5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ya kime dioum hani destekler
yarın ne yicem yaa haşlanmış sebze yine beni bunaltırsa
tavuk yiyim dimi salata gibi yapim mi domates iceberg kıvırcık ve çeri domates koysam haşlanmış didilmiş tavuga limon azcıkta tuz olur mu ki?

Son düzenleme:
ayyy çok acıktım yaa.sabahtan ber patatesten başka bişey yemedim.2-3 tane minicik baklava yedim kuru kuru azıcık şerbetli tamam başka bişey yok.kahvaltıda yapmadım.(
baklavanın kalanları duruyor evde yememek için zor tutuyorum kendimi.kızlaaarrr motivasyon eksiklği başladııı...:18:

ya kızlar bi fikir verin ben bu diyete bugün başladım öğlen çok acıkmıştım dışardaydım kumpir yedim mısırlı ve turşulu şuanda haşlama yiyorum. arada 1 saat sporuma gittim geldim 1 vardakta sinameki içtim ama içimde kumpirin pişmanlığı var tereyağ koyuyorlar ya yarın yeniden mi başlasam ??

afiyet olsun canım:)).bence vazgeçme sonuçta öğlen yedin kumpiri sporda yapmışsın arkasından.boşver devam et sen.

afiyet olsun canım:)).bence vazgeçme sonuçta öğlen yedin kumpiri sporda yapmışsın arkasından.boşver devam et sen.

ay sagol canım ya yarın zaten sebze günü hiç sevmem sebze kesin yiyemicem :) gene sporuma gidicem bakalım devam edeyim serbest günün birini iptal ederim en kötü :)

ay sagol canım ya yarın zaten sebze günü hiç sevmem sebze kesin yiyemicem :) gene sporuma gidicem bakalım devam edeyim serbest günün birini iptal ederim en kötü :)

canım geçmiş artık yemişsin kumpiri.unut gitsin.sen devam et yılma.bak ben 3 saattir baklava yememek için tutuyorum kendimi.:18: kendini de öyle şartlandırma sebze yiyemeyeceğim diye.ben biraz önce karnabahar haşladım.yarın için hazırlık yaptım.sevmyorum ama mecburuz.dayanacağımız şunun şurasında 4 gün kaldı..sabııırrrr...

aaaa..ilk günden kaçamak olmaz..toplayın kendinizi kızlar...1. gün bitti bile..kaldı 4 gün..yarın sebze günü..size bi fikir vereyim..boşverin haşlama sebzeyi...yarın güzel bi menemen yapın..hafif acılı...yanında light kola..ama menemende herşey olsun..ne diyor konu sahibi: "sabah tabakta ne varsa akşama kadar onu yiyin"...mesela soğan doğrayın,biber,domates,patlıcan,kabak,sarımsak....atın baharatı içine..bu kadar..yanına da salatalık varsa söğüş yapın..öğleyin patlıcan salatası yaparsınız mesela..közleyin patlıcanı,biberi..soğan doğrayın,domates...sarımsak doğrayın..oldu gitti...
yanına yoğurt,ayran yok..akşama doğru başka sebze eklemek yok..tatlı yok..hadi bakalım kolay gelsin hepimize...

bu saydıklarını yesem ooooo..sanki biraz fazla oldu gibi.:44: ben haşlama karnabahar yemeyi düşünüyorum.

nerde beş kilo bende sen tek seferdemi verdin 5 kilo

tbr.ler her nasıl verdiysen

bugun ben ne yedim yazayım kısaca.

sabah dün akşamdan haşlamıştım patates 3-4 tane idi onları ezdim teflona koydum 1 tatlı kaşıgı yagla salça erittim bunları bi güsel kavurdum.üzerine nane döktüm yanına çay ama pek gitmedi yiyemedim sabah sabah bende hani acılı salçalar varya bir kaşık aldım bunların üzerine süre süre yedim salçalı patateslerin yarısını yarısınıda ögle yedim.akşamada kalan pataeslerin üzerine 2 kaşık yogurt döktüm yedim.tabakda karman çorman yaptım yogurtla patatesi.aralarda ne mi yaptım su bilem içemedim desem inanırmısınız okadar çok koşusturmaca idim ayın 30 oldugunu unutmuşum işler çok yogun öglenden sonra başım döndü hadi yiyim dedim bişeyler .haftaya başlarım dedim ama zor dayandım yemedim.kaçamaklar ise manava gittim eve gelirken bir dünya alış veriş yaptım 1 ceviz tadına baktım birde ceri domatesin.akşamda evde sütlaç yaptım bir kaşık kadar yemek durumunda kaldım suyundan tadı yerindemi diye 5-6 kase sütlaç var bana bakıyor yemiyorum.akşama birde eve gelirken dominosa ugradım çocuklar pizza istedi onlar mis gibi pizza yerken ben tatsız tuzsuz pataesi yiyebilmek için üzerine 2 kaşık kendim yaptıgım yodurtan dökmek durumunda kaldım.yanına zero doldurdum 2-3 yudum aldım içemedim kaldı öylece.yani benim tarafda çok zor bir gün gecirdim.tüm gün dışarda soguklarda gezdim sızladım ellerim uyuştu çok ayaz vardı bugun şöyle sıcacık çorba yada sulu yemek yemek istedim ama yemedim.

yarına sebze günü herhal.bu melemeni hiç düşünmemiştim ben.yarında işlerim bugunden çok o yüzden yarına et günü yapayım diyorum yemek için fazla ugraşmam tavuk aldım haşlarım onu..ayın 1.de artık sebze yapsam sorun olurmu ????????????

kızlar sabah herkes tartılıp,kilo bildirsin..motive olalım..

tamamdır.

Son düzenleme:
bu saydıklarını yesem ooooo..sanki biraz fazla oldu gibi.:44: ben haşlama karnabahar yemeyi düşünüyorum.

geçen sefer böyle yapmıştım..sabah-akşam menemen yemiştim.öğleyin de patlıcan salatası yemiştim.o gün 600 -700 gram vermiştim..sedece haşlanmış karnıbahardan sıkılmaz mısın canım..

çok hoşsun yaa...inşallah yarın sabah tartıldığında kilo vermiş olursun da sana hem sürpriz olur..hem destek olur canım..çocuklarla bu işler zor.çalışıyorsun bi taraftan.ben bu hafta izin aldım.evdeyim.bu sebeple böyle bi diyeti yapabiliyorum..değilse aşçı ne pişirmişse o var menüde:))bugün ben de oğlumla yakındaki bi avm ye gittim.o hamburger yedi..ben de kumpirciye gittim."sadece kumpir satıyor musunuz" dedim."tabi satıyoruz.geçmiş olsun " dedinapalım canım ya..bu kiloları alırken yediklerimize sayalım artık...

yaseminm 61-
MorLady 81.5-
hepbera 70-
dilek 59-
busra 75-
elff 68-

son durum böyle oldu galiba..sabah tartılarını ekleriz devamına..

Son düzenleme:

inş. diyim .100 - 200 gram gider ondan şüphem yok ama okadar işte fazla gitmez.çünkü hiç su içmedim.içmen lazım diyceksiniz ama okadar soguktuki hava bugun içim sızladı soguktan düşünün yani su aklımamı gelir.hala ısınamadım :)

bir kilo verebilsem aslında çok azimliyim ama 2 ay dukan yaptım kıymık diyet dışına çıkmadım kaçamak sıfır milet en az 8 -10kilo verdi ben 3 -4 kilo verebildim.gecenay diyetisyene gittim liste veriyor uygula diyor artık okadar diyet hakkında bilgim varki bana o listeler boş geliyor.fakat durumumda vahim yani 10 kilom gitsn istiyorum nasıl yapcam bilemiyorum.bir gitse zaten hayatta almam bu kilo kadar.

Son düzenleme:

tahlil yaptırdın mı hiç..başka bi sorun var gibi görünüyor..

içinizde en şişko benim ne güsel :)yumoş yumoş dimi

olsun canım..verirsin inşallah.bi süre önce ben 90 kiloydum..zayıflamak sabır işi..

canım evlenmeden önce yapmıştım.evet tek seferde vermiştim 5 kilo.yani en azından ben öyle hatırlıyorum.

içinizde en şişko benim ne güsel :)yumoş yumoş dimi

bende ikinciyim şişkoluktaa.:)))

tahlil yaptırdın mı hiç..başka bi sorun var gibi görünüyor..

olsun canım..verirsin inşallah.bi süre önce ben 90 kiloydum..zayıflamak sabır işi..

2 ay önce yaptırdım hepsi harika diyim tam degerdeler.ne aksik var ne fazla.sadece insülin diremcim yüksek am aşeker hormon guatırlar sorun yok.
ben neye baglıyorum biliyormusun premutüre bebek olarak dogmuşum çok zayıf mışım doktorlar ölür bu demişler erken dogum bide.hiç anne sütüde emmemişim .annemde napsın o zamanlar almanyadadaki en iyi mamalarla beslemiş ölmeyeyim diye.hormonlarla yani bilmeyerek.şişko çocuklar makbulya olmuşum ben 6 aylıkken şişko .doktorlar bana 6 aylıkken zayıflasın demişler.hala ogün bugundür zayıflama derdindeyim.ama şu varki boyum 173.kilolu gözükmüyorum zamanında sporda yaptıgım için iride durmuyorum ama sıkıyım.hep diyet halinde yaşadıgım için kilo u olmadım hiç.küçük çocugum 5 yaşında ona hamile kaldıgım kilo 68 dogumdan çıktıgım hastane kilom 73.ki 73 e deli olmuştum vermem lazım diye.işte vere vere 82 oldum:)en büyük sebebi muhasebe üzerine çalışıyorum tüm gün hiç yerimden kalkmıyorum bir tek ögle yemegi zamanında kalkıyorum .arabamda olunca yürümek için otobüsten 1 durak önce inme yürüyerek eve gitme gibi lüksümde yok.zaten kızla gidip geliyorum oda ufak nerde bende o beceri .
işte kısaca böle arkadaşım.neyse gece gece başını agrıtmıyım sabah ilk iş yazıcam kilomu.

herkese tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…