- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.461
gül güzeli ben yoğurt gününüü en sona bıraktımkii
tartıda az kilo göreyim diyeee
gügüzel ben pazartesi 81.800 geldim ama normalde 78 kilolardaydım şişliyim çok fazlaydı zaten pazartesi regli oldum o yüzden benim çok doğru çıkmayabilir ben sabah 79.200 çıktım şu andada tavuğumu yiyorum ben biraz zorlanıyorum canım akşamları çok tatlı çekiyor çok küçük kaçamaklar yaptım ama genelde iyi gidiyor senin boyun kaç kilolarımız aynıda o yüzden soruyorum
insallah everelim kızlar ya 4 ayda verdim 75 den 60 düştüm. diyetisyene gittim sporsuz. klasık bir diyetti yani canım. sonda iste birazını aldım ve 66 faln oldum 62 oldum al ver 1 seredir de 5 li rakamları görmek için uğrasıyorum insallh bu sefer olacak rabbimn izniylepepeti gerçekten evli olunca zor oluyor benimde 2 kızım var babasıyla büyük kızıma ayrı yapıyorum küçük kızım herşeyi yemiyor ona ayrı yapıyorum bide abur cuburları hiç bitmiyor benimde canım çekiyor ama napalım evde destek olan yok bende burada sizlerden destek buluyorum benimde kollarım ağrıyor herhalde diyetten oluyor bide ben şu anda regliyim onunda etkisi var sen ikinci günü yumurta süt günümü yaptın bide 15 kiloyu nasıl verdin kaç ayda
merhaba fatoş hoşgeldin yıllar önce bebek çizelgesi yapmıştım ama şu anda hatırlamıyorum nasıl olduğunu bende biraz uğraşayım kilo çizelgesi yapmaya çözeriz inşallah yoksa yardım isteriz arkadaşlardan
canım ben çizelgeyi yapıyorum fakat nereye yapıştırıldığını bi türlü anlamadım :S kullanıcı panelinde ek bilgi varmış sanırım göremıyorum göremiyorummm ..yardım ltfen...
alında benn içiyorumm canımm birşey olmuyor diye biliyorum
bende şimdi yaptım çizelgemi
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html selam almina, burada yazilanlara göre yapiyorum fakat profilimde cizelge kismina eklemek istedigimde olmuyor...
ya ben neden yapamıyorum herşey tamam yapıştıtınca öngörülen formatta değil diyor nedemekki bu ? benim kilom çok fazlaya sanırım sığmıyor çizilgeye falanbi el atın şu işe ))
Tamam oldu simdi arkadasim, kusura bakma
fatoş bende de öyle çıkıyordu kopyaladığın yer varya orda üstekini değil alttaki httpden başlayıp ang yazıyordu oraya kadar kopyala o zaman oluyor bende çok uğraştım gerçi uğraşırken bayaa kalori harcadım sinirden en sonunda oldu
canım 4,5 yaşında bi kızım var 7 aylıkta oğlum var ...emzirmiyorum malesef hiç kılo almadı ilk aylar kötüye gidiyodu doktr mama ver dedi 4. aya kadr zorla verebildim sütümü biberona alıştı sonrada bıraktı beni :S senin fıstıkda tam sevilmelik yaşta maşallah kuzuma..fatoş bebeğin ne kadarlık emziriyormusun benimde 3 yaşında kızım var allah bağışlasın canım
Sabahtan akşama kadar aynı şeyi yemek sıkıcı olmuyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?