- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.121
Bugün itibariyle diyete başlıyorum.Birazdan haşlanmış patatesli kahvaltımı yapıcam
Başlangıç Kilom: 59,5
Başlangıç Tarihi: 27.06.2012
2.günki kilom: 58,3
Yağsız, tuzsuz et yiyemediğim için bugünü haşlanmış yumurta günü yaptım. 1 saat sonra yumurtayla kahvaltımı yapıcam.
Canm için tuhaf olmuyo muuu ben bugün başlamaya karar verdim ama bırakmamak için zor duruyorumm 1,5 haşlanmış patates yedm sistem çöktüüü
Haşlanmış patates gerçekten çok kötü. İlk gün bende kusucaktım artık. Yiyiyorum yiyiyorum midem bulanıyo ama midem hala boş. İyice sinirlenmiştim. Bol bol yoğurt ye canım. Yoğurttan bir şey olmuyor aksine yağ yakıyor.
Ayy dayanamadım ben canm yaa midem öyle kötü oldu kii.. Başka şeyler yedim ama kendimi hala çok kötü hissediyorumm(
Yarın tekrar şansımı denerim ama çok kötü dayancağımı sanmıyorum patatesi çok severim halbuki ben yumurtaya falan nasıl dayanırım yaa:120:
Bu diyet güzel kilo verdiriyor ama cok sıkıcı. Sürekli aynı şeyleri ve cok fazla güzel olmayan şeyleri yemek insanı hem sıkıyor hemde midesini bulandırıyor. Ben yarın bırakıyorum. Yarın başka eski diyetime başlıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?