5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

sabah tartıldım 68 çıktım şok oldum yaklaşık 3 aydır devamlı kilo alıyorum emzirmeyi bırakmama balıyorum daha 2 hafta önce 66 dım bugun 68 offf
o gazla başladım sabah patates haşladım baharat nar ekşisi koydum yedim yeşil çay içtim şimdide fırında yaptığım patatesi yedim akşama nasıl bi patates yapsam

çubuk yeme canım..sakız çiğneyebilirsin..patatese yağ koyma..hedefi düşün..zayıflayacağım..şu 5 gün yemesem nolur..de...

ben sadece haşlayıp doğrayıp yedim.aylardır diyet yaptığım için pek çeşit aramıyorum:))sütten kesince böyle oluyor canım..endişelenme..zamanla toparlarsın...Allah bebişine sağlık versin..

yaseminm 61-55
MorLady 82.5-?
hepbera 70-
dilek 59-51
busra 75-60
lapa 70-58
Leyya
celudar
elff 68

kızlar bol su içmeyi unutmayalım...

Son düzenleme:
canım sanırım olmaz çünkü her gün yenilen tek besinin ayrı bi faydası var 5 günde bunu tamamlamış oluouz çok bitkin düşebilirsin sölediğin gibi yaparsan
çok bilerek diil ama mantıken sölüoum.

aynen benimde akşama patates tarifine ihtiyacım var

çubuk yeme canım..sakız çiğneyebilirsin..patatese yağ koyma..hedefi düşün..zayıflayacağım..şu 5 gün yemesem nolur..de...
tmm çubuk yok sakız da iice acıktırır ama daha az çiğnerim artık hedef 51 5 gün dayancam

harikasın dilekcim..evi bi toparladım..listeyi yapmışsın bile..eline sağlık..
tskler canım 7 kilo verirsem daha harika olcam
ben sadece haşlayıp doğrayıp yedim.aylardır diyet yaptığım için pek çeşit aramıyorum:))sütten kesince böyle oluyor canım..endişelenme..zamanla toparlarsın...Allah bebişine sağlık versin..
bende haşladım kekikleyip az tuzladım ama benim pattisler kötüymüş yaa azcık tırtıklayıp duruoum

slm kızlar bu diyette ortalama ayda kaç kilo veriliyor ve diyetin koruması varmı verdiklerimizi geri almamak için biraz bilgi verebilirmisinz rica etsem

dilekcim sakız acıktırır demişsin ama zaten bu diyette öğün ve miktar sınırlaması yok..acıkınca biraz daha ye..geçen sefer bu diyeti yaptığımda meyve gününde elimde meyve gezdim durdum..meyve doyurmuyo beni:))

slm kızlar bu diyette ortalama ayda kaç kilo veriliyor ve diyetin koruması varmı verdiklerimizi geri almamak için biraz bilgi verebilirmisinz rica etsem

kendi adıma..ben bu diyeti 5 gün zor yapıyorum..1 ay yapılabileceğini de sanmıyorum.ama dayanabilirsen güzel olur tabi..5 gün bi dene istersen..verdiğim kiloyu geri almadım.çünkü diyet yapmaya kalori sayarak devam ettim..verilecek çok kilom var..

ben farklı bi diyetteyim aslında arkadaşım beş kilo vermek istiyor bu diyette dikkatimi çekti sizde çok iyi vermişsiniz... yani istediğimiz kiloya indikten sonra normal beslenmeye devam anladıgım kadarıyla

ben farklı bi diyetteyim aslında arkadaşım beş kilo vermek istiyor bu diyette dikkatimi çekti sizde çok iyi vermişsiniz... yani istediğimiz kiloya indikten sonra normal beslenmeye devam anladıgım kadarıyla

evet..normal beslenmeye devam edilirse sanırım kilolar geri alınmaz..

dukanın atağı güzel kilo verdirir canım..kaç kilo verdin..

Son düzenleme:
kızlar ya ben de başlamak istiyorum ama bir türlü tamam yapmalıyım diyemiyorum ah canlar bana da bir el atıverin motive sıfır ama vericek kilo çok öf öf:2::2::2::2:

Geç oldu biraz cevap vermem :) Dediğin gibi yapıcam teşekkür ederim

canım onu yapabilirsin tabi ben mesela yumurta yiyemem yani onun yerine yoğurt yicem tüm gün
acaba peynirde yiyebilir miyim ki

kızlar ya ben de başlamak istiyorum ama bir türlü tamam yapmalıyım diyemiyorum ah canlar bana da bir el atıverin motive sıfır ama vericek kilo çok öf öf:2::2::2::2:

canım hg önce kendin mutlaka kararlı olmalısın
ben 10 gün falan düşündüm ve bugün başladım 5 gün dayanmak zorundayım yani oruçmuşum gibi düşünüoum kendimi su içebilioum bugün patates yaptım ama pek memnun diilim halimden
başarabiiliriz kızlar biraz daha istek hırs hadi ayrıca bi masrafıda yok gibi yani
bugün patatesi haşladım yedim evden
akşam brokoli alcam ve havuçta var evde onları haşlıcam yarın yicem
çrş full yogurt yemeyi planlıoum belki peynirde eklerim onu da light alcam 3 tl bişi
prş tavuk göğüs haşlıcam belki maydonoz ve domates doğrayabilirim die düşünüoum salata gibi olur limonlu yerim tavukta 4 tl falan paketle alıoum
cuma meyve günü için harcama yapcam işte çeşit alcam ayva elma portakal düşünüoum kış günü ancak bunları yiyebilirim muz zaten yok
cmtde hatta birden çoşmayım die ton balığı alıp salata yapıp yerim die düşünüoum
pazarları çok yemem gezmekten ve inş vercem yani
5te istemioum 4 bari olsun

kararlı oluyorum5 dakika sonra o karardan eser kalmamış çok azimsizim ben ya

banada annem tlfda bırak dio gün bitmiş patates işkencesini çekmişim nie bırakıyım

şu tavuk ve ton balıklı salataya bişi demediniz
ayrıca sebze günü yarında brokoliyi yiyemezsem iki gün haşlamalar pert olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…