu rüyam oldu
Ya meyve yiyorum ablacım ama fazla yiyince dokunuyo
Bugün patateslerimi haşladım sonra bi 15 dakikada fırına attım. Kekik ve kırmızı biberle fırınlayınca tadı çok güzel olmuş.
1 bardak nescafe ile beraber yedim. Bu nescafe olmasa bebeğin hızına yetişemicem yaa. Cafein bana çok enerji veriyor
Winston, bebeğimin ilk dişi dün çıktı, birde aynı gün emeklemeye de başladı. Şaşkınım ama çok da mutluyum :))
Canım çok küçükmüşsün sen, kaç kilosun ki bunu yapmak istiyorsun ? Çok mu kilon var yoksa normal mi. Boyunu ve kilonu yaz bakalım sen bize
Bugün patateslerimi haşladım sonra bi 15 dakikada fırına attım. Kekik ve kırmızı biberle fırınlayınca tadı çok güzel olmuş.
1 bardak nescafe ile beraber yedim. Bu nescafe olmasa bebeğin hızına yetişemicem yaa. Cafein bana çok enerji veriyor
Winston, bebeğimin ilk dişi dün çıktı, birde aynı gün emeklemeye de başladı. Şaşkınım ama çok da mutluyum :))
kızlar ben başlamayı düşünüoum ama göbeğim erir mi yani benim 50 olmam gerek 58 kiloyum
heryerimden kilo verirsem ama bu göbeğim gitmezse die düşünüoum
sadece bu rejimi yapıp spor falan yapmasamda göbişim gider mi:44:
Oy maşallah, ee anneler hızlıcana kilo vermeye girince, bebekler de her işi hızlıca yapıyor desene.Hem diş , hem emekleme
Allah yürüdüğü, koştuğu, sağlıkla büyüdüğü diğer günleri de tez zamanda göstersin inşallah.
Ne güzel, şimdi o emekler, sen onun peşinde gezerken sana daha fazla hareket çıkar, bu açıdan da diyete güzel etkisi olur
Bu arada ben bu hafta regl olmama rağmen 1 kilo vermişim.
Bir iki gündür eşimin iş belirsizliği canımı sıkıyor, modum yok açıkçası.
Dün Dukan'ı inceledim.
Artık kilolar da zor gitmeye başlayınca, bari karnım doysun biraz mantığıyla dukan'a başladım bugün.
Bir 15 gün yapacağım, baktım sonuçlar istediğim gibi değil, buraya geleceğim geri
Artık düzenli bir sistem istiyorum, hani bir ömür yapılabilecek sistematik bir şey, o yüzden bunu seçtim.
Patatesten de portakaldan da imanım gevredi, biraz değişiklik belki beni daha motive eder diyorum.
Ara ara gelip bakacağım buraya, iletişimde olalım.
Kimse zayıfladım diye ortadan hemen kaybolmasın lütfen
Hepimize kolay gelsin ve artık şu lanet olasıca kilolar gitsiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?