- Konu Sahibi incilideniz
-
- #15.441
Diyet dışına çıkmadan ve yürüyüş yaparak çok güzel sonuç alan arkadaşlar vardı.Ben de geçen sene ilk denememde yaklaşık 3 kilo vermiştim ama sonra abartıp dikkat etmeyince geri aldım.Sonra bi kaç kez tekrar yaptım hepsi de yarım kaldı,herhalde ilk hevesle dayandım da şimdi dayanamıyorum.Arkadaşlar bu diyet gerçekten verdiriyormu ?
şuanda benim boyum 1.72 kilom 651,5 sene önce belirsiz bi nedenle aşırı kilo aldım 52 kiloydum. eski halime geri dönmek istiyorum,hiçbir giysiyi üstüme yakıştıramaz oldum. (
bende heveslenip başladım bugün..
patatesle ilk günüm..sabah biraz tansiyonum düştü gibi başım falan döndü .
ama şimdi daha iyiyim...
sanki 2-3 kilo patates yicem gibi geldi dün..ama sabah 1 küçük ve öğlen 1 küçük ancak yiyebildim
olucak galiba ne dersiniz
Evet yaa patates günü çok rahat geçiyo ben dün toplam 4 küçük patates yedim anca gayet de toktumOlacak olacak yılmak yok gidecek tüm kilolar fit fit gireceğiz yaza hatta yaz olmadan taş gibi oluruz
Ben çiğ sebze tüketmeyi planlıyorum domates salatalık havuç falanvalla bazen umutlanıyorum bazen olmaz diyorum...
bakalım sonuç ne olacak inşallah vereceğiz kilolarıııı...
yarın sebze günü ...
merak ediyorum genelde çiğ sebzelermi tüketiyosunuz... haşlama mı???
hıımmmmBen çiğ sebze tüketmeyi planlıyorum domates salatalık havuç falan
hıımmmm
bende ölemi yapsam kiii..
salata yaparım olmadı marul maydonoz domates salatalık felan yapsız limonlu yada sirkelii olur dimi???
yada taze fasülye domatesli yağsız tuzsuz düdüklüde haşlasam yemek gibi..
bakalım yarın ola hayrolaa
Supersiniz arkadaslar cok guzel kilo veriyosunuzins benimde oyle olur yarin bakicam bakalim. Bugun sabah yumurtami yedim midem ins kaldirirda oglen ve aksamda yerim cunku normalde hic yumurta yemiyorum. Birazdan da yuruyuse cikicam. Yarini sabirsizlikla bekliyorum. Birde arkadaslar genrl anlamda cok zorlanmadigim icin 1 kez daha yapmayi dusunuyorum
merhaba öncelikle bir sorum olacak gün içerisinde istenildiği kadar tüketilecek deniyor ya, öğün sayısı yok o zaman doğru anlamış mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?