- Konu Sahibi incilideniz
-
- #15.301
77.600 la başladım ilk turumda 4.700 verdim 72.900 oldum bakalım bu seferde ne kadar verebilirim bilmiyorum kolaylıklar diliyorum ve ben hiç ara vermedim :) böylesi çok daha etkili bence nasıl olsa alışıyorsunuz :)) tavsiye ederim
şöyle ilk 5 gün yaptım 4.700 gr verdim ara vermeden ertesi gün 6.günümde yine 5 günlük listeyle başladım ilk gün patates yerine ekmek yedim bugünde sebze olarak havuç maydonuz ve roka salatası yiyiyorum yarın et yerine lor yiyeceğim böyle gidecek umarım anlatabilmişimdir kolaylıklar ve teşekkür ederim..
şöyle ilk 5 gün yaptım 4.700 gr verdim ara vermeden ertesi gün 6.günümde yine 5 günlük listeyle başladım ilk gün patates yerine ekmek yedim bugünde sebze olarak havuç maydonuz ve roka salatası yiyiyorum yarın et yerine lor yiyeceğim böyle gidecek umarım anlatabilmişimdir kolaylıklar ve teşekkür ederim..
Günaydın herkese..bugün benim yumurta günüm umarım herkes devam ediyordur :))
Bende devam ediyorum. sabah bir tane yumurtamı yedim.. Öğlende yumurta ve yoğurt yiycem
Bu sabah itibariyle 3 kilo 200 gram gitmiştir kızlar :))
sen 2 gün ara verecek misin hayats çünkü maritime hiç ara vermeden 2.tura devam ediyor.2 gün arada verilen kilolar geri geldiği için kararsız kaldım bende.sen nasıl yapmayı düşünüyorsun..?
Yani dikkatli olarak 2 gün ara vericem pazartesi tekrar başlıycam.. Sen ne düşünüyosun @brkcnsn
ben diyetin kuralına göre hareket etmekten yanayım..yani 2 gün ara vermek gerekiyorsa verilmeli bence.çünkü vücudumuzun ihtiyacı olan gıdaları yerine koymamız gerek.öte yandan verilen arada tekrar kilo alma fikri beni acayip rahatsız ediyor..(( belki de bu bir şaşırtmacadır.sonuçta kilo vermemiz yavaşladı.2 gün vücudu şaşırtma mantığı güdüyor olabilir diyet..
Yani ben iki günde çok dikkat ederek ara vermekden yanayım... Sabahları bir dilim ekmek yemek lazım dediğin gibi vücudun buna ihtiyacı var..
deneyelim görelim bence de..hafta sonu biraz tadını çıkarmak hakkımız ama di mii )))
hem açıkçası 3 kişi başladığımız bu diyette devam eden bir tek benim arkadaşlarımın arasında.hepsi de çok zor ve uyulması imkansız bi diyet olduğunu düşünüyor.yapıyorum diye de eleştiriliyorum bir de..
eger hakikaten çok kilo alırsam bir sonra ki turu ara vermeden yaparım diye düşünüyorum.birbirimizi haberdar edelim olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?