- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.201
dün 3.günümü de atlattım.et günüydü,çok et yiyemiyorum özellikle tavuk,okul da olunca günü tonbalığı yiyerek geçirdim,sadece tonbalğı olunca zorlandm valla,kahvaltı öğle akşam derkeeen bitti çok şükür.bugün meyve günüm ve elmayla geçirecem ,üzerine de azcık tarçın dökecem ki iyice tok tutsun acıktırmasın. diyet aslında kolay gibi görünüyor ama halsizlik yapıyor ,evde tatildeyken yapmak daha mantıklı geldi bana ,çalışırken baya zor oluyormuş.3 dayandım kaldı 2 günüm,umarım 5 olmasa da şöyle 3 buçuk 4 kilo verebiliirim.3 günde toplam 2.4 kg gitti,ortalama günde 800gr gidiyor,buna göre 1.5 kilo daha verebilirim diye umuyorum kalan günlerimde.bu da benim için iyi şimdilik.diyeti bi kaç hafta sonra tekrarlamayı düşünüyorum, 3 hafta filan sonra.5. günden sonra verilen kilonun sabitlenmesi için 10 gün dikkatli ve abartmadan yemek gerekiyormuş,verilen kilolar bir daha alınmıyormuş okuduğum yorumlara göre ,bu sebeple serbest günleri daha ölçülü geçirmek lazm.p.tesi sabah 66kg dim,perşembe(bu sabah) 63.6,başlamayı düşünen kilosundan çok rahatsız olan varsa 5 gün sıkın dişinizi,ne verirsek kardır.
Bende bu gün başladım kilo 71 patetes günüm hedefim 55 inesiye kadar belirli aralıklarla devam etmek inşallah sonuç alabilirim
offff biz hangi ara bu kadar kilo aldık yaaaa....
selam arkadaşlar
bu sabah sadece 300 gram verdiğimi gördüm tabi sonuç hayalkırıklığı oldu ama nerede yanlış yaptım onları tespit ettim gibi
dün bitki çayı içmedim
gece 4 gibi uyanıp bir elma yedim
meyve gününün şişkinlik yaptığını farkettim
tek meyve değil iki meyve yaptım ananas ve elma belki ondan
dün kahve içtim ve kremasını ekledim
suyu daha az içtim sanıırım tabi birde ilk 2 gün de vücut diyetin şaşkınlığı ile günde bir kilo verdirdi ama 3. günden sonra diyete azda olsa direnç geliştirmiş olabilir
ama beş günü tamamlıycam bugün yoğurt günü yaptım iyi gidiyor tabi light yoğurtların küçüklerinden beş tane getirdim işe fazlamı bilmiyorum
başlangıç kilom 73.9 3.günün sonunda 71.3 toplam kilo kaybı:2.600
tüm diyet yapanlara kolay gelsin
Güne neyle başlarsan oşekilde bitiriceksin olayını hala anlamış değilim açıkcası..
Sabah salata domates yediysem öğlen patlıcan közlemesi yiyemiyecekmiyim yani ?
Tüm gün domates salatamı yicem ...
Bir sorum olacak bu diyetle ilgili.
Ben yumutadan nefret ediyorum acaba yumurta yerine o gün başka bir şey yiyebiliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?