- 19 Ocak 2012
- 156
- 11
- 68
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #15.861
1 domates 1 salatalık daha yedim ve hala açıııımyarın olsun biran önce
Bişey sorucam ben. Böyle bir diyet yaparken kaçamak yaptığınızda nasıl telafi ediyorsunuz ?
cumartesi-pazar ne yiyeceksiniz kizlar.ben dolma biber ve sarma yapicam yaninda aci biber tursu yogurt off,sonra kek yapicam hem kizim yesin hem ben.
cumartesi-pazar ne yiyeceksiniz kizlar.ben dolma biber ve sarma yapicam yaninda aci biber tursu yogurt off,sonra kek yapicam hem kizim yesin hem ben.
ben çikolata ve dondurma yiyeceğim ahhh çok özledimm ♥♥♥
ben harika bir kahwaltı yapıcam börek fln yiycem,öglen salçalı makarna,akşam sebze yerim abartmayalım:)
evt onu bende merak ediyorum.yiyince hemen almayalim verdigimiz kiloyu.aslinda ilk verilen 5 kilo,kilo degil vücuttan giden su.arkasi yavas yavas kilo.jasmine moralini bozmak istememde zor geciyor,fazla ac kalmiyorsun ama miden hep ayni seyi yedigin icin almiyor.dün patates bugünse yumurta yedim.yumurta patatesten daha iyi.belkide patates ilk gün oldugu icin mide bulandiriciydi.ama bu sabah kendime baktigimda gayet iyi görünüyordum..ya bu diyetle verdiğiniz kilolar eski yeme düzenine geçince geri geliyor mu
kilom 77 ye düştü yoğurt kürü ile ama daha başka tık yok en iyisi diyet yapayım diyorum
bunu yapsam yapabilir miyim ondanda emin değilim motivasyonum çabuk kaçıyor(
lütfen yardım diyete başlamamış ama başlayacak olan varsa birlikte yapalım lütfen
evt onu bende merak ediyorum.yiyince hemen almayalim verdigimiz kiloyu.aslinda ilk verilen 5 kilo,kilo degil vücuttan giden su.arkasi yavas yavas kilo.jasmine moralini bozmak istememde zor geciyor,fazla ac kalmiyorsun ama miden hep ayni seyi yedigin icin almiyor.dün patates bugünse yumurta yedim.yumurta patatesten daha iyi.belkide patates ilk gün oldugu icin mide bulandiriciydi.ama bu sabah kendime baktigimda gayet iyi görünüyordum..
kızlar günaydınnnnnn.....bugün tawuk günüm düdüklüye attım tawukları pişiyor.sabahta tartıya çıktım 3.günüm 64,5da 62.9 düşmüşüm dün kaşarlı salata yaptı canm kocacım dayanamadım yedim :)) ona ragmen iyi wermişim
moral olarak çöktüm 2 haftada ben ne yapacağım bilmiyorum hep böyle şişkomu kalacağım ben(
niye 2 hafta canim tatile falanmi gideceksin.sana tavsiyem protein agirlikli beslen.aksamlari tavuk salata,salata ton balik gibi.ve 6 dan sonra yeme.6 dan sonra vücut yag yakmaya basliyor.inan esim bu sekilde zayifladi 12 kilo verdi.banada cok söyledi ama dinlemedim.ben önce sok diyet gibi yapip sonra esimin dedigini yapacaktim ama bu diyette olmadi.sadece vermem gereken 4-5 kilo benimde ve 20 günüm var.tr ye gidicem.moral olarak çöktüm 2 haftada ben ne yapacağım bilmiyorum hep böyle şişkomu kalacağım ben(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?