5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugün ikinci günüm 3 öğün sebze yedim gayet ii geçti 3 gün sonra tartıya çıkacağım umarım işe yarar heyecanla bekliorm ama acayip sinir yapıo bende :)

bugün 4. günüm kızlar listede ne yazıorsa onu uyguladım ama hala aynı kilomdayım acaba bi yeri yanlıs mı yaptım yinede yarından sonra ya umudumu kaybetmeyeceğim cumartesi sabahı ins bende kendimi zayıflamıs görürüm

bu diyet işe yarıyormu acaba ya? patates sindirim sistemini kilitler bence 1 gün boyunca yersek :s

slm kızlarr

oruç tutamıyorum o yüzden buna yeniden başlıyım dedim, daha önceden 2-3 gün uygulamama ragmen 2,5 kg fln vermiştim. kesinlikle saglıksız bir diyet oldugunu dşünüyorum o ayrı :)

30.07.2012 - 63.9 kg

selam kizlar,ben size ilk kez yaziyirom. bi diyet beni cok kendine cekti ya tam sonuc alan bana yaza bilirmi lutfen? yani gercekmi bu 5gunde 5 kilo?

benim bugün ikinci günüm,ilk gün meyve yiyerek kaçamak yaptım çünkü halsiz düştüm ve hiç tuvalete çıkamadım.yine de tartıya çıktığımda 65 den 63.8 e düşmüştüm.Bugün ikinci günüm patlıcan ve kırmızı biber közledim,domatesle karıştırıp yiyorum.kaçamağım şimdilik iki kepekli etimek,akşama ne olur bilemiyorum.sebze günü daha zor..

Ben ilk gün çok aç kaldım çünkü bütün gün sadece patates yemek midemi bulandırdı. Patates görmek istemedim o yüzden 2. gün bıraktım

sebze günümde bitti pek bir şey yiyemedim tuzsuz midem almadı incelmeyi farkeder gibiyim şimdiden günde yarım saat sporla destekliyorum :) okullar açılana kadar birşeyler olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…