5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugün diyette 4. günümdü sabah 2 tane portakal
öğle 1 armut 1 elma 1 portakal ama bunları 3 arkadaş yedik :)
yine neskafe ve çaylar

ben meyve gününü elmayla geçirmeyi düşünüyorum hem portakldan kalorisi daha az diye biliyorum hem tok tutuyor nasıl yapayım sizce kızlar

Benn geldimm arkadaşlarrr
Bozmadım diyetimii amaa bazıı kaçamaklar olduu benimde
eğer yapmasaydımm dahaa iyii verebilirdimm gibii
88,1 le başladımm 86.5 geldimm çokk mutluyumm
belkii daha fazla vermişş olacaktımm amaa akşamlarıı kızlara yaptığımm yemeklerden bir kaç kaşık aldımm
eğer almamış olsaydımm dahaa iyii sonuçç çıkardıı

suskunnnn daha önce bende 2 sefer denemişş biri olarakk isveçiii 6 kilo vardim 2sindede

selam kızlarr bugün altın günündeydim malumm börekler tatlılar havada uçuştu ama ben kendimi tuttum..ve böreklerden yemedim..salatalardan biras aldım almasam ayıp olacaktı çünkü begenmiyormuş gibi... o nedenle yarın meyve günü yapıcam artık...
şu isveç diyetini bende gördüm ama yapabilirmiyim diye düşündüm çünkü zora benziyor

1.gün 66.4 sadece (5-6 patates + 1 kuru erik)
2.gün 65.7 ( 3 yumurta sabah öğle aksam bırkac yudum süt+3 kuru erık)
3.gün 64.8 (yumurta +portakal öğlen tavuk aksam tavuk baharatlı gögüs şeklınde)
4. gün 64.3 (yumurta +yogurt öğlen tavuk 4yogurt aksam 4 kasık makarna yogurt)

2.5 lt su ve 2 yesıl cay
toplam 2.1 kilo

bugunku makarna bozdu bıraz ama napımm oldu:26:

pepete 15 kiloyu vermişsin kalan kiloyuda verirsin bukadarını başardıktan sonra geriye bişey kalmamış azminle onuda verirsin inşallah
gıtmıyor cnm ya yapıstı resmen

kızlar gece bu saatlerde çok acıkıyorum ekmek yada benzeri bişi yememek için bende salatalıkla avunuyorum.. acaba salatalıkta kilo yaparmıki ? bilghinz varsa aydınlatın beni ltfen

günaydın kızlarrrr herkesin diyeti süper gidiyo bakıyorum da maşallahh... bende portakallarımı soyayım da yemeye başliyayım bari

benimde iyi geçiyor akşamları biraz kaçamak yapmasam daha iyi olucaktı ama bugün meyve günüm ..totalde 2 kilo olucak verdigim sanırım..isveç diyetini hiç yaptınmı almina

hayır canım isveç diyeti yapmamıştım ama lahana diyeti yaptım bundan 7 yıl önce o zamanda 6 kilo vermiştim tabii zaman kilom 71di 65e düşmüştüm birde bu diyeti yaptım ama yarından itibarende elma diyeti yapmayı düşünüyorum çok sıkı olmamakla beraber yani yola devam sen bu diyetemi devam edeceksin

ben yarında süt veya yumurta günü yapıcam ..önümüzdeki hafta hangi diyeti yapsam diye kararsız kaldım..isveç diyetinde en az 6 kilo vermişler..belki de bu diyete devam ederim..

merhaba kızlar hayırlı cumalar bugün benim 5.günüm bugün süt ve haşlanmış yumurta yedim sabah kalkınca dayanamayıp tartıldım tam tamına 4 kilo vermişimmmmm

süpersin canım
ne yalan söyliyeyimm benim kaçamaklarım akşamm saatlerindee
o yüzden 86 .4 te takılı kaldımm
amaa yinede çok mutlluyumm çünküü 88 den kurtuldumm
2nci tura başlayacakmısınn
ne yapmayıı düşünüyorsunn
2 ncii tura devam edelimm eğer istersen
bakalım sonuçç ne olacak
bu sefer kaçamaksızz

gül güzelii eğer isveçe başlarsan bende başlayayımm

aslında benn akşamlarıı bile açlıkk hissetmiyorumm
sadece ay bir kere tadına bakayımm diyorumm veee
oo bir sefer oluyor 3 seferr
buda bende sabit kalmama neden olduu

bu hafta ne yapsamm yaa bennn
isveçmii yoksaa yine aynıı bumuuu

2ncii haftayıda bunla kapatıpp sonramıı isveç olsaa ne dersinizz kızlarr

evet bende işveçle 5.5 kilo verdim o motive etti zaten beni

kızlar gece bu saatlerde çok acıkıyorum ekmek yada benzeri bişi yememek için bende salatalıkla avunuyorum.. acaba salatalıkta kilo yaparmıki ? bilghinz varsa aydınlatın beni ltfen

yok salatalık zaten her diyette açıktıgında kullanılır oek bişey olacagını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…