5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar geri geldim ben.İnşallah yarın itibariyle başlıyorum.Hadi bakalım destek bekliyorum...

kızlar merhabaa,
kendimi bir saldım pir saldım yarın sabah tartılıcam ama sanırım 65im. ben de yarın sabah sizinle ve patates günüyle başlıyorum haydı bakalıım :)

kızlar bende bugün başladım bu diyete..bugün patates günümdü..sabah 2 tane patates kumpir yedim..mikrodalgada kendim yapmıştım..öğlende haşlama yemeyi düşünüyorum..
sirkeli suda içtim..kahvemi şekersiz ve sütsüz içiyorum şu an..ve bol bol su ..

bakalım 5 günün sonunda kaç kilo vermiş olucam..
ben 74 kiloyum..10 yada 15 kilo versem çok şahane olur..

bu diyet bittikten sonra yani 1 hafta sonrada kalori hesabıyla devam etmeyi düşünüyorum..

ben bugün başladım..ama yapamıyorum..bırakıcam..çevremden çok olumsuz tepkiler aldım..herkes böyle diyet olmaz..çabuk verirsin ama çabuk alırsın çok sağlıksız diyor ve haklılarda..bence en iyisi kalori hesabıyla zayıflamak..

merhabalar kızlar bende bugün başladım patates ile işte yeşil çay içtim şimdi rezene ıhlamur vs içerim yoksa çekilmiyor. Ayrıca emziriyorum bol sıvı alıyorum bakalım sonuç ne olacak 73 kiloyum umarım şu 3 kilodan kurtulurum bu hafta, aylardır aynı kiloya takılıp kaldım. Ben bu diyeti 3 yıl önce yapmıştım sabahları kahvaltı yapıp öyle devam ediyordum, zannedersem 3,5 kilo vermiştim sonrasında almamıştım söylimmm

selamlaar.

ben de bugün başladım bu diyete.amacım geçen hafta aldığımiki üç kilodan kurtulup normal sağlıklı diyetime devam etmek. pek sakınca görmüorum o yüzden.kiloları da beş günde almıştım beş günde verebilirim sanırım
yalnız bugün patatesin yanında biraz kızıma yaptığım şekersiz kekten tırtıklandım umarım etkilemez.

selam kızlar kararsız arkadaşlara inat ben başladım ve ilk günüm bitti.Ya aslında çok su içemedim ve bir şişe küçük gazoz içtim tek yanlış bu ama yarın daha dikkatli olacağım inşallah.58,5 ile başladım 53 olurum inşallah...yarın sebze günü salata yapacağım daha güzel geliyor bana..

Herkese gunaydin Ben dun 74.3 le bu diyete basladim bu Sabah tartildim 72.7 olmusum ilk gun 1.6 kilo gitmis boyum 175 ilk hedefim 69 sonra 65

günaydın :)
bugün saglıksız diyetimizdeki 2. günüm.
dün toplamda 5 patates yedim ama akşam eşim gelince yaptığım mükemmel başml soslu fırın makarnadan yemeden duramadım
neyse yine de 65.1 ile başlamıstım bu sabah 64.7 cıktım, 400 gr bile iyi bence :) 2 aydır regl olmadım kilo verememem de bunun da etkisi var sanırım, bir de fırın makarnanın tabii :) onun dısında ögenden sonra bir avuc badem ile 3-4 gün kurusu kayısı yedim. kacamaklarım bu kadar :)
her sabah sirkeli limonlu su içiyorum ve günde 3 lt. su.
her gün 400 gr versem bile sevinicem dogrusu, 5 günde 2 kg bile gayet iyi :)
haydi kızlar tam gaz devam.ben bugün sebze günü yapıp tüm gün salata limonlu havuc falan yemeyi düşünüyorum.
öptüüüm

günaydin
benimde bugün 2.günüm,dün toplam 5 patatesle günü bitirdim,yesil cay ve tarcin cayi ictim su cokfazla icemedim,sporda yaptim tabi,
bugün sebze günüm havuclu pirasa yapicam yagsiz limon sikip yerim,ben bu dieti daha öncede yaptim,ve gercekten bes günde bes kilo verdim,simdi yine olumlu sonuc alacagima inaniyorum,80 kiloyla basladim,sabah ac karnina 79 geldim,iki hafta yapicam bu dieti

merhabalar. bugün ikinci günüm diyette. dün toplamda 6 küçük patates yedim. sabah şekersiz kahve, öğlen yeşil çay, akşam yatmadan öncede form çayı içtim ve de bol bol su. bütün günü bunlarla geçirdim. bugünde sabah 9 da kahvaltı öğünümü yedim. ama tabi ki sadece adı kahvaltı :) tabağımda kıvırcık, kuzukulağı, semizotu, domates, salatalık ve buharda pişmiş kabak vardı. yanında da kahve :) güç bela bitirdim bunları. şimdide yeşil çay içiyorum. bugünümü bu sebzelerle geçirmeyi düşünüyorum. zor olacak biliyorum ama pes etmek yok. devaamm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…