5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kaçamak napıyorsun canım?

dün bulgur pilavı kaşıkladım yatmadan 1 saat önce o kadar dayandım dayandım -_-
Bugün çikolata yedim yaa var mı ötesi -_-
Kendime yuh diyorum yani ama iş işten geçmiş oluyor off. Sınav haftam bu hafta güye kendimi naza çekiyorum "ders çalışıyorum ya sonuçta yiyim de kafama girsin , sınav haftası bitsin doğru düzgün yaparım " falan diye. Yedikten 5 dk sonra da başlıyor vicdan azabı. Off ya off

İyi akşamlarrrr
Bende ne zamandır başlayacağımm stajdı sınavdı yapamadımm.
Yarın inşallah başlıyorum 4 günlük...
Herkese iyi akşamlarrr

bulgur pilavı bi kaşık alsan sadece bişey olmaz ama çikolata bomba yani ya bak ben böle zamanlarda napıodum blyomusun yemiceksn kübra zaten istedğin zaman yiyeblyorsun yemiceksn die durduryodum kendmi yemesen nolur o an ne kaybedersn hiç bişe hemde günü kaçamak yapmadan bitrmenin huzuru bi başka oluyo :) ay benmde sınav haftam bide bugün rgl oldum hemde okulda düşün canım neler çekyor ben 56,7 klioydum we ben sabah kahvaltısı canm lahmacun çeker yerm erkek arkadaşımla çıkarım kebap yerz tatlı yerz yani 56da sabt kalıorum ama dedmmm heyyttt yaz gelyo kızım bikini giycen hem göbek ne aywa göbek dedm bir inat yaptım 53 klio oldum we göbeğimden arındım ya çok kilo wermedm ewet ama fazlam o kadardı ama 50 olsam cdden kilo alıcam yne die korkmam, ya ben yemek yemeye aşığım düşün

Ben abur cubura aşığım yaa yasak aşk benimki resmen. Aşkı memnuya döndüm. Yemek hiç aramam ama çikolatanın cazibesine dayanamıyorum. Ayrıca ben de yarın falan regl olcam bir şiştim bir şiştim. bugün de çikolotayı yiyince iyice moralim bozuldu üzüldüm ve internetten bikini modellerine tatil otellerine falan bakıyordum kendimi dobişik bir şekilde kumsalda hayal ettim moralman iyice çöktü tabii. Şu an kendimi tokatlayacağım nerdeyse o derece sinirliyim kendime

sinirlenme ya hasta olucakmssın bak bünye istyo tatlıyı artık bugnden sora yok çikolata falan, yeme boşwer senin güzellğinden önemlimi sonra acısını çıkartrsn :) yarın ve öbür günler yemek yok baakkk

Yok yok bu sefer çok kararlıyım umarım dönmicem kararımdan ama siz de burdan denetleyin beni sorun konuşalım dertleşelim falan. Zaten bu kilo verme maceramı günlük gibi yazmayı planlıyorum bugün başlicam. İlerde bakıp bakıp gülerim kıkır kıkır. kızıma falan okuturum ibret alsın diye

ay mutfakda pizza warrr bide patates kızartcan mayonezleyip mayonezleyp yicen ama yooookkkkk, pantolan gydğinde göbüşünü görmek istemyorsan erteliceksnnn

hahahahah ay deli tamam bak birbrmzi denetliyoruz burdannn

merhaba ben kübra,21 yaşındaym kumral renkli gözlüyüm, yemek yemeyi severm, sanırım boyum 1.65 yada 1,67 ama daha az değil idealim kıyafetlermin altından herhangi bir göbek çınıtsı görmemek, yemym şişyorum lafından arınmak, ve bikinilyken hatunların bana imrenerek bakması,erkek arkadaşımla havuzdayken karnımı içime çekmemek, tüm bunlar için boğazımı her türlü tutarım, bu arada eskişehrdenm, herkeze başarılar

ya ben hiç kaçamak yapmadım ama kabızlık problemim var ne form çayları içtim ama banamısın demedi bu verceğim kiloyu çok etkiler dimi :18:

ayy süpersin yaaa

canım ya sıvı tüket bol bol patatesle ice fena olursun sen , sadece çorba içsen nolurki

çorba mı :44: yaa ama diyet iki gün daha sıkcam dişimi 5 gün bitsin hint yağı şeysini yapcam ama hoffff yaa valla 3 kupa yeşil çay üç su bardağı normal çay iki kupa form bir kupa yedi otlu çay bir kupa hibiskus 3 litre su yeterince sıvı aldığımı zannediyorum ama hofff

Yarışmacımızı alkışlarımızla yerine uğurluyoruuz Ben de kendimi tanıtayım baari. Merhabalar değerli dostlar! Ben Sevgi. 18 yaşındayım. Yarışmaya Ankara'dan katılmaktayım. Değme üçgen vucütlu kaslı adamlara taş çıkaracak derecede kalın kaslı kollara sahibim. Bacaklarım iyidir güzeldir incedir vücuduma göre ama 65 kilo olunca onlar da kalınlaştı haliyle. Az da göbek var. Hedefim önce 58 sonra 53 kilo olmak kısmetse. Immm kumralım kahverengi gözlüyüm. Boy 1,63 olması lazım. Hepiniz benim bebeklerimsiniz. Saygılar sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…