- Konu Sahibi incilideniz
-
- #15.081
evet daha önce 7 günde 7 kilo diyeti vardı farklı bi sitede onda ek 2 gün daha var sırası farklı 2 günde de elma hoşafı ve kabak haşlama yeniyodu tabi ben o kısma gelemedim 2. günün akşamı bıraktımsendemi ilk başlıyosunu diyete cnm :)
anladım :)) geceleri biraz karnın gurulduyo gibi ama bilmiyorum bnmi öle olduu :) valla yaz da geliyo sevdm gibi şimdilik bu diyeti heleki 65 den 63 ü görnce daha bi motive oluyo insna :))ama yarın meyve günümde nolcak bilmiorum
yani bu 3 günde 2 kilo verdin demek mi oluyo:)
:) sorun deil önemli olan şevke getirmekoda olur elbet bigünn :)) bu arada okuyup şevke geliyo insna gerçkten daha dün üye olduum için 100 msj yazmadan gönderemiyomuşum :)
bence yeme tamam küçük ekleme çıkarma hepimiz yapıyoruz ama sen günü değiştiriyosunkızlarr ya ben gün boyunca ett yiyememm yerine başka bişi yesem yine sebze veya patates yesemm olurmukiiiiii ?
kızlarr ya ben gün boyunca ett yiyememm yerine başka bişi yesem yine sebze veya patates yesemm olurmukiiiiii ?
kızlarr ya ben gün boyunca ett yiyememm yerine başka bişi yesem yine sebze veya patates yesemm olurmukiiiiii ?
besin değerlerine baktım en mantıklı kurubaklagil grubu ama kalorileri çok yüksek eğer yarım kilo et yiyeceksen bu kuru baklagilde 200 grama falan denk gelecek benim nacizane önerim mercimek çorbası iç en mantılı o gibi geldi bana
mrb cnm hem hemşerim hemde meslektaşım :))
teşekkürler ama ülserim var mercimek çorbasıda mahvederki benii ayy ben bu kilolardan nasıll kurtulcamm 2 ayda 20 kilo vermemm lazımmmmm
bu arada arkadaşlar lütfen kaçamak yapmayın...zaten 5 gün altı üstü...geçer)) önemli olan listeye tamamen uyabilmek bence...oruç tutmak daha zor ama 30 gün dayanıyoruz yazın sıcağında, bu ne ki onun yanında...yeme içme demiyor diyetimiz ye ama bir çeşit ye karnını onla doyur diyor...lütfen sabır )))
of yaa gün içinde ahkam kesip şimdi çıkıntılığı ben yapıcam galiba2 nisanda benm doğum günümdü pasta yedim bugün annemin doğum günü tekrar pasta alınmaz diye düşündüm ama babam eve pastayla geldi siz söyleyin ben şimdi ne yapayım gün içinde patateslerden aldığım bu arada kalori 300ü geçmez:109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?