- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.501
bugün diyette 4. günümdü sabah 2 tane portakal
öğle 1 armut 1 elma 1 portakal ama bunları 3 arkadaş yedik :)
yine neskafe ve çaylar
gıtmıyor cnm ya yapıstı resmenpepete 15 kiloyu vermişsin kalan kiloyuda verirsin bukadarını başardıktan sonra geriye bişey kalmamış azminle onuda verirsin inşallah
merhaba kızlar hayırlı cumalar bugün benim 5.günüm bugün süt ve haşlanmış yumurta yedim sabah kalkınca dayanamayıp tartıldım tam tamına 4 kilo vermişimmmmm
merhaba kızlar hayırlı cumalar bugün benim 5.günüm bugün süt ve haşlanmış yumurta yedim sabah kalkınca dayanamayıp tartıldım tam tamına 4 kilo vermişimmmmm
evet bende işveçle 5.5 kilo verdim o motive etti zaten beniBenn geldimm arkadaşlarrr
Bozmadım diyetimii amaa bazıı kaçamaklar olduu benimde
eğer yapmasaydımm dahaa iyii verebilirdimm gibii
88,1 le başladımm 86.5 geldimm çokk mutluyumm
belkii daha fazla vermişş olacaktımm amaa akşamlarıı kızlara yaptığımm yemeklerden bir kaç kaşık aldımm
eğer almamış olsaydımm dahaa iyii sonuçç çıkardıı
suskunnnn daha önce bende 2 sefer denemişş biri olarakk isveçiii 6 kilo vardim 2sindede
kızlar gece bu saatlerde çok acıkıyorum ekmek yada benzeri bişi yememek için bende salatalıkla avunuyorum.. acaba salatalıkta kilo yaparmıki ? bilghinz varsa aydınlatın beni ltfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?