- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.081
cok sagol, ben 1 senedir kabizlik cekiyorum arada bi oluyor diyet yapdigimda mutlaka kabiz olurum, sigarayi biraktigimdan beri böyle, form caylari yesil caylar hele sinameki bile fayda etmedi, sadece kayatuzu fayda etdi, tadi cok fena icince bile migdem bulaniyo ama tek carem o, valla bilmiyorum ya hangi diyeti yapsam
canım sebze yemeği derken ya çiğ ya közlenmiş ya da haşlama yapıyorsun.ben sabah çiğ yedim,domates salatalık biber maydonas,öğlen biber ve patlıcan közledim akşam salata yaptım yedim.yoğurt oluyo mu bilmiyorum bunların üzerine ama bir iki kaşıktan bişey olmaz galiba.ben bu defa yeşil çay yerine ,5 i bir yerde adıyla bilinen mate,funda,kekik, biberiye ve yeşil çayı karıştırıp içtim.yağ yakıyormuş.
ben 12gündür salata diyetini yapıyorum istersen dene5 kgverdim ben 87 den 82 oldum
salata diyeti su tavuk ayran salata mi?? iyi kilo vermissin tebrik ederim, ben basladim bugün isvece, 13 günden sonra belki yapabilirim salata diyetini, nasil bi diyet ki bu?
evet ayran salata tavuk diyeti 7 gün salata ayran tavuk yiyorsun 3gün ara tekrar 5 günaynı 2 gün ara ben 2 ci etap tayım başlamayı pek düşünmüyorum miğdem buland ısalatadan artık sabah öğlen akşam yiyeceksin şekersiz çay 2,5 litre su
sagol canim, bende yagsiz tuzsuz tavukdan igreniyorum, isvecde sade salata yicem o yüzden, ah su kilolarrr
5 gün yeme 1 gün ye bütün kiloları geri al dün 71,9 dum bugün 73,2 moral mi kaldı şimdi tartılmayacaktım biliyordum başıma geleceği neyse diyete devam inş sabah kahvaltı ettim abartmadan geri kalan öğünlerde elma yemeyi düşünüyorum
bende başladım bugün patatezlerimi yedim amatuzlayıpta yedim tussuz yiyemem meyve günün de karpuz yiye biliyormuyuzonu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?