- Konu Sahibi incilideniz
-
- #15.461
arkadaşlar ben 1.günümdeyim 1 bardak diet kola içtim.hata mı yaptım...lütfen yardım edin...
bugün sabah tartıldım 400 gr daha vermişim..
toplamada 1300 eder..
dünkü az olmuş ama yeter demi..
bugüm et günüm....
ama benim midem sanki yanıyor ya neden acaba....açlık yaramadı sanki
yok tatlım yaa küçük kaçamaklardan bişey olmaz ben de bugün dondurma yedim mesela ama çok terledim falan zaten et günüm çok da biişey yiyemiyorum diye löpür löpür götürdüm dondurmayı eve geldim demin tartıldım yine de 1 kiloya yakın zayıflamışım bugün de. Sadece telafi etmeyme bak evde kendi kendine dans et hopla zıpla gün içinde biyerlere gidiyorsan hızlı hızlı yürü falan . Ama tabii ki de alışkanlık haline getirmemek lazım insanın yedikçe yiyesi geliyor.
Arkadaslar ben bu sabah tartildim toplamda 4 kg vermisim cok sukur cok sevindim:) Bugun yeniden ara vermeden basladim patatesimi yedim sabah. Niye ara vermedin derseniz benim kisa surede vermem lazim ama bu turdan sonra ara vericem ins. Sizin sonuclarida bekliyorum gayet iyi gidiyosunuz sizde
Vuuhuuu süpermiiiş. Benim verdiğim kilolar totalde 3 kilo etti ama diyetin bitmesine 2 gün daha var :))
Tesekkurler. Seninde iki gunun var daha toplamda 5 kg bile verebilirsin. Benim ikinci turdan cok buyuk beklentim yok yani 3 yada 2 olabilir belki iste ne olsa kar benim icin:)
Bende baslamak ıstıyorum ama sonuç alan varmı gercekten 5gunde 5kılo gıdıyormu
Off yaa bugun bozdum diyeti moralim bayaa bozuldu. 3 kiloda takıldım kaldım daha da veremiyorum. Gerçekten çok üzgünüm şu an
Hayirdir kimse bisey yazmamis biraktiniz mi yoksa( Ben bugunu yumurta gunu yaptim ve sabah 1 yumurta yedim oglen ve aksamda katlanacagim yumurtaya...Yarin sebze son gunde tavuk gunu olacak buyuk ihtimal bakalim bundan ne sonuc alacagim gelismeleri yazarim.
Bende yarın patatesten tekrar başlayacağım yaa ve 12 mayısta düğün var zayıflamam lazım yaa bu sefer. Ayrıca hala düğünde giyeceğim kıyafeti de alamadım hiç doğru düzgün şeyler yok yaa Kızılayı (Ankarada oturuyorum) talan ettim ama yok yok yok. Bana yakışan hiç bişey yok yaa. kesin zayıflamam lazım ve p.tesi günü de tekrar çıkıcam alışvarişe pazatesi günü kesin kıyafet olayını da halletmem lazım oof her şey üstüste geldi yaaa çok bunaldım kızlar :/
12 mayisa kadar bir defa daha deneyebilirsin hem telas heyecan stress belki daha da fazla verirsin. Zaten vermezsen bile dert etme ins gonlune gore icine sinen biseyler bulursun. Dugunun de hayirli olsun ayrica. Yarinda patetesle basla mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?