5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugun basladım ve 1 saat once bıraktım patetesle baslamıstım.
yahuuu kolay deıl yaaa..bırgun bıle yagsız tuzsuz ac dayanamadım 5 gun nasıl bıter....:26:
ben aksam 6 dan sonra yemeyıp spor yaparak zayıflamaya karar werdım...
bu dıyetı uygulayabılenlerı tebrık edıyorum...

cicişler ya bende yapmak istiyorum elma diyetine başladım bugün ama şu an itibari ile bıraktımbari buna başlayayım yarın patates haşlıyorum sabahtan bakalım hayırlısı olsun bi 12 kilo vermem lazım malesef dolu dolu 70 kilom var

günaydınnnn
bugün yanımda tam 4,5 patates getirdim guya sabah 2 öğlen 2 akşam 2 yiyecektim ve patates gününde zorlanmam diyodum sözümü geri alıyorum yağsız,limonsuz kısacası boş boş patates ıyykkk iğrenç 1 tane zorla yedim umarım akşamı edebilirim :44:

günaydınn bugun diyete başlıyacak arkadaşlar gazamız mübarek olsun
inşallah faydasını görürüz olmuyor yapamıyorum deyip de bırakmak yok birbirimize destek olmamız lazım
yoksa veremeyiz bu kiloları üstelik yazda geliyor. Neyse gidip patateslerimi pişirmeye başlayım

BİRDE SORUM OLACAK gerçekten tansiyonu etkılıyor mu çünkü kayın validem de başlıyor bugun benımle diyete tansiyonu normalde bıraz düşük
hastalanmasın bıde benım yüzümden

sanırım baharat kullanabiliyorduk yaaaa

sanırım baharat kullanabiliyorduk yaaaa

ya baharat kullanabiliyoruzda zeytin yağ limon da kullansak süper olurdu :) çok şey istedim galiba :)
neyse şimdilik iyiyim 1 patatesle doydum zaten bendeki sıkıntı gün içi değil akşam dayanabilirsem sorun yok :)
yarında hazır kızarmış tavuk mu alsam iş yerinin yanında var,yada göğüsmü haşlasam oda kuru kuru adamın boğazında kalır ya :)

ben ceyrek limon kullandim vallahi

selam kizlar ben de dun basladim diyete...ama bagli kalamadim...
patates gunu kolay gecer sandim ama cok zor gecti...
yediklerim:
*yaklasik 6 patates (baharat ve ceyrek limon kullandim tum gun)

extralar:
*4-5 badem, 4 ay cekirdegi ve 2 kaju :) (esin yerken dayanamadim)
*1 avuc sade corn flakes ve 1 Turk kahvesi fincani sut:)
*elmali kurden 2 bardak (yesil elmali, tarcinli, karabiberli, ve limonlu kuru kaynattim ictim, uzun sure icecegim bundan)
*2 Turk kahvesi fincani kefir (bunu sindirim sistemim icin icmem gerekiyordu zaten, mecburum)

hayatimda ilk defa diyet yapiyorum...cok zormus vallahi diyete bagli kalamadim ama en azindan yediklerim azalmis oldu diye dusunuyordum ama az once netten ogrendim ki bir patates 100 kalori!!!!
bir patates yerine domatesli peynirli tost yesem de olurmus yani cok sacma geldi bana...
suanda midem gurulduyor, bir tane yagsiz sekersiz uzerinde sifir kalori yazan vanilyali yogurt yiyip yaticam kesinlikle ac yatamam uyumam ben oyle
4 kilo versem yeter...cok acim ya bu diyet beni hic sarmadi...

Son düzenleme:
ben ceyrek limon kullandim vallahi

bende şimdi başladım iki patates yicem ama gitmiyorr şeytan mutfaga doğru çekiyor
cok az zeytin yağı diye konusup duruyo kulağımın dibinde biri şu şeytanı durdursun
ama yağsız tuzsus bu kadar kötü bir tadı oldugunu bilmiyordum yine de allah eksikliğini göstermesin

günaydın canlarım..yeni katılan arkadaslara başarılar diliyorum diyetlerinde..jujuuju 12 kiloyu 3-4haftada cok rahat verirsinn uyarsan tam anlamıyla

hadi bakalım bismillah. aranıza yeni katıldım ve bugün bu diyete ben de başlıyorum.
hoşgeldin cnm..hadi bakalım sanaada başarılar.istedigin kilona ulasırsın umarım

limon ve baharat kullanabiliyorsun cnm..yediginiz yiyeceklerden zevk alarak yemeye çalışırsanız sizin için daha rahat gecer diyetiniz..
sonucta o patatesleri yemek zorundasınız ve o an başka seceneginiz yok..oyüzden en güzel yiyeceklerden biri olarak düşünün vee öyle deneyin birde..

Gunaydin kizlarr

bende diyet yapmak istiyorum bugun baslasam ama az once sutlu sekerli kahve ictim, baslasam olur mu ki ? :26:

olur bence canm sabah içtigin için daha cabuk yakılır..bende akşam çaylarımı şeker atarak içebiliyorum yoksa içemem

Bence böyle şartlandırma kendini şekersizde güzel oluyor emin ol yavaş yavaş azalt şekeri
daha sonra hiç kullanma şeker gör bak en sonunda kendin istemiceksin şeker kullanmayı Hiç bişey için geç değil
ama patatese limon falan sık çünkü kuru kuru gitmiyor tavsiye

ahh ahh o şekeri bir bırakabilsem cnm deniyorum bende ama bayagı az atıyorum artık..

sagol cnm cevabin icin, tamam ozaman basliyorummm umarim pes etmem
[/QUOTE
ozaman bende başarılar diliyorum cnm sana..yaparsın pes etmezsin merak etme kilo verdigi görünce daha bir hırs yapıyor insan

bende yaptım kahvaltımı patates çok zorlamadı beni 3 yada 4 tane yedim dahada yerdim de şimdiden patatesi bitirmek istemedim akşama da kalsın

kızlar bende bugün yumurta günü yapıcam baharatlayıp falan..dün sebze günü yaptım havuç tok tutuyor bayagı tavsiye ederim canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…