- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.401
İnanamıyorum Yaa herkes diyeti bırakmış
Ben bu sabah tartildigimda 60.3ciktim
yine yani toplamda 800gr olsun vermişim yine
1.gun 61.1
2.gun 61.0
3.gun 60.8
4.gun60.3
5.gun 60.3
Bakalım net sonuc yarın sabah belli olacak
Ama ben yine sonucumu bildireceğim
Hoscakalin
Kızlar merhaba ben yarından itibaren 1 hafta yokum. Ama bugün çok mutlu olduğum bir gündü gittiğim B fit salonunda ayın yıldızı oldum toplamda 1 ayda 50 cm incelmiş yağ oranımdan da %6 azaltmışım 6 kiloda cabası.dikkat etmek düzenli ve istikrarlı olmak en önemlisi de baştan karar vermek, kafada bitirmek.
Tebrik ederim aslı :) bende eskişehirde yani okuduğum yerde spor salonuna gidiyorum ve döndüğümde de devam edicem senin sonucun beni acayip sevindirdi ve motive etti. Tekrardan tebrikler :)
kalori sayımından bahedermisin biraz nasıl memnunmusunn devamlı hesap yapmak kasmıyormu
Kızlar merhaba ben yarından itibaren 1 hafta yokum. Ama bugün çok mutlu olduğum bir gündü gittiğim B fit salonunda ayın yıldızı oldum toplamda 1 ayda 50 cm incelmiş yağ oranımdan da %6 azaltmışım 6 kiloda cabası.dikkat etmek düzenli ve istikrarlı olmak en önemlisi de baştan karar vermek, kafada bitirmek.
hadi bakalım iyi bir sonuç alırsın.bekliyorum yarını
sagol canım gerçekten de sporsuz böyle ondan kibrit kutusu bundan çay kaşığı kadar yemek falan değiş, spor şartmış onu anladım. sıkılaşmak harika bir duygu sporda istikrarlı ol ama. başarılar dilerim :)
tebrikler aslıKızlar merhaba ben yarından itibaren 1 hafta yokum. Ama bugün çok mutlu olduğum bir gündü gittiğim B fit salonunda ayın yıldızı oldum toplamda 1 ayda 50 cm incelmiş yağ oranımdan da %6 azaltmışım 6 kiloda cabası.dikkat etmek düzenli ve istikrarlı olmak en önemlisi de baştan karar vermek, kafada bitirmek.
siz delirmişsiniz yarın sabah kalkınca birden 56 falan olmayı mı bekliyorsun :) komik.
patatesimi aksamdan haşladım ve
sabah su içtim bolça
biraz tuzladığım 2 patatesi yedim
arada 500 ml su ve yeşil çay
öğlen
3 patates daha
ara 500 ml su ve yeşil çay
aksamda
2 -3 patates
su 3 lt olur biberiye iççem bide omega 3 içiyordum 2 kapsül o olcak
ya patates çok mu yemisim acaba
Bende başladımm b ugünngünaydın arkadaşlar geçen haftalarda uygulamıştım bu diyeti 5 günde 1.5 kilo vermiştim ama arada çok sıkmadan bişiler yemiştim
bugün yine başladım umutluyum bgn patates püresiyle başladım hadi bakalım gelişmeleri paylaşıcam
sabah su içtim bolça
öğlen
3 patates daha
aksamda
2 -3 patates
sabah su içtim bolça
öğlen
3 patates daha
aksamda
2 -3 patates
merhaba arkadaşlar bende bugün başladım daha önce yapmıştım o zaman 4 kilo vermiştim bakalım bu sefer nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?