- Konu Sahibi incilideniz
-
- #15.481
bu diyetle gercekten kilo veriliyomuu acaba . pazertesi bende baslamak istiyorum tek besinle beslenmek nasil olur..
valla ilk gün 1 kilo gitti benim :) patates baya bi zorluyo insanı ama tok tutuyo 2. gün sebze olunca pek tok olduğumu söyliyemicem
arkadaşlar bende başladım bugün bu diete bakalım neler olucak 1 hafta sonra şu an 79.4 kiloyum cumartesi yazarım artık ne kadar gitmişbu arada ben yeşil çayda içicem günde 2 bardak hadi hepimize kolay gelsin
benide alın aranızaa tekrar geldimm ben bu diyeti 2.kez yapıyorum bugün ilk günüm ilkinde 33 kilo ama 7sini geri aldımşimdi ise hedefim 9 kiloo haydin bakalımm kolay gele
sevgicim burayı okuyarak yapabilirsinArkadaşlar bişey sorabilir miyim
hani bazılarınızda eskiden olduğu kilo ulaşmak istediği kilo gibi bi resim var ya onu nasıl yaptınız çok güzelmiş :))
Vaauuuvvv 33 kiloo muuuu off harika yaa tebrik ediyorum tatlım seni :))
benide alın aranızaa tekrar geldimm ben bu diyeti 2.kez yapıyorum bugün ilk günüm ilkinde 33 kilo ama 7sini geri aldımşimdi ise hedefim 9 kiloo haydin bakalımm kolay gele
selam kızlarr bugün patates günüm ve bu saate kadar 1.5 patates anca yedim ....leslie yürüyüşümü yaptımm..yeşil çayy yanında kuru kayısı birde bol suuuuuu.... sizler naptınız nasıl gidiyor diyeet kızlarr
canım kuru meyve yenilebiliyormu ?
çok teşekkür ederiim :)) ama bir sorum daha var:sevgicim burayı okuyarak yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?