5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar bugün ikinci günümüz ben bugün için ıspanağımı hazırladım birazdan yiyeceğim bugün biraz geç kaldım.ben dün diyete başladığımda 81.800 düm ama dün rengli oldum o yüzden mi bilmiyorum bugün 79.800 çıktım şişliğim fazlaydı zaten ama yinede çok iyi bu arada boyumda 1.73 hedefim 65 kilo olmak inşallah başarırız hep beraber her gün yediklerimizi yazalım birbirimize destek olalım

sabahtan beri 2 kez yogurt yiyebildim.. şimdi de yeşil çay yaptım içiyorum yanında da şeker niyetine bi kac tane kayısı kurusu..

çok güzel canim! boyle giderse 3 kilo garanti!
inşallah canımmmm
merhaba bu diyeti ilk kez mi yapıyosunuz merak ettim de
evet canımm geçen haftalarda başladımm amaa sonlandıramadımm malesef
yarın 3 ncü günnn
olsunn canımm iç süt birşey olmaz okadarcıktann
Bu arada dün 66.4
buğuün sabah 65.7

süper canımmmm
bende dün 88.1
bugün 87.4 geldimm

sevgi winstonlight mı oluyor acaba
oysa tek tek okudummm
çok güzel vermişş
bir ısırıkta çok baş ağrısı yaparr

almina bence bozma canımm diyete devamm
bence şişliklerdir onlarr
bende regl olduğumm 2 kilo fazla gözüküyordumm

bende dün başladım bugün 2. günün 61.500 ile başladım bakalım cumaya ne olacak en önemlisi de pazartesiye bana ne kalacak ve sonrası tabiii
bugünkü bildirimim sabah 1 tane salatalık
ara 1 fincan neskafe
öğle salatalık domates roka ve yaşil biberden oluşan salatalık sadece limonla
ara 1 fincan türk kahvesi tek şekerli ve 3 tane havuç
akşam da 1 kase mercimek çorbası ve havuç salatalık ve rokayla salata yedim
su galiba az içtim bugün hararet var çünkü oysa ki yemeklerimin hepsi ya minumum tuzlu yada tuzsuz du

ya ben bugün ba$ladim ama devam edemedim malesef, evde tamir yapiyoruz ve mutfaga giremedim bu yüzden normal beslendim, eger fazla i$im olmazsa yarin tekrar ba$layacagim

Merhaba bayanlar, bu diyeti duymustum, merak ettim de acikcasi ! Pazartesi bende baslamayi düsünüyorum Umarim etkili bir diyettir ?Ilk sayfadaki tarifi okudum, cay kahve gibi iceceklerden bahsedilmemis, acaba icmekde bi sakinca varmi ?

ama bu diyete uygunn olmamışş canımm
bunda neyle başlıyuorsak onla devam ediyoruzzz
çorba bozmuşşş işii
havuçla başladıysak havuçla bitecekmişş gün mesela

günaydın kızlar nasıl gidiyor ben geceleri çok zorlanıyorum bişeyler atıştırmak istiyorum kendimi zor tutuyorum birazcık kaçamakda yapıyorum şimdi tavuklarımı haşladım birazdan yiyeceğim gün boyu bakalım bugünüde atlatayım 2 gün kalıyor cuma günü tartıda kaç çıkacağım sizin nasıl gidiyor kaçamaklarınız var mı?

2. gün sadece
3 yumurta sabah öle aksam
1 bardak ta kakolu sekersiz süt içmisimdir
2kuru erik
bide kızıma sehreli çorbase yaptıydım 1 tatlı kasığı ısındımı ona baktım
gece tavugumu hasladım aman ne koku sevmediğim tavuk bi güzel koktu sormayın

gece kızımn yanında uyuya kalmısım üsümüsüm bi ara uyanıp yatağıma döndüm

sabah uyanınca üşütmenin etkisimi diyetin etkisimi ellerim titriyor bacaklarım nasıl ağrıyor basım dönüyor tansiyonum düstü galiba korkudan diyeti biraz esnettim

sabah
3 kayısı ve suu+omega 3 kapsül
1 portakal
7--8 badem
1 yumurta
1 çatal tavuk
2 kasık yogurt kasık yogurt

ama bayılcaktım ya

500 ml su +yeşil çay

öğlen tavuk+yoğurt getirdim

1.gün 66.4
2.gün 65.7
2.gün 64.8 toplam 1.6 kilo ödemdir ama olsun motive ediyor yane ama çok zor ya yalnızsan kolay olabilirde evliyken zor eşime ve kızıma mis gibi yemek yapıp çok zorlandım 2 ilk gün patatesten baska 2 gün yumurta ve az sütten baska bisi yemedim

pepeti gerçekten evli olunca zor oluyor benimde 2 kızım var babasıyla büyük kızıma ayrı yapıyorum küçük kızım herşeyi yemiyor ona ayrı yapıyorum bide abur cuburları hiç bitmiyor benimde canım çekiyor ama napalım evde destek olan yok bende burada sizlerden destek buluyorum benimde kollarım ağrıyor herhalde diyetten oluyor bide ben şu anda regliyim onunda etkisi var sen ikinci günü yumurta süt günümü yaptın bide 15 kiloyu nasıl verdin kaç ayda

selam kızlar bugün tavuk günü yapıyorum haşladım birazdan yemeye başlarım artık baharat flan atıp..ondan sonra gün boyu yeşil çay ,su içiyorum ..off biran önce cok kilo vermek istiyorum

merhaba almina.pazartesi 80 dim bugün 79 çıktım..hemen bir çizelge yaptım kendime motive etsin beni diye şimdide tavuk yiyiyorum senin nasıl geciyo diyetin

gügüzel ben pazartesi 81.800 geldim ama normalde 78 kilolardaydım şişliyim çok fazlaydı zaten pazartesi regli oldum o yüzden benim çok doğru çıkmayabilir ben sabah 79.200 çıktım şu andada tavuğumu yiyorum ben biraz zorlanıyorum canım akşamları çok tatlı çekiyor çok küçük kaçamaklar yaptım ama genelde iyi gidiyor senin boyun kaç kilolarımız aynıda o yüzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…