- 22 Ocak 2012
- 103
- 0
- 66
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.181
aaa kızlar daha önce ben bu diyeti yaptıktan sonra ara verdiğimde yoğurt kürü yapmıştım 1 kase light yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil,1 çk toz tarçın,1çk zerdeçal yemeklerden 30 dakika önce yedim sonra normal yemiştim.O zaman bu diyetle verdiğim kiloları daha uzun süre korudum.Bi 5 gün daha bu diyetti uyguladıktan sonra yoğurt kürü yapayım.
uzum86 :) cnm hedeflerimz aynı inanamıyorum :) benm boyum senden 1cm kısa hedef kilo 58 :) 5 kilo vermişin canım tebrik ederim bravoo :)) ben tam olarak uyamadım yayarın tekrar başlamayı düşünyorum bu sefer tam olarak uymakta kararlıyım inş. :) sen ne yapacaksın canm en baştan birlikte yapalım mı tekrar yapacaksan eğer :)
73 den 59 kiloya ne kadar zamanda ulaştın canım??
yok tatlım ya merak etme alışıyorsun,çok kötü bir tadı yok zaten,15 -20 gün iç sabahları uyanır uyanmaz iç canım zaten sabahları ağzımızın tadı tam gelmyorfer_ra :) canım tecrübelerini paylaştığın için çoook tesekkür ederim söylediklerini uyguyacağım inş. :) elma sirkesini içmek çok zor olmuyor mu kokusu falan(
uzum86 :) haydeeee gidelim canım bende sevmedim bu diyeti sabahları elma sirkesi içmeye başlayacağım canım gel ona da birlikte başlayalım :)
tatlım diyet işe yarıyor aslında ama diyetin hakkını veremiyorum kifer_ra :) çok sağol canım deneyeceğim inş. çabuçak kilo verip inceliriz hepimzbu diyet işe yaramazsa gel katıl bize karbonhidrat diyetine başlıyoruz biz :)
hadi hayırlı olsun diyetin canım.Mutlaka yaz sonuçları ben pazarı bekliyorum ablamın malum sınavı bitsin birlikte tekrar yapacağız.merhaba diyettaşlar
bir süredir devam eden diyet macerama dukan diyetinden sonra b u diyetle devam etme kararı aldım ve bugün başladım gün gün yazıcam sonuçları tabi bir kaza olmazsa
bugün sebze günü yaptım salatalıkla başladım salatalıkla devam ediyorum şimdiye kadar iki tane yedim birazdan bir tane daha yemeyi düşünüyorum böyle devam edicem ama sebze günü diyemi yoksa ilk gün diyemi biraz zorlanıyorum sanki bol su ve yeşil çayla destekliycem
başlangıç kilom 73.9
yarın ilk günün sonucunu yazarım bakalım gerçekten verdiriyorumu bu diyet
tatlım diyet işe yarıyor aslında ama diyetin hakkını veremiyorum kihemen inceliyorum karbonhidrat diyetini bakalım uygulayabilir miyim?
tamam tatlım bi bak bakalım :) karbonhidrat diyeti deneyimlerimiz topiğindeyim ben, gelirsen beni bul orda birlikte yaparız diyet birlikten kuvvet doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?