- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.441
inşallah canımmmmçok güzel canim! boyle giderse 3 kilo garanti!
evet canımm geçen haftalarda başladımm amaa sonlandıramadımm malesefmerhaba bu diyeti ilk kez mi yapıyosunuz merak ettim de
olsunn canımm iç süt birşey olmaz okadarcıktannBugun sebze günüydü ama ben yumurta günü yapmak istedim 2-3 yudumda süt içtim dukandakı atak gibi olsun diye çünkü dün tek patates yiyince ölcem sandım bişi olcak diye koktum pinpirik li benMillet ilaç içer korkmaz yada gün boyu çikolata yiyince korkmam ama diyet yapıomya korktum sabah 1 yumurta ve 2-3 yudumda sadece kakoo katılmıs süt
Bu arada dün 66.4
buğuün sabah 65.7
canım bende mide kazıntısıyla uyudum . bugun aslında sebze günü ve ben sebze almıstım lahana ve karnıbahar çiğ yemeyi severimde biraz havuçlu falan salata yapımm dedim ama protein olsun diye yumurtaya döndüm. dün ben çok patates yyedim sevgi diye bu diyetle kilo veren arkadas varya o bi ısırıkla bır günüm gecerdi yazmıs sasırdım bern yesem danhada yerdim yaneee
merhaba arkadaşlar bugün ikinci günümüz ben bugün için ıspanağımı hazırladım birazdan yiyeceğim bugün biraz geç kaldım.ben dün diyete başladığımda 81.800 düm ama dün rengli oldum o yüzden mi bilmiyorum bugün 79.800 çıktım şişliğim fazlaydı zaten ama yinede çok iyi bu arada boyumda 1.73 hedefim 65 kilo olmak inşallah başarırız hep beraber her gün yediklerimizi yazalım birbirimize destek olalım
bende dün başladım bugün 2. günün 61.500 ile başladım bakalım cumaya ne olacak en önemlisi de pazartesiye bana ne kalacak ve sonrası tabiii
bugünkü bildirimim sabah 1 tane salatalık
ara 1 fincan neskafe
öğle salatalık domates roka ve yaşil biberden oluşan salatalık sadece limonla
ara 1 fincan türk kahvesi tek şekerli ve 3 tane havuç
akşam da 1 kase mercimek çorbası ve havuç salatalık ve rokayla salata yedim
su galiba az içtim bugün hararet var çünkü oysa ki yemeklerimin hepsi ya minumum tuzlu yada tuzsuz du
2. gün sadece
3 yumurta sabah öle aksam
1 bardak ta kakolu sekersiz süt içmisimdir
2kuru erik
bide kızıma sehreli çorbase yaptıydım 1 tatlı kasığı ısındımı ona baktım
gece tavugumu hasladım aman ne koku sevmediğim tavuk bi güzel koktu sormayın
gece kızımn yanında uyuya kalmısım üsümüsüm bi ara uyanıp yatağıma döndüm
sabah uyanınca üşütmenin etkisimi diyetin etkisimi ellerim titriyor bacaklarım nasıl ağrıyor basım dönüyor tansiyonum düstü galiba korkudan diyeti biraz esnettim
sabah
3 kayısı ve suu+omega 3 kapsül
1 portakal
7--8 badem
1 yumurta
1 çatal tavuk
2 kasık yogurt kasık yogurt
ama bayılcaktım ya
500 ml su +yeşil çay
öğlen tavuk+yoğurt getirdim
1.gün 66.4
2.gün 65.7
2.gün 64.8 toplam 1.6 kilo ödemdir ama olsun motive ediyor yane ama çok zor ya yalnızsan kolay olabilirde evliyken zor eşime ve kızıma mis gibi yemek yapıp çok zorlandım 2 ilk gün patatesten baska 2 gün yumurta ve az sütten baska bisi yemedim
ama bu diyete uygunn olmamışş canımm
bunda neyle başlıyuorsak onla devam ediyoruzzz
çorba bozmuşşş işii
havuçla başladıysak havuçla bitecekmişş gün mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?