5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba incilideniz benim sana bir sorum olacaktı cevaplarsan çok memnun olurum :) ben şu an dukan diyeti atak evresindeyim yarın senin diyetine başlama niyetindeyim ama belki biliyorsundur şu an yaptığım diyetin atak evresinde yalnızca yumurta süt yoğurt et balık tavuk tüketildiği için ben resmen bunlardan tiksindim :) senin yazdığın bu diyette bir gün yumurta bir gün de et günü ve ben bunları tüketmek istemiyorum :/ onlar yerine bi gün sebze günü bi gün meyve günü daha eklesem olmaz mı ne dersin ?

bu diyet bu kadar işe yarıyor mu??..

ben de yarın başlayayım öyleyse. merak ettim denemeye değer heralde :)

Son düzenleme:
Diyet haftam bitti ama çok başarılı olmadı. Erkek arkadaşımın annesiyle tanışıp yemek yedim. Kalkıp da kadına "Diyet yapıyorum, bir tek sebze yiyeceğim." diyemedim. Yapmış o kadar şey, yüzüm yemedi. Gene abartmamaya çalıştım ama bildiğin ev yemeği üstüne pastasıydı böreğiydi... Hayatımda ilk defa güzel bir sürü yemek yediğim için üzülmüş olabilirim. Hafta bitmeden bir kere daha ziyaret edince diyetin tüm anlamı gitti zaten.

Buna rağmen tartı bir kilo verdiğimi gösterdi. Ama yanıltıcı olmak istemem; içtiğim form çayının etkisi de olabilir. En fazla iki kupa içmem gerekirken dörde kadar çıktım çünkü panik oldum vermek yerine kilo alacağım diye.

Yarın baştan başlayacağım. Moralim bozuldu, bu haftayı tamamlayabilseydim ne güzel kurtulmuş olacaktım. Neyse, 1 kilo vermek hiç vermemekten iyidir.

yarın yani pazartesi başlamayı düşünen arkadaşlar...başlangıç kilolarımızı ve günlük tartılarak indiğimiz kilolarımızı yazalım mı..kimler katılmak ister...

bende başlamak isterim bugun .ama netice ne olur başarabilirmiyim bilmiyorum.çok zor olan dukan diyetini de yapmıştım istersem çok azimli olurum ama başarısız olmak benim motivemi kırıyor ve bende çok zor kilo veren biriyim.dukandada millet 7-8 kilo vermşken ben 3 kiloda kalmıştım.

boy 173cm kilo şuan tartıldım 82.5
bu diyet nasıl başarılıoluyormu tam uygulanınca

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız.. ben cuma başlamıştım ve bu sabah tartıldıgımda3 günde 1.5kg verdigimi gördüm.. cuma meyveyle başlamıştım..cumartesi patates günümdü..ve pazar günü kayınvalidemlerde kuş yemi kadar kahvaltı yaptım tüm gün bişey yemedim nerdeyse..bugünde yogurt günü yapıcam diyetee devam

merhaba arkadaşlar ben ne zamadır kendimce diyet uyguluyordum 64 den 61.1 e kadar indimbu sabahki kilom 61.1 çıktı
burayıda takipteyim bugün bayağı arkadaş başlayacak sanırım gelin birbirimize destek olalım gün gün yazalım ne
yediğimizi ve ne kadar verdiğimizi benim hedefim 55

merhaba kızlar
bende başladım bugün patates günüm.sabah yiyemedim sadece patates.biraz önce yeşil çay içtim.bakalım neler olacak.önceden yapmıştım 5 kilo vermiştim.inşallah tekrar başarabilirim....

kızlar bende başladım bugün patates günüm
kahvaltıya dair bişi yapamadım iş için bi toplantıya gitmiştim
2 bardak su 1 bardak limonlu ılık su içtim
birazdah haşlanmış az tuzlu kekikli patatesleri yicem
yarın sebze günü yapmayı düşünüoum
şuan kilom 59,3 boyum 1,63-4 gibi bişi işte
52 olmak istioum 7 kilo vermeliyim

hepinizin desteğine olumlu yazilarina ihtiyacim var
bende sizler için bişiler yapabilirsem ne mutlu
hepimiz başarıcaz kızlar 3-4 her neyse vericez fazlalıkları önce sağlık sonra güzellik için

PES ETMEK YOK

bu diyetlemi günlük durum bu? eger öyleyse harika!!

evet bu diyetle verdim kilomu..

bu diyet bu kadar işe yarıyor mu??..

ben de yarın başlayayım öyleyse. merak ettim denemeye değer heralde :)

bende yarın başlıyorum ilk diyet deneyimim olcak yarın sabah tartılcam yazarım gelişmeleri

bugün düzene uymak amacıyla patates günü yapacağım

harikasınız kızlar..tebrik ederim hepinizi...şimdi lütfen herkes bugün sabahki kilolarını yazsın bana..not alıp,liste yapayım..motive oluruz:))

5 günde 5 kilo diyeti kilo bildirim tablosu

Leyya88-----
celudar------
elff---------
morlady-----
yaseminm---
bsbusra----
dilek19u----
hepbera-----70

kızlar sabah hiç bişi yemedim 12de iki küçük haşlanmış pattis yedim ama pattislerim acımtrakmış daha bir sürü var ama yiyebilcemi sanmıoum
akşama belki fırında yaparım azcık z.yağ damlatsam olur mu ki
ve yeşil çayın yanında light çubuklardan yesem mi
ayrıca sakız olayıda aklıma takılmıo diil ben tüm gün çiğnerim işin stresini alıo sanki rahatlıoum.

selam kızlar bende geldim önümde 15 gün var hedefim 15 günde en ii sonucu almak 69-70 kiloyum şuan
doğumdan önceki kilom 63 dü ama ben en 58-59 olmak istiyorum bgn sabah bir kibrit kutusu peynir 3 tane badem yedim bu diyete bende başlayayım diyet bulamadım diye kafama göre yapacaktım ama size katılayım bgnden sora bari...
yrn patates le başlıyorum bgn kafama göre takılıcam...

yaseminm 61-55
MorLady 82.5-?
hepbera 70-
dilek 59-51
busra 75-60
lapa 70-58
Leyya
celudar
elff

şuan listemiz bu kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…