5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

gül güzeli ben yoğurt gününüü en sona bıraktımkii
tartıda az kilo göreyim diyeee

karabiber bende biraz zor günleri aralara sıkıştırıyorum böylelikle daha kolay geçiyo sanki..mesela ilk gün patates.2. gün yogurt. 3.gün tavuk 4.gün meyve 5.gün sebze gibi..seni de takip ediyorum inşallah cabucak fit görünümümüze kavuşuruz

bende pazartesi regli oldum bende davul gibi hissediyorum kendimi şuan :) evet kilolarımız aynı benim boyum 1.65..
akşamları eşimle çay içerken benimde tatlı canım istiyo bi kaç bisküvi yiyiyorum ben

merhaba herkese yeni üye oldum,kilo problemim var bende bu gün başladım sizin diyete patatesle bismillah dedim sabaha:) hayırlısı bakalım ....kilo çizelgesi nasıl yapılıyor biri bana özelden detaylıca anlatabilrmi acaba

insallah everelim kızlar ya 4 ayda verdim 75 den 60 düştüm. diyetisyene gittim sporsuz. klasık bir diyetti yani canım. sonda iste birazını aldım ve 66 faln oldum 62 oldum al ver 1 seredir de 5 li rakamları görmek için uğrasıyorum insallh bu sefer olacak rabbimn izniyle

merhaba fatoş hoşgeldin yıllar önce bebek çizelgesi yapmıştım ama şu anda hatırlamıyorum nasıl olduğunu bende biraz uğraşayım kilo çizelgesi yapmaya çözeriz inşallah yoksa yardım isteriz arkadaşlardan

canım ben çizelgeyi yapıyorum fakat nereye yapıştırıldığını bi türlü anlamadım :S kullanıcı panelinde ek bilgi varmış sanırım göremıyorum göremiyorummm ..yardım ltfen...

canım ben çizelgeyi yapıyorum fakat nereye yapıştırıldığını bi türlü anlamadım :S kullanıcı panelinde ek bilgi varmış sanırım göremıyorum göremiyorummm ..yardım ltfen...

fatoş kontrol paneline giriyorsun oradan sol tarafta profilimi düzenle var oraya tıkla daha sonra senin bilgilerin çıkıyor aşağıya doğru in çizelge yazıyor oraya kopyala yapıştır

ya ben neden yapamıyorum herşey tamam yapıştıtınca öngörülen formatta değil diyor nedemekki bu ? benim kilom çok fazlaya sanırım sığmıyor çizilgeye falan bi el atın şu işe ))

ya ben neden yapamıyorum herşey tamam yapıştıtınca öngörülen formatta değil diyor nedemekki bu ? benim kilom çok fazlaya sanırım sığmıyor çizilgeye falan bi el atın şu işe ))

fatoş bende de öyle çıkıyordu kopyaladığın yer varya orda üstekini değil alttaki httpden başlayıp ang yazıyordu oraya kadar kopyala o zaman oluyor bende çok uğraştım gerçi uğraşırken bayaa kalori harcadım sinirden en sonunda oldu

almina çok teşekkür ederim arkadaşım sayende oldu budefa .....çizelgeme bakmayın zira kilolarımdan utanıyorum ama hepsi iştahımdan dolayı değiil yeni doğum yaptım onunda etkisi var

fatoş bebeğin ne kadarlık emziriyormusun benimde 3 yaşında kızım var allah bağışlasın canım
canım 4,5 yaşında bi kızım var 7 aylıkta oğlum var ...emzirmiyorum malesef hiç kılo almadı ilk aylar kötüye gidiyodu doktr mama ver dedi 4. aya kadr zorla verebildim sütümü biberona alıştı sonrada bıraktı beni :S senin fıstıkda tam sevilmelik yaşta maşallah kuzuma..

Sabahtan akşama kadar aynı şeyi yemek sıkıcı olmuyomu

olmazmııı ((( bu gün patatesle başladım ben , bi ara vazgeçer gibi oldum, azıcık kaçamaklarım oldu ya çok üzgünüm, pişmanım bi lokma ekmek bir elma portakal yedim iki üçtanede fındık attım(( yarına daha iradeli olurum inşllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…