5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

600 gram iyi gitmiş.Ben şu an için tartılmıyorum .
Akşamdan patlıcan ve soğanı fırına attım ,bir de yanıma salatalık domates aldım :44:yeter herhalde .Şu an canım birşey istemiyor zaten.

Sende benim gibi fırına atıp,kızartabilirsin.Hem lezzetlide olur.

Son düzenleme:
benim 1.günüm 59.20 ile başladım .. patates görmek istemiyorum.. ama az yedim .. zaten bol su içirio bana patates.. şimdilik iyi gidiyor..
5.gün sonunda merak ediyorum , hiç tartıya çıkmak istemiyorum.. 5 gün sonra bakalım ne olacak :)

fırında nasıl yapıyorsunuz bende yapayımbende öğlen tencerede az suyla pişirdimüzerine yoğurt döktümaz yedim

Bugün itibariyle diyete başlıyorum.Birazdan haşlanmış patatesli kahvaltımı yapıcam

Başlangıç Kilom: 59,5
Başlangıç Tarihi: 27.06.2012

Son düzenleme:
merabalar :) ben bu diyeti 3 4 ay önce yapmaya çalışmış ama ikinci gününde pes etmiştim sebebi ise sadece sürekli aynı şeyi yemekten sıkılmak ama baktım olcak gibi değil yeniden başlıyım diyorum.. sormak istediğim patates yumurta meyve falan tamamda sebze ve et gününde nası bişey yapıyorsunuz çünkü yağsız tutsuz yemek olabilceğini pek düşünmüyorumda.. yardımcı olursanız çok sevinirim

Sebzeleri haşlayabilirsin suda yada fırında közleyebilirsin, etleride aynı şekilde. Yağsız ve tuzsuz tabi.. En güzeli fırında yapmak ama..

Kızlar bu diyeti yaparsanız mutlaka günde 2-3 kase yoğurt yiyin ki yağlarınızı kolayca yakın. Yoğurt yağ yakımını sağlıyo.

Bugün dünden daha iyi. Patlıcan, yeşil biber, kırmızı biber attım fırına hepsini doğrayıp soğanla beraber karıştırıp yedim. Üzerinede limon döktüm çok ama çok azıcık tuz serptim çünkü tuzsuz gerçekten yenmiyordu. Yanınada domates salatalık doğradım. Sabah kahvaltısını ve öğleni bu şekilde geçirdim. Akşamda salatalık yiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…