5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Valla cok seviyorum haslama patatesi yedim oyle.

Su an kilo 67. Aslinda 71 kiloydom 4 kilo verdim. Bugun bu diyete basladim. HAyirlisi. 1 kilo patatesi yiyince pek zorlanmadim :) ama sebze gununde cok zorlanicam galiba

brokoli yedim esimde salata yedi bnim midem almadi yaa zorlandim bakalim sabah yemek herhalde beni zora sokuyor ya ha gayretne yapalim cumaya kadar

günaydın kızlar..anladım canım..bilemiyorum neden öyle yorumluyo çizelge :44:

Yarin menumde bruksel lahanasi ve pirasa var
Esim de salata yiyecek sebze sevmiyor malesef bugunu atlattik bakalom yarin neler olacak
Simdiden esim mizildaaya basladi bile dayanamiyor cunku abur cubur cok yer kendisi
evet ilk bir iki gün zorluyo sonra rahat geciyor sanki zaman..en azından bana öyle oluyor..sizde dayanın cnm tartıda eksik cıkınca daaha motive oluyor insan

Su an kilo 67. Aslinda 71 kiloydom 4 kilo verdim. Bugun bu diyete basladim. HAyirlisi. 1 kilo patatesi yiyince pek zorlanmadim :) ama sebze gununde cok zorlanicam galiba
hayırlısı cnm başşarılar

bu tip diyetleri sağlıksız buluyorum ,bir haftada 5 kilo çok bence .
bence gayet saglıklı tatlım ..en azından bu diyette ac kalmıyorsun..diger diyetler gibi kibrit kutusu kadar peynir yemiyoruz en azından..sebzemizi meyvemizi etimizi yogurdumuzu bol bol yiyiyoruz..zaten 5 kiloda verilmiyor maksimum 2 veya taş catlasın 3 kilo gidiyor..şimdiye kadar yaptıgım en mantıklı ve kolay diyet budur..haftasonu tatilide cabası

Mrblar
Uzun bir aradan sonra gene bennn :))
Ben diyetimin ilk günü hatırlayanlar olursa çok güzel geçmişti.
2 orta boy 2 de yumurta boyunda patates yedimmm... + 100 Kalori yaktım ve ;İlk Gün 1,900Gram vermiştim şok olmuştum.
2. günü evde olduğum için yumurta günü yaptım soğuk hayatta yiyemem... 3 tane yedim + dayanamadım 1 kivi yedim... +100Kalori yaktım. 0,500Gram vermiştim...
3. gün işyerinde 3 marul yaprağı 1 küçük domates yedm ve saat 11 gibi koşuşturmadan baygınlık geçirdim.... Tansiyonum fırladı 19 11 E.
Tavsiyem şudur ki EMZİREN BAYANLAR YAPMASIN!
Ha ben akıllandım mı hayırrrrrr :))) 1 kere daha başlamıştm patates günüme ki o gün ailemden birinin doğum günü olduğundan akşamına yemekleri görünce bozdum.
Dolu Dolu 2 hafta geçti verdiğim 2,400Gram ın 2,300Gramı hala duruyor :) Almadım :) İnşallah haftaya falan gene başlasam diyorum...
Ama sadece Patates günü mü yapsam ki de düşünmüyor değilim...
Kusana kadar lafına inanmıyorum nihayet nişasta var... Bana göre yapanlara nacizane önerim orta boy olarak 7 yi geçmeyin ....
İnşallah herkes istediği kiloya varabilir :)

hoşgeldin izmir perisi 3.güne kadar cok güzel gitmiş diyetin.. 3.günü cok az yemişsin cnm tansiyon sorunun varsa daha dikkat et bence..sadece patates günü yaparsan nasıl olur bilmiyorum okumadım hiç o şekilde yapan birini ayrıca bende katılmıyorum öyle kusana kadar patates yemeye falan..ozaman pazartesi mide tıka basa dolacagı için salı pas gececektir..anca eritir heralde okdadar patatesi

Hoş bulduk canımm İyisindir inşallah?
Tansiyon sorunu melesef var ...
Aynen kesinlikle canım zaten anlamı kalmaz diyet yani bir yerde adı üstünde :)
Benim günde 100 Kalori yaktım ama o da 15 dk da yakıyordum :) Yani tempolu bir 20 dk ya eşittir sanıırıım :)
Yapacam aslında tekrar başlayacağım da; Sabah kahvaltılarını yapmam gerekiyor Bilmiyorum valla bir şekilde yapıcam :)
Senin iyi gidiyordur inşallah?
Ah ahh benim daha vermem gereken bayaa bir kg var :)) İnşallah sebze gününü kazasız belasız atlatsam haftaya güzel olur :)
Eee haftaya benide kabul edersiniz tekrardan aranızaa

iyiyim cnm.benimde iyi gidiyor ..sabah kahvaltılarında bir dilim kepekli ekmek yiyebilirsin bence..benim bugün sebze günüm havuç yiyiyorum sabahtan beri leslie sansone yürüyüşü yaptım birdetabiki cnm gel haftaya başlayalım birlikte ..ne kadar cok kişi = o kadar motive sonuçta

Tamam o zaman anlaştık haftaya birlikteyiz genee
Yalnız şeker hastası değilseniz KESİNLİKLE kepekli YEMEYİN ... Çavdar ekmeği yiyin...
Bunu tüm diyetisyenler söyleer... Zayıflıcaz diye sağlıktan olmayalım :)
Havuş iyidir ya güzel :) En azından doyurur :)
Sebzede aslında güzelde yaz olsa bol salatalık falan hiç problem olmaz :)

slm kızlar bende bu diyete başlamak istiyorum ama haftabaşına kadar sabrım yok 3 günlük yarın başlamak kaydıyla patates,et ve meyve günü yapsam cuma sonlandırsam olurmu en azından vakit kaybetmem hemde cuma tartıda güzel bir rakam görürüm aynı zamanda cuma guruplarındayımda haftasonuda abartmadan önümüzdeki pazartesi tam başlasam olmaz mı

Son düzenleme:

amaaan neden olmasın ki hem cuma günü eksik çıkınca daha çok motive olur pazartesi diyete daha çok sarılırsın
ben bu diyeti çok seviyorum çok kolay özellikle çalışanlar için 1 tencere pişiriyorum eti sebzeyi bütün gün yiyorum
oooh yemek derdi de bitti ama aile ortamında zor oluyo yalnız yaşasan daha kolay yaparsın
ama itiraf edeyim ki mesala et günlerinde nesfit yiyorum sabah 1 kase
sabah sabah uyanınca bazı şeyler alışkanlıklarımıza ters geliyo

bugün karnıbahar haşladım ve sabah kalkınca mutfağa gittim ben ona baktım o bana baktı sonra yemek yemekten tamamen nefret etmemek için 1 kase nesfit ve süt yedim (yani kaçak yaptım salata da yiyebilirdim şimdi geldi aklıma tüh )
öğle 1 tabak karnıbahar haşlaması
akşam da 1 tabak karnıbahar haşlaması (olacak)
spor olayım yok sadece günde 200 mekik çekiyorum ve twist ile yanlarımı çalıştırıyorum umarım işe yarar

Selam foruma bugün katıldım. 6 aylık evliyim ve çalışmıyorum. 6 ayda 6 kilo aldım gidişatım kötü bu nedenle nasipse yarın patatesden başlıcam inşallah 5 kilo verebilirim 1 haftada

ıyyy sabah sabah karnıbaharda yenmez ki hiç değilse üstüne yoğurt falan olsa dimi :)
valla cnm haklısın yarın başlayayım ben bir tencere patatesle içine azıcık limon tuz katarım ben yoksa yenmez ya :) perşembede 1 düdüklü tavuk haşlayayım ,cumada sabah gelirken 1 kg elma +kivi falan getireyim sabahtan neyle başlarsak onla devam edicez ya sabah üşenmeden çeşiti çoğaltmak lazım özellikle sebze gününde
malesef cnm tek değilim iki yaşında bir oğlum ve sevgili eşim (iyiki varlar tek dert kilo olsun ) var eşimde diyette ama o bu kadar katı yapamaz yapmaz yani

Selam foruma bugün katıldım. 6 aylık evliyim ve çalışmıyorum. 6 ayda 6 kilo aldım gidişatım kötü bu nedenle nasipse yarın patatesden başlıcam inşallah 5 kilo verebilirim 1 haftada

evli mutlu çocuklu olarak benden sana tavsiye çocuk olmadan kiloların çaresine bak sonra sen bakmak istesende vaktin kalmıyo özellikle spor için

evli mutlu çocuklu olarak benden sana tavsiye çocuk olmadan kiloların çaresine bak sonra sen bakmak istesende vaktin kalmıyo özellikle spor için

haklısın bende kara kara onu düşünüyorum zaten 3 yıllık evliyim (daha çocuk olayı gündemde değil ama) sadece bu sene o da iş temposundan 5 kilo aldım
onun da 3 kilosunu verdim şimdilik şükür ama zaten zayıf biri değilimdir
boyum 153 kilomda hep 57-58 arasıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…