5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

şimdilik iyi gidiyorum 1,5 patates yedim ama dengem bozuldu gibi hafif baş ağrısı ve baş dönmesi var diyettenmi bilmiyorum (
öğlen içine bir domates bir salatalık doğrasam yada azıcık light paynir katsamda tatlansa ya (
şu anda bir neskafe iççiyorum umarım toparlar beni sersem gibiyim

kizlar tek ögün patates yesem onuda aksama olur mu ? Suan bisey yemek istemiyo canim cay iciyorum orta sekerli

ve bisey daha sorucam sporda yapiyomusunuz ? benim bebegim var 6 aylik aksam spor yapabilirim ancak onun icin esim isten gelince aksam 1 saat falan bisiklet süreyim diyorum :26:

bugün şuana kadar toplamda
2 patates
ufak 1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak neskafe
2 lt su içmiş bulunuyorum umarım akşama bozmam
bu ara öğlenki yarım patatese azıcık limon sıktım üstünede nane serpiştirdim daha güzel oldu

ya ben başlayacağım dedim ama çok fena reglim. şekerim falan düşer diye pztsiye bıraktım maalesef

arkadaşlar sizi caydırmak gibi olmasın ama ben bayağı bi fenalaştım
2 tane patates yedim sabah yarım saat geçmeden kusmaya başladım
aynı patateslerden kayın valıdem de yedi ama ona bişey olmadı
elim ayağım titremeya başladı benım bunyem çok zayıf
bu diyet en başta çok basıt ve hoş gözüksede bana yaramadı
eşim kızdı ve diyeti bırakamak zorunda kaldım hala daha kendime gelemedim

gecmis olsun cnm ya, neden oyle oldu ki acaba ? Bende sabahtan beri 1,5 patates yedim kahve cay ve su ictim ama iyiyim simdilik. Dedigin gibi bunyen zayif ondan oyle oldun sanirim.

ekmek yeme tatlım bugun bende baya kaçamak yaptım yaaa okuldayken acıktım çikolatalı gofret yedim akşamda patatesle birlikte biraz salata yedim çok pişmanım

bisiklet sür tabi cnm sana elbetteki faydası olur

gecmiş olsun cnm ozaman..yapınla alakalı sanırım..:44:
darısı başıma cnım

inşallahh cnm istedigin kilona hemen kavuşman dilegiyle

sabahtan bu yana 2 tane baharatlı yumurta yedim.
ada cayı içtim kuru kayısı yedim 5-6 tane.. bol su içtim.. ayrıca temizlik yaptım kaloride yakmışımdır..

Allah Allah ne alakasi var burda bu diyeti yapmayin mi dedim, deneyimlerimi yazdim yazicam tabii ki!
o zaman hersey guzeldi hersey mukemmeldi cok kolay gecti yazayim bundan sonra sizleri kandirmak icin...

ben verecegim kilo cok olmadigi icin diyetin disina ciktim evet ama en azindan normal bir gunden daha az yemis oldum...
bugun sebze gununden normal sekilde devam edicem...bozmicam diyeti...yine kacamaklarim olabilir ama sonucta az yiyicem...
ayrica benim yaptigim kuru de hepinize tavsiye ederim cok ise yariyormus diyet yaparken...

Son düzenleme:
sebze gunu icin fikir veriyorum kizlar;
patates, havuc, sogan, domates, 1 dal brokoli, 1 dal kuskonmaz'i soydum ince ince dogradim.
tencereye yapismamasi icin i yemek kasigi zyetinyagi koydum ben ama siz hic yagsiz da yapabilirsiniz
yarim tablet tavuk suyu ve baharatla guzel bir corba oldu...
ustune kiyilmis dereotu serpip te yenebilir...ya da maydonozla falan...

yag ve tablet olmamis diceksiniz biliyorum ama damak tadina uygun bir sey olmazsa icemem, ben diyeti kendime gore degistirdim bu sekilde kilo veriliyor mu verilmiyor mu gorucez
diyeti aynen uygulayanlar sebze corbasini i kasik yagsiz ve yarin tabletsiz yapsin icsin, bu da bir fikir

Son düzenleme:
kizlar corbami pisirdim ictim, tadi gayet guzel...
dunku patates gununden sonra ilac gibi geldi valla:)
blenderden gecirmedim taneli iciyorum, boyle daha guzel geldi...
baharat ta eklenebilir...
ama suan yine de acim...
aslinda dukan'in resmi sitesinde hesapladigima gore bu ideal kilommus vermeme gerek yokmus ama bence yanlis tahmin 4 kilo versem cok iyi olucak:)
hatta 2 bile versem yeter simdilik:) ama gitmiyo tutamiyorum kendimi...
ayrica ders calismam lazim ama boyle ac ac calisamiyorum ya

kizlar bende iyiyim demistim ama yapamadim malesef Kolay gibi gorunsede zormus. Aksam uzeri kizima kasik mamasi yedirirken ellerimin titremesinden dolayi yediremedim nerdeyse cok zorlandim Hemen kalkip biseyler yedim diyette yalan oldu. Ben diyet yapayim derken kizima mama yediremeyeceksem hic yapmam daha iyi. zaten dogum sonrasi 3 kilom kaldi 58 kiloyum 55 ile hamile kalmistim.

Diyet yapmayi dusunuyorum fakat bu diyeti degil. Umarim o 3 kiloyuda verebilirim. Sizlere sabir diliyorum :) Ama sagliginizi etkiliyosa yapmayin kizlar saglik herseyden onemli.

saglık herseyden önemli tabiki cnm..devam etmemen en mantıklısı bu durumda..zaten fazla kilonda yokmuş her türlü verirsin zaten..kızınıda Allah bagışlasın sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…