5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bende bu diyeti denemek istiyorum ama yumurta gününü başka birşeyle değiştirsem? Yumurtayı hiç sevmiyorum da

Ayrıca patatesin yanında salata yesek olmaz mı? :26:

Çok şey istiyorum sanırım

Bende bu diyeti denemek istiyorum ama yumurta gününü başka birşeyle değiştirsem? Yumurtayı hiç sevmiyorum da

Ayrıca patatesin yanında salata yesek olmaz mı? :26:

Çok şey istiyorum sanırım

Mrb yumurta, süt veya yoğurt demiş zaten, üçünden birini yiyeceğiz. Benim bebeğim olduğu için yani emzirdiğim için ben ister istemez kaçamaklar yapıyorum.Bugün;
2 közlenmiş patlıcan
2 biber,
3er kayısı, ceviz yedim
akşam yemeğinde evde değildim dışarda da patlıcan güveç yedim çok az ,1 yemek kaşığı pilav yarım kepçe cacık ((((
Ama midem rahat ve 2 günde de olsa kilo verdiğimi düşünüyorum. Yalnız hemen tartılmayacağım cumartesiyi bekleyeceğim.

hanımlar meraba:) 56ile girdiğim kıştan 63 olarak cıktım ölücem sanırım sinirden yani kilodan değil...benim acilen 55 olmam lazım ve 1aydır her sabah diyete başlayıp başlayamıyorum tatlı diye ağlarken buluyorum kendimi bana bi yardım eli uzatın intihar eşiğindeyim((

ben bu diyeti 3 aydır ara ara yapıorum bazen dayanamadım bozdum bu hafta tekrar başladım bu 4. günüm diyet için pazartesiyi beklemiorum ne zmn hazırsam o zmn başlıorum ayrıca sırasıylada yapmıorum yumurta gününde de meyve günü yapıorum mesela ya da patatesle değil 1. gün meyveyle de başladığım oluo herhalukarda kilo verilio önemli olan bütün gün aynı şeyi yemek diyet bitince mutlaka dikkat edilmeli çünkü 2 si geri gelio

Son düzenleme:
1. gün: 3 tane haşlanmış patates, 2 tane küçük bisküvi.
2. gün: 2 kase salata, 3 çorba kaşığı makarna, 1 çorba kaşığı yoğurt (dayanamadım)

3. gün, yani bugün: Yumurta günü yaptım. 2 tane haşlanmış yumurta yedim kahvaltıda.

Son düzenleme:

intihar edecek kadar kilon yok neden bu kadar taktın kafana anlamadı sende başla bu diyete güzel kilo veriliyor kararlı olursan gider kilolar

bende dün tavuk günü yaptım sırayı bozdum iyi gidiyor diyet pek zorlanmıyorum çok şükür kaldı 2 gün onlarda daha kolay olur yumurta ve meyve günü en sevdiğim günler

Kızlar çok zorlamıyor gibi bu gün et günüydü biliyorsunuz.
2 parça tavuk göğsü yedim.
sabah 1 tanesini haşladım birazını yedim, öğlen kalanını didikleyip karabiber pul biber ve azıcık kimyon atarak suyuyla içtim.
Akşama da tost makinasında pişirdim. parçalar çok büyük değildi ama doydum
yalnız ben ve bebeğim için de 3er tane kayısı ve ceviz yiyorum yemezsem bebişim de kabız oluyor. ((
4 litre de su içtim
1 saat spor yaptım.

Bu arada başlamayı düşünenler hiç tereddütsüz başalayabilirsiniz. Biliyorsunuz mühim olan tek tip baslenme ve hiç aç kalmıyorsunuz zaten rejim alarmı sürekli beyninizde yandığı için de az yemeye çalısşıyorsunuz. ' esinsahin1189' arkadaşım intihar falan asla aklından öylesi şeyler geçirme sakın sakın sakın. O acıyı çekmeyi göze alıyorsun da 5 gün aç kalmayı göze alamıyor musun ki hiç aç da kalmıyorsun canının istediği kadar ye deniliyor. hala gç kalmış sayılmazsın bence pazartesiyi bekleme hemen başla ve bu yazıyı kahvaltıdan sonra okuduysan olsun gene başla bak hepimiz bi sebeple ufak da olsa kaçamaklar yapıyoruz sen de 5 günde 5 değilde 3 ver 1 ver ne olacak benim hedefim en yakın zamanda 4 kilo vermekve ben de çok zor kilo verenlerdenim 3 hafta evvel spor ve az yemekle 1 kilo vermiştim bu hafta da en az 2 kilo vermeyi hedefliyorum dilerim olur esinsahin1189 hadi sen de bize katıl hemen şimdi. :) katıldığını görmek istiyorum nasıl aldıysak bun kiloları vermek de bizim elimizde (dir umarım ) denemekte fayda var. BAŞARACAĞIZ. Bu KİLOLAR GİDECEK ARKADAŞ

ben bugün tekrar başlıyorum arkadaşlar bas agrım geçti azim edip bu kglardan kurtulacam inşallah sumican arkadaşım çok güzel bilgiler veriyosun bu diyetten çogu kişi korkuyo ama yapsalar çok sevinckeler ben 78 den 74 düştüm geri alınmıyo da emin olun ben bir haftadır çok yiorum bebeim oldu için yine aynı kgdayım

Dün et günümdü ama çok baş ağrısı vardı bende o yüzden malesef bozdum. Ama öyle çok fazla da yemedim. Bu sabahta bir simit yedim. Kaldığım yerden devam mı etsem yoksa yeniden mi başlasam. bana fikir verin lütfen.

Size çok güzel bir haberim var: Yemgem cumartesi 78 le bu diyete başlamıştı hiçbir şekilde bozmayarak - biz buralarda ufaklı sıkma deriz, ondan sadece 1 tane yemiş- diğer günleri moda mod uymuş- tam TAM TAMINA '''5'''' vermiş. hadi darısı bizlere. Kaldığımız yerden devam arkadaşlar şöyle mi yapsam böyle mi yapsam diye kendinizi yormayın hemen başlayın, ertelemeyin. ılık sularımızı içeli ve 1 kilo 1 kilodur ne giderse o kar diyelim vira Bismillah yeni güne.

evet arkadaşlar sumicanın dediği gibi zorlanılmıyor ve gerçekten güzel kilo veriliyor sadece biraz azim ve kararlılık yarın bitiyor diyet ve ben inanılmaz inceldim herkese tavsiye ediyorum kolay gelsin

evet arkadaşlar sumicanın dediği gibi zorlanılmıyor ve gerçekten güzel kilo veriliyor sadece biraz azim ve kararlılık yarın bitiyor diyet ve ben inanılmaz inceldim herkese tavsiye ediyorum kolay gelsin

herkes banada inceldin zayıfladın diolar bende bugün basladım ve 1 tane papates yedim tokum hala acaip susatıyo bu diyet abimde yapıyo ve oda zayıfladı

Sebze gününde süt mısır yesem olur mu acaba ? sebze gününde yağsız yiyecek sebze bulamıyorum domatesle salatalıktan bıktım

Mısırın şeker oranı çok yüksek biliyorsun değil mi ? ben patlıcan biber soğan közlüyuorum ya da fırında öneririm arkadaşım aa haşlama patlıcan da lezzetli oluyordu evet evet bence denemelisin.

bunu deneyenler varmı?? bu diyet çalışan biri için cok zor.. hele et günü ddüşünsenize iş yerıne kahvaltıda et götürüyorum :)))

Arkadaşlar, tahmin ediyorum ki hepiniz günde bir defa da olsa buraya grip kim ne yazmış, nasıl gidiyor diye bakıyorsuz ama hiç biriniz yazan diğer arkadaşaları motive etmek adına bir iki cümle olsun ben de varım, devam ediyorum diye yazmıyorsunuz niçin bizi yalnız bırakıyorsunuz? Bizim de sizlere ihtiyacımız var. biliyorsunuz ki birbirimize destek olmak adına burada başladık. her an kaçamak yapmaya açığız biz de. (
bugünki menüm
1 havuç
2 havuç püresi (suyunu oğluma içiriyorum)
3 dilim kavun
1/2 kivi
1 elma
1 kuru kayısı 2 ceviz 5-6 tane fındık
((( 1 kase soslu makarna ( her şey bebeğim için )
1/2 kase salata

maalesef moda mod uyamıyorum (((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…