5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

warya gülmekten öldüüüüüüüüümmmmm kız bende ankara doğumluyum yazları geliorum genelde

Off iyi içmişsin ama çay sarhoşu olmuşsundur :)) Ben o kadar fazla içemiyorum ama bak bu kadar çok çay içebilmen zayıflamana da yardımcı oluyordur :))

pekiiii sıra bende o zaman ben nisanur 23 yaşındayım 89 kiloyum 70 kilo olunca paniğe kapılıp malesef zayıflama hapı kullandım beni rahatsız etti bıraktım ve birden bu kiloya çıktım 172 boyundayım bursadan katılıyorum herşey güzel olacak düşüncesiyle bu yarışmaya katıldım 65 i görmeden durmak ve yılmak yok herkese başarılarrrrrrrrrrrrrr

Off iyi içmişsin ama çay sarhoşu olmuşsundur :)) Ben o kadar fazla içemiyorum ama bak bu kadar çok çay içebilmen zayıflamana da yardımcı oluyordur :))

inşallah oluyordur da kabızlığa hiç faydası olmuyor hoff neyse bakalım tartı tam karşımda bana göz kırpıp duruyor ama hiç yüz vermiyom

ay kabızlık çok zor ya , baya sıvı tüketmişsn tamamdr sık dişini ya 2gnün kalmış , kabızlığada ne iyi gelr bilmyorumki hiç

Ayyy ben de yazları bursaya geliyoruum çok güzeldir, Bursa candır yaa.. Sen de yazları Eskişehire git bir hayat üçgeni oluşturmuş oluruz sen ben Kübra ıhıhı

off be boyaaaa bakkkk sen warya harbden taş olursun işte gerçek taş biz taşcık

Ayyy ben de yazları bursaya geliyoruum çok güzeldir, Bursa candır yaa.. Sen de yazları Eskişehire git bir hayat üçgeni oluşturmuş oluruz sen ben Kübra ıhıhı

ay walla eskişehr pek güzel geln takılırık burda zayıf olmazsan psikolojn bozulur ya dışarı bi çıkıosun sanki podyum arkadaş eskişehrn bu durumunu bilmeyen yoktr heralde

ankaraya gidiyordum eskiden ama eskişehire hiç gitmedim tmm annaştık bende bu yaz eskişehire gideyim bari güzeldir bursa bende beklerim kızlar size patates haşlarım

Heheytt süper, geldiğinde kadınlar kulubu buluşması yaparız zayıf zayıf, fit fit dolaşırız kızılayda bahçelide

tabii yaaa şişko kızlara bakıp az ye az deriz kabarırız oturduğumuz yerde ay ne ayıp dedğim lafa bak aama öle diorum ben boğaznı tutmayanlara

hehhehe ayy doğuştan toğuklu tabirine bittim o zaman zayıflayınca gidem ben eskişehire durumu hakkında pek bi malumatım yok ama gözüm korktu :26:

ankaraya gidiyordum eskiden ama eskişehire hiç gitmedim tmm annaştık bende bu yaz eskişehire gideyim bari güzeldir bursa bende beklerim kızlar size patates haşlarım

Ahaha aslında varya böyle üçümüz bi diyet kampı gibi bişey yapsak aynı evde olsak falan iyi gaza geliriz hem kaçamaklar , gizlice dolap kurcalamalar olmaz hem de herkes patates yer ne biliyim sebze yer birlikte. bizim evde ben patates yerken annemler biscolataları götürüyor. Ayrımcılık kendimi 3. sınıf vatandaş gibi hissediyorum annemler de burjuva sınıfı. Ya da kübranın pizza olayı gibi.

Son düzenleme:

ay walla aklınla bin yaşa ha birdee annem gelip gelip yermsn die sormuyormu ölüyorum yaaa azcık ye azcık ye annemle sawaşıyorum yaaa kendmlemi sawaşıyım annemlemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…