5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

slm hanımlar ben 31 yaşında ve 90 kiloyum sitenize yeni üye oldum 5 günde gerçekten 5 kilo veren var mı aranızda varsa bende denemek istiyorum umarım olur 2 çocuğum var bir de afrika mango kullan verdiriyo dediler birde size sorayım dedim cevap verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Canm için tuhaf olmuyo muuu ben bugün başlamaya karar verdim ama bırakmamak için zor duruyorumm 1,5 haşlanmış patates yedm sistem çöktüüü

Haşlanmış patates gerçekten çok kötü. İlk gün bende kusucaktım artık. Yiyiyorum yiyiyorum midem bulanıyo ama midem hala boş. İyice sinirlenmiştim. Bol bol yoğurt ye canım. Yoğurttan bir şey olmuyor aksine yağ yakıyor.

gunaydın bugun 2. gunum. salatayla basladım oyle bıtırcem ınsallah patates benı cok tok tutmustu

aksam 2 bıra ıctım eşımle yalnız

Ayy dayanamadım ben canm yaa midem öyle kötü oldu kii.. Başka şeyler yedim ama kendimi hala çok kötü hissediyorumm (

Yarın tekrar şansımı denerim ama çok kötü dayancağımı sanmıyorum patatesi çok severim halbuki ben yumurtaya falan nasıl dayanırım yaa:120:

Bu diyet güzel kilo verdiriyor ama cok sıkıcı. Sürekli aynı şeyleri ve cok fazla güzel olmayan şeyleri yemek insanı hem sıkıyor hemde midesini bulandırıyor. Ben yarın bırakıyorum. Yarın başka eski diyetime başlıcam.

slm kislar.bende size katilmak istiyorum yarin baslicam.65 kg baslangic kilom. sonucu mutlaka yazacam benimle birlikte baslamak isteyen varmi ama sonuna kadar gidecek birileri olsun.birde banada kilo göstergesi yaparmisiniz :)

17 Marttan beri düzenli bi şekilde diyet ve spor yapıyorum 79kg ile başladım bugün 68 kiloyum ve son 8 kilom kaldı. bu diyeti uygulaayan bi erkek arkadaşımdan duydum 5 günde 3 kilo verdi ama et gününde beraberdik :) mangal yaktık çeşit çeşit salata ve meze hazırladık ekmek de yedi rakı da içti ama yine de 3 kilo gitti çok şaşırdım, pzar günü bodruma gidicez o yüzden son 5 gün bu diyeti yapmaya karar verdim. sadece et ve yumurta günüyle ilgili korkuyorum çünkü sadece köfte yiyebiliyorum, ızgara köfte yiyebilir miyim?

arkadaşlarım selam herkese biz bu diyeti harfiyen ablamla uyguladık ben 64 tüm o zaman 5 günde 60 kiloya düştüm ama çok zor geçti dayanamadık halsiz düştük gerginlik hat safha.Ablam zaten 57 kilo idi ama o da 54 e düştü.
Tabi diyet bitti ilk günde sanki 5 günde giden kiloyu aldık gibi oldu ama 1 ,2 hafta içinde dikkatli yememizle birlikte tartıda gidenin gerçek kilo olduğunu gördük şimdi 60,5 kg yum.Zamanım olsa da ramazan ayı girmeden bir kez daha yapsam ya değer valla açlığa sıkıntıya

bu gün ilk günüm sadece patates haslaması yiyorum insallah 5 günde 5 kilo verebillirm çok istiorm ama tereddütlerim var kilo veren arkadaslardan umut alıorm kızlar verebilirim deil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…