5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

evet canlar,Ben diyete 2.günden başlamıştım ama ciddi bir günde 500 gr gitmiş.halsiz değilim ,bu gün et günü ya aslında eksik başladım ama buna rağmen kaç kilo gidecek merak ediyorum.

aaa kızlar daha önce ben bu diyeti yaptıktan sonra ara verdiğimde yoğurt kürü yapmıştım 1 kase light yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil,1 çk toz tarçın,1çk zerdeçal yemeklerden 30 dakika önce yedim sonra normal yemiştim.O zaman bu diyetle verdiğim kiloları daha uzun süre korudum.Bi 5 gün daha bu diyetti uyguladıktan sonra yoğurt kürü yapayım.

73 den 59 kiloya ne kadar zamanda ulaştın canım??

uzum86 :) cnm hedeflerimz aynı inanamıyorum :) benm boyum senden 1cm kısa hedef kilo 58 :) 5 kilo vermişin canım tebrik ederim bravoo :)) ben tam olarak uyamadım ya yarın tekrar başlamayı düşünyorum bu sefer tam olarak uymakta kararlıyım inş. :) sen ne yapacaksın canm en baştan birlikte yapalım mı tekrar yapacaksan eğer :)

fer_ra :) canım tecrübelerini paylaştığın için çoook tesekkür ederim söylediklerini uyguyacağım inş. :) elma sirkesini içmek çok zor olmuyor mu kokusu falan (

62,5 a dustum ben cnm 1 kilo. Gtti bnden ama. Ben oglenleri yemek yedim bu. Diyeti sevmedim karbnhdrt diyetine geri doncem sende gel o daha guzel verdyo hemde geri almiyosun orda. Birlikte yeniden baslayAlim olur mu

fer_ra :) canım tecrübelerini paylaştığın için çoook tesekkür ederim söylediklerini uyguyacağım inş. :) elma sirkesini içmek çok zor olmuyor mu kokusu falan (
yok tatlım ya merak etme alışıyorsun,çok kötü bir tadı yok zaten,15 -20 gün iç sabahları uyanır uyanmaz iç canım zaten sabahları ağzımızın tadı tam gelmyor

ayy kızlar ben tama olarak uygulayamadım.Bunu saymıyorum.Ablamın haftasonu sınavı var sonra birlikte tekrar başlayacağız...

uzum86 :) haydeeee gidelim canım bende sevmedim bu diyeti sabahları elma sirkesi içmeye başlayacağım canım gel ona da birlikte başlayalım :)

fer_ra :) çok sağol canım deneyeceğim inş. çabuçak kilo verip inceliriz hepimz bu diyet işe yaramazsa gel katıl bize karbonhidrat diyetine başlıyoruz biz :)

uzum86 :) haydeeee gidelim canım bende sevmedim bu diyeti sabahları elma sirkesi içmeye başlayacağım canım gel ona da birlikte başlayalım :)

Ben onu denedm ama yapamadm tatlim bide sabahlari ac karnina sekersz kahve icmeyi dene :) oda yag yakiyo ama tabi midenden herhangi bi rahatszlgn yoksa karbonhidrat diyeti deneyimlerimize basligin adi ordym ben cnm

merhaba diyettaşlar

bir süredir devam eden diyet macerama dukan diyetinden sonra b u diyetle devam etme kararı aldım ve bugün başladım gün gün yazıcam sonuçları tabi bir kaza olmazsa

bugün sebze günü yaptım salatalıkla başladım salatalıkla devam ediyorum şimdiye kadar iki tane yedim birazdan bir tane daha yemeyi düşünüyorum böyle devam edicem ama sebze günü diyemi yoksa ilk gün diyemi biraz zorlanıyorum sanki bol su ve yeşil çayla destekliycem

başlangıç kilom 73.9
yarın ilk günün sonucunu yazarım bakalım gerçekten verdiriyorumu bu diyet

fer_ra :) çok sağol canım deneyeceğim inş. çabuçak kilo verip inceliriz hepimz bu diyet işe yaramazsa gel katıl bize karbonhidrat diyetine başlıyoruz biz :)
tatlım diyet işe yarıyor aslında ama diyetin hakkını veremiyorum ki hemen inceliyorum karbonhidrat diyetini bakalım uygulayabilir miyim?

hadi hayırlı olsun diyetin canım.Mutlaka yaz sonuçları ben pazarı bekliyorum ablamın malum sınavı bitsin birlikte tekrar yapacağız.

tatlım diyet işe yarıyor aslında ama diyetin hakkını veremiyorum ki hemen inceliyorum karbonhidrat diyetini bakalım uygulayabilir miyim?

tamam tatlım bi bak bakalım :) karbonhidrat diyeti deneyimlerimiz topiğindeyim ben, gelirsen beni bul orda birlikte yaparız diyet birlikten kuvvet doğar

selam,bende bugün patatesle başladım,şimdiye kadar iyi gibi ama acıkıyorum sonunda ince olacaksam diyorum şeytana uymayayım.inşallah kilo verebilirim ve geri almam,ona aldanıyorum zaten.kolay kilo veremiyorum bu yüzden ilk haftadan mucize beklemiyorum açıkçası (5 kg vermek gibi).başlangıç kilom 66 ,hedefim 58 ,umarım başarabilirim :) yorumlarınızı okudukçaaaa hevesleniyorummm

ilk gün için süper bir sonuç aldım sabah tartıldım 72.6 ilk gün için kilo kaybım 1.300 gram oldu

bugün et günü yaptım dün sebzede gerçekten zorlandımm bugün daha iyi geçeceğini umuyorum akşam eve giderken kıyma aldım marketten hazır köftelere baktım çünkü içindeki yağ oranı çok fazla ve mutlaka un yada nişasta var

köfte yaptım sadece nane ve kırmızı biber koydum bugün onunla geçecek unutmadan akşam çubuk tarçınlı çayımı yapıp içtim oda çok işe yarıyor özellikle karın bölgesindeki yağların yakımı için ayrıca bol su içtim bir tane light cola bir tanede light limonlu ice tea içtim

bugün 2.günüm,sebze günü bitmek üzere,salatalık ve marul yedim hala da yiyorum :)yarın et günü,yağsız light ton balığı aldım onunla geçirecem günümü.su içemiyorum gelmiyo içimden.patates günü ile 1 kg ye yakın gitmiş,çok yiyordum sanırım.sebze günü patatesten rahat geçti.şimdilik böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…