5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben 1.günümdeyim 1 bardak diet kola içtim.hata mı yaptım...lütfen yardım edin...

yok tatlım yaa küçük kaçamaklardan bişey olmaz ben de bugün dondurma yedim mesela ama çok terledim falan zaten et günüm çok da biişey yiyemiyorum diye löpür löpür götürdüm dondurmayı eve geldim demin tartıldım yine de 1 kiloya yakın zayıflamışım bugün de. Sadece telafi etmeye bak evde kendi kendine dans et hopla zıpla gün içinde biyerlere gidiyorsan hızlı hızlı yürü falan . Ama tabii ki de alışkanlık haline getirmemek lazım insanın yedikçe yiyesi geliyor.

bugün sabah tartıldım 400 gr daha vermişim..
toplamada 1300 eder..
dünkü az olmuş ama yeter demi..
bugüm et günüm....
ama benim midem sanki yanıyor ya neden acaba....açlık yaramadı sanki

Yaa evet yaa et günü çok zor geçiyor hele kahvaltı!? Diğer günlerimde hiç açlık hissetmemiştim ama bugün karnımdan guruk guruk sesler geldi yanii

ayy bende bugün kaçamak ötesi yaptım valla..çok başım ağrıdı birde midem fena oldu..bakalım sabah tartıda görücezzz

Demin bir plates yaptım var yaa her bir yanım yandı yaa alev alev, sonra koştur koştur tartıya gittim 500 gr eksilmişim ıhıhı

Arkadaslar ben bu sabah tartildim toplamda 4 kg vermisim cok sukur cok sevindim:) Bugun yeniden ara vermeden basladim patatesimi yedim sabah. Niye ara vermedin derseniz benim kisa surede vermem lazim ama bu turdan sonra ara vericem ins. Sizin sonuclarida bekliyorum gayet iyi gidiyosunuz sizde

Vuuhuuu süpermiiiş. Benim verdiğim kilolar totalde 3 kilo etti ama diyetin bitmesine 2 gün daha var :))

Tesekkurler. Seninde iki gunun var daha toplamda 5 kg bile verebilirsin. Benim ikinci turdan cok buyuk beklentim yok yani 3 yada 2 olabilir belki iste ne olsa kar benim icin:)

Ayy ama bugün biraz bozdum yaa verdiklerimden bikaç yüz gram almış olabilirim, Umarım almamışımdır, eğer aldıysam isyeeeaaaaan edicem kendime

Ya bende dun sadece patates yedim ama regl oldugum icin bugun malesef 300 gr fazla gozukuyor tartida yani bu defa cok veremiycem galiba ama deneyecegim yine de. Ne verirsem kar:)

Bende baslamak ıstıyorum ama sonuç alan varmı gercekten 5gunde 5kılo gıdıyormu

Merhaba ben 5 gun once yaptim 4kg verdim dun yine basladim bakalim bu hafta ne kadar vericem yazarim bitince. Yani uyarsan ve acil vermen gerekiyorsa buyuk ihtimalle kilo verirsin ama acil degilse uzun ama kalici ver derim zaten bende oyle yapmaya gayret edecegim bundan sonra ins

yarın ben de buna başlıyorum
cmt --> meyve
pazar --> sebze
pzt --> patates
salı --> et
çarşamba --> yumurta olarak devam etmeyi düşünüyorum

yarın sabah tartılıcam o yüzden kilomu henüz bilmiyorum :)

Off yaa bugun bozdum diyeti moralim bayaa bozuldu. 3 kiloda takıldım kaldım daha da veremiyorum. Gerçekten çok üzgünüm şu an

Off yaa bugun bozdum diyeti moralim bayaa bozuldu. 3 kiloda takıldım kaldım daha da veremiyorum. Gerçekten çok üzgünüm şu an

Olsun 3 kg cok iyi 5 gunde. Cok zorlanmiyosan bir defa daha deneyebilirsin. Ben dun patatesle basladim bugun de biraz gunleri degistirdim canim biraz tatli biseyler yemek istedi ve meyve gunu yapip elma ve cilek yedim. Yarinda buyuk ihtimal et gunu olur.

Hayirdir kimse bisey yazmamis biraktiniz mi yoksa( Ben bugunu yumurta gunu yaptim ve sabah 1 yumurta yedim oglen ve aksamda katlanacagim yumurtaya...Yarin sebze son gunde tavuk gunu olacak buyuk ihtimal bakalim bundan ne sonuc alacagim gelismeleri yazarim.

Bende yarın patatesten tekrar başlayacağım yaa ve 12 mayısta düğün var zayıflamam lazım yaa bu sefer. Ayrıca hala düğünde giyeceğim kıyafeti de alamadım hiç doğru düzgün şeyler yok yaa Kızılayı (Ankarada oturuyorum) talan ettim ama yok yok yok. Bana yakışan hiç bişey yok yaa. kesin zayıflamam lazım ve p.tesi günü de tekrar çıkıcam alışvarişe pazatesi günü kesin kıyafet olayını da halletmem lazım oof her şey üstüste geldi yaaa çok bunaldım kızlar :/

merhaba kızlaaar :)
uzun zamandır takip ediyodum daha yenice üye oldum ve baktım hep birlikte kilo veriyosunuz bende katılıyım aranıza dedim :) bugün bu diyete başladım bakalım sonuç ne olacak hepimize kolay gelsin :)

12 mayisa kadar bir defa daha deneyebilirsin hem telas heyecan stress belki daha da fazla verirsin. Zaten vermezsen bile dert etme ins gonlune gore icine sinen biseyler bulursun. Dugunun de hayirli olsun ayrica. Yarinda patetesle basla mutlaka

12 mayisa kadar bir defa daha deneyebilirsin hem telas heyecan stress belki daha da fazla verirsin. Zaten vermezsen bile dert etme ins gonlune gore icine sinen biseyler bulursun. Dugunun de hayirli olsun ayrica. Yarinda patetesle basla mutlaka

Ya bide kuzenimin düğünü çok da şık olmak istiyorum da bugün abiyemi aldım neyse ki güzel petrol yeşili bir abiye amaa kesinlikle zayıflamam lazım mağazada gayet tam oldu üstüme eve gelince annem fermuarı kapatamadı şoke oldum yahuu anlamadım nasıl oldu. Bu hafta spor da yapcam feci şekilde umarım alırım sonucunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…