5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben dukan diyeti yaptım o daha sıkıcı bunda cumrtesi pazar istediğinden azıcık yiyosun insan onun askıyla sabrediyo.ayrıca yeşil çay içmeme rağmen kabızlıktan nerdeyse acile gidicektim .doktorlar iyi olmadığınıda söylüyo fazla protein ii diilmiş almak bunda her telden var ayrıca tatili var

merhaba arkadaslar ay bayadır yazamadım winstoncugum nasıl gidiyor canım benim. bugün 5.günüm bitti serefine 1 dilim pasta yedim. dusu aldım bi tartıldım 92.800geldim. sabahına kaç gelirim bilemiyorum ancak mutluyum. yarın mola verip pazartesi tekrardan merhaba diyeceğim. az kaldı 80lere

Ooo kimleri görüyoruz
3. gün bitiyor, kaldı 27 gün 30 gün verdim kendime, artık olsun, bitsin bu işkence çok sıkıldım ben ya.
Bu hafta regl haftam, davul gibi şişim, bu 5 günden hayır gelmez ama devam edeceğim.
10 kilo gitti, kaldı 10 kilo en azından bir ayda hiç ara vermeden yaparsam, sporun da canına okursam 6-7 kilo veririm diyorum, bilmiyorum artık umarım olur. (Umut şişmanın ekmeği hesabı )

Canım 80lere bir şeyin kalmamış, oh ne güzel.
70leri de çabucak sağlıklı bir biçimde görürsün inşallah.
Ara ara yaz, aklımdasın, merak ediyorum.
Birden zayıflayıp gitme, bana bir veda et

Hepimize kolaylıklar diliyorum.
Zayıflayalım ve bir daha buralara Allah bizi düşürmesin diyorum

Günaydın kızlar.
Benim patates günüm bugün, baharatladım, azıcık tuz da attım fırındalar şimdi.
Dünkü krizi atlattığım için hala tebrik ediyorum kendimi

selam canim, ben bu diyete ba$lamadan önce iyive ara$tiriyorumki motive olayim, bu 10 kiloyu ne kadar zamanda verdin? hepsini bu diyetlemi?

selam canim, ben bu diyete ba$lamadan önce iyive ara$tiriyorumki motive olayim, bu 10 kiloyu ne kadar zamanda verdin? hepsini bu diyetlemi?

22 gün aralıksız yaptım bu diyeti (cumartesi pazarlar da devam ettim yani) 22 günde 8 kilo verdim.Aslında 15-16 günde verdim, sonrasında regl oldum, 1 kilo şiştim verdim derken 22 gün sürdü kısaca.Sonra kilo veremiyorum diye İsveç diyetini 7 gün yaptım orada da 2 kilo verdim.Bir ayda 10 kilo böyle gitti canım.Hiç spor yapmadım, bol su içtim ama ben bu diyette minimum yedim.Yağsız, tuzsuz, şekersiz ve sıfır kaçamakla gittim.Patates gününde misal 2 patatesle günü kapattım ya da meyve gününde 3 mandalina ile.Yani sınırsız diye abartmadım.Yani diyet zordu ben biraz daha zorladım, kilolar da çok olunca (90dan 80e düştüm) güzel verdim.

Sana da kolaylıklar dilerim.

hmm anladim helal olsun canim, günde 3 mandalinayla durmak hiçte kolay degil, ben 10 kilo vermek istiyirorum ama çok zor veriyorum malesef, 4 gündür lahana diyeti yapiyorum 3 günüm kaldi ama artik gina geldi lahana çorbasindan, bu pazartesi degilde gelecek pazartesi bu diyete ba$lamak istiyorum ama ben kaçamak yapmadan duramiyorum tek lokma tatli bir$ey yemesem duramiyorum

Kilon azmış ama genelde bu diyet 80 ve üzerinde çok iyi sonuçlar veriyor,bir de ilk başladığında çok kilo verdirmesinin sebebi ödemi/suyu temizlemesi.Sen şimdi lahana ile çok güzel detokslanıyorsundur yani ödem falan yok, kilon da aşırı değil bu sebeple daha az olacaktır ama ayda 3-4 kilo vermek yerine burada belki 15 günde o sonuca ulaşabilirsin.En kötü denersin, baktın zorluyor farklı bir diyete geçersin.
Tam hazır olduğunda başlarsın, irade çok önemli çünkü, kaçamaklar da işi bozuyor.Bu diyet cidden zor ve hem aç kalıp, hem kaçamak yapıp hem de zayıflayamayınca insanın onca aç kalışına yazık, emekler çöp oluyor.

Bence herkesin bir noktası var ya da eşiği var diyeyim.Öyle bir an geliyorki gözünü kan bürüyor, önünde ne olursa olsun "yemeyeceğim" deyip, irade dolu oluyorsun.Misal ben 86 kiloyken hala yiyordum, ne zamanki 90ı gördüm, krize girdim, dedim Brad Pitt gelip yemek verse, ona bile hayır derim ve 22 gün sıfır kaçamakla devam ettim. (Baktığında ha 86 ha 90 diyorsun belki ama 90 benim için uyanma ve iradeyle tanışma kilosu olmuştu) o noktayı yakaladıktan sonra beyin hazır oluyor ve istesen de, ölsen de o şeyi (her neyse) yemiyorsun.

Umarım istediğin hedefe sağlıkla ulaşırsın.

ayyyyyy sabah 92.200geldim.yuppi. ben bu rakamlara hiç alışık değilim. winstonsenin dediğin gibi. eşim artık bizimki can simidini çıkardı diyor. yüzüm göğüslerim ve belim gitti. ama toto masallah hala duruyor. yalnız bacak içi yaglarımda azaldı. ay 48giyen ben suan 46 beden tam oluyor. çok mutluyum. biaydaha yapacagım senin gibi. 8li rakamlar beni bekleyin.105nere 92 nere. heyecan bastı

Tebrikler canım
Çizelgeni keyifle yeniden düzenle o zaman
Ya toto en zor eriyen yermiş, ben de 40 beden bir pantolon almıştım zamanında ne akla hizmetse.
Tabii 90 kiloda 46 giyerken dizlerden yukarı çıkmıyorudu garibim pantolon.2 aydır içine girmeye çalışıyordum, geçen girdim hani patlama derecesinde olsa da düğmelerini kapatabildim.Önden afet, arkadan felaket oldu
Arkada toto öyle ezişip büzüşüp kat kat olmuş ki, benim toto pantolonun içine girmiş ama omuzlara kadar taşmış desem abartmam
Önceden göbek ve bel diye ağlanıyordum ama anladım ki onlar çabuk eriyor, mekikle de geriliyorlar ama şimdi toto belası çıktı başıma.
Ay bir de en sevmediğim tip, ince belli, göbeksiz ama koca totolu insanlardır.Ben 90 kiloyken her yerim kocamadı, sırıtmıyordu ama şimdi üst incelince, altım göze batar oldu
Şu yere yatıp bisiklet hareketlerini yapayım diyorum, bir de duvara belinizi dayayın sanki altınızda bir sandalye varmış gibi oturun kalkın diyorlar bakalım totoya ne kadar etki edecek

slm kızlar 4. gunum yarın son ısn guzl kılo werırım ama bn sızler gbı haftada 4 feln wereblecegmı sanmıorum nedn okadr gtmıo anlamıorum kı:26:

tecrübeli arkadaşlardan yardım istesem ederlermi acaba??

ben karatay diyeti ile 13 kilo sonra 5 dukan atak yaparak 2 kilo daha verdim.. ama kilom hala çok 94 kiloyum buu diyete başlasam bende fayda görürmüyüm sizce

benimde tatil günü bitti, aslında tatil dediğime bakmayın lahana çorbası yaptım bugün onu içtim durdum. ama şu var bu serbest günlerde abartmamak çok önemli.
yarına patateslerim ve ben hazırız, 1-2 ay bırakmadan yapmak istiyorum, geçen hafta küçük küçük kaçamaklarım oldu (kuru kayısı yemek gibi) bu sefer tam olarak diyete bağlı kalacağım çok hırs yaptım, haydi bakalım :)

arkadasım sanırsam 109la basladın diyete ve 15 kg vermişşin. bende 103le basladım suan 11kg vermiş bulunmaktayım bu diyetle. arkadasım winston 12kg verdi... ki 2 ayda ve aralrda kaçamaklarda oldu. bence dene.5gün yap. kalorisi çok az. ben patates gününü 2orta boy patatesi anca yiyorum.tiksindim resmen . sbze günü bıkmadan mor lahana ve havuc yiyorum. salatalık pek pahalı. et günü tavuk yiyorum. meyve hünü portakal mandaline. yumurta günüde yogurt yiyorum. bazen içine meyve kurusu koyuyorum. 2gün ara vermeyip yeniden 5güne baslıyorum. sporda yapmıyorum. oyüzden spor aleti bakınıyorum.2litre su. her sabah vazgecemedğim 2si 1 arada kahve ve 2 bardak yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…