5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bende başladım bugün bu diete bakalım neler olucak 1 hafta sonra şu an 79.4 kiloyum cumartesi yazarım artık ne kadar gitmiş bu arada ben yeşil çayda içicem günde 2 bardak hadi hepimize kolay gelsin

Son düzenleme:
arkadaşlar bende başladım bugün bu diete bakalım neler olucak 1 hafta sonra şu an 79.4 kiloyum cumartesi yazarım artık ne kadar gitmiş bu arada ben yeşil çayda içicem günde 2 bardak hadi hepimize kolay gelsin

İç tatlım iç ben 3-4 bardak içiyorum bayağı faydası oluyor ayrıcaa sabah aç karna sıcak su da metabolizmayı hızlandırırmış :)

selam kızlar bende bugün başladım diyete..daha önce yapmıştım ve 8 kilo verdim 1 ay yaptım..inşallahh yine verebilirim ...geçen aylarda sıkı takipcisiydim bu konunun yani hepinize başarılar..

benide alın aranızaa tekrar geldimm ben bu diyeti 2.kez yapıyorum bugün ilk günüm ilkinde 33 kilo ama 7sini geri aldım şimdi ise hedefim 9 kiloo haydin bakalımm kolay gele

Arkadaşlar bişey sorabilir miyim
hani bazılarınızda eskiden olduğu kilo ulaşmak istediği kilo gibi bi resim var ya onu nasıl yaptınız çok güzelmiş :))

Hanımlar benimde 2. günüm dün başladım hayırlsıyla bakalım bir sonuca varabilecekmiyim,bu arada tartılmadım ama 59-60 olmam gerekiyor ben gözle görülür bir fark bekliyorum, eğer 5 kilo gidecekse göze gelmeli diye düşündüm bu arada plates yapmaya başladım bugün ek olarak, birlikte daha etkili olacağına inanıyorum

Son düzenleme:
benide alın aranızaa tekrar geldimm ben bu diyeti 2.kez yapıyorum bugün ilk günüm ilkinde 33 kilo ama 7sini geri aldım şimdi ise hedefim 9 kiloo haydin bakalımm kolay gele

Merhaba Sevgi merak ettim 33 kiloyu ne kadar zamanda verdin. Ben bu diyeti gecen hafta yaptim 4 kg verdim bu hafta da yapiyorum ama malesef hem regl oldugum hemde su kaybi azaldigi icin daha az vericem gibi

Merhaba Sevgi merak ettim 33 kiloyu ne kadar zamanda verdin. Ben bu diyeti gecen hafta yaptim 4 kg verdim bu hafta da yapiyorum ama malesef hem regl oldugum hemde su kaybi azaldigi icin daha az vericem gibi

selam kızlarr bugün patates günüm ve bu saate kadar 1.5 patates anca yedim ....leslie yürüyüşümü yaptımm..yeşil çayy yanında kuru kayısı birde bol suuuuuu.... sizler naptınız nasıl gidiyor diyeet kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…