- Konu Sahibi incilideniz
-
- #15.741
ama tabi sebze günüyse bi söğüş yaparım canım yani
Ahaha aslında varya böyle üçümüz bi diyet kampı gibi bişey yapsak aynı evde olsak falan iyi gaza geliriz hem kaçamaklar , gizlice dolap kurcalamalar olmaz hem de herkes patates yer ne biliyim sebze yer birlikte. bizim evde ben patates yerken annemler biscolataları götürüyor. Ayrımcılık kendimi 3. sınıf vatandaş gibi hissediyorum annemler de burjuva sınıfı.Ya da kübranın pizza olayı gibi.
Ya da baharatlı tavuk ızgara) Öyle bir şey yazdığını görmüştüm bikaç sayfa önce Gözümden hiçbir şey kaçmaz
ay walla aklınla bin yaşaha birdee annem gelip gelip yermsn die sormuyormu ölüyorum yaaa azcık ye azcık ye annemle sawaşıyorum yaaa kendmlemi sawaşıyım annemlemi
sizin vereceğiniz kilolar az tabeeee siz ideal kiloya ulaşıp geçip karşımda püskevitler çikolatalar yiyceksiniz dimiiiiiiiiahhh ahhh sevgi sen hatırlarsın ben nelerle karşı karşıya kalmıştım lahmacunlar tartlarrrr kurabiyelerrrrr dürümler dondurmalarrrr çikolatalarrrr ama olsun önceden yediklerime sayıyorum zayıflayınca yine yiycem ki :18::18:
of diorum az daha boy olaydı kilo sorunuda olmazdııı
Demi yaa. Benim annem de psikolojimi bozcak yolda bayılcan düşcen bi gün sonra hastane hastane gezcez bu diyet yüzünden diyo ama yeri gelince de çok kilo aldın demeyi biliyo, iki ucu sivri mızrak (kazık mıydı ok muydu kılıç mıydı unuttum neyse) tabii kendi 50 kilo ya söylemek kolay uzaktan uzaktan
sizin vereceğiniz kilolar az tabeeee siz ideal kiloya ulaşıp geçip karşımda püskevitler çikolatalar yiyceksiniz dimiiiiiiiiahhh ahhh sevgi sen hatırlarsın ben nelerle karşı karşıya kalmıştım lahmacunlar tartlarrrr kurabiyelerrrrr dürümler dondurmalarrrr çikolatalarrrr ama olsun önceden yediklerime sayıyorum zayıflayınca yine yiycem ki :18::18:
Yok canıım biz yapmayı öyle şey ben hatta daha rahat çikolata yiyebilmek için 45 mi düşsem 5 ini geri alırım falan diye düşünüyorum yani benim de vereceğim çok kilo var. (yalnız nasıl bir çikolata aşkı yaa bakar mısınız)
Evet ya senin önünde pasta kesmişlerdi dimi bi de arkadışına mı yemeğe gitmiştin pastalar börekler amanın amanın tam bir nefis muhakemesi... Ama bayağı iyi iraden var darısı bana inşallaaah o_o :18:
bende aynı kafadayım bak fazla kilo werip werip rahat rahat yemek istyorum
Hahaha çaaaak kankaa o zaman
En çok da öyle kızlara imrenmişimdir. İnceciik ama istediği kadar yiyo, bizim sınıfta bi kız var fitlik abidesi ama hergün büyük paket çikolatalarda 5 tane yiyo okulda. Daha bi de evde de yiyomuş. Ben iki kesme yesem 2 kilo alıyorum fizik kurallarına aykırı yahuu!
gıcık oluyorum öylesneee yaaaa
off bende gaza geldm warya yarın sadece yoğrt yiyorum ve yılmıyyyoorrruuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?