- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.781
kızlar benim tansiyonum çıktı çok kötü bas agrısı oldu bozdum diyeti(( ama haftaya kesin yine baslicam iki hafta üst üste yapınca bünyem kaldırmadı :S
Sen gene de halsizlik olmayacak şekilde, abartmayarak ye ve cumartesi kilo sonucunu yaz. Çok geçmiş olsun.
Bende bu diyeti denemek istiyorum ama yumurta gününü başka birşeyle değiştirsem? Yumurtayı hiç sevmiyorum da
Ayrıca patatesin yanında salata yesek olmaz mı? :26:
Çok şey istiyorum sanırım
hanımlar meraba:) 56ile girdiğim kıştan 63 olarak cıktım ölücem sanırımsinirden yani kilodan değil...benim acilen 55 olmam lazım ve 1aydır her sabah diyete başlayıp başlayamıyorum tatlı diye ağlarken buluyorum kendimi bana bi yardım eli uzatın intihar eşiğindeyim ((
1. gün: 3 tane haşlanmış patates, 2 tane küçük bisküvi.
2. gün: 2 kase salata, 3 çorba kaşığı makarna, 1 çorba kaşığı yoğurt(dayanamadım)
3. gün, yani bugün: Yumurta günü yaptım. 2 tane haşlanmış yumurta yedim kahvaltıda.
Kızlar çok zorlamıyor gibi bu gün et günüydü biliyorsunuz.
2 parça tavuk göğsü yedim.
sabah 1 tanesini haşladım birazını yedim, öğlen kalanını didikleyip karabiber pul biber ve azıcık kimyon atarak suyuyla içtim.
Akşama da tost makinasında pişirdim. parçalar çok büyük değildi ama doydum
yalnız ben ve bebeğim için de 3er tane kayısı ve ceviz yiyorumyemezsem bebişim de kabız oluyor. ((
4 litre de su içtim
1 saat spor yaptım.
Bu arada başlamayı düşünenler hiç tereddütsüz başalayabilirsiniz. Biliyorsunuz mühim olan tek tip baslenme ve hiç aç kalmıyorsunuz zaten rejim alarmı sürekli beyninizde yandığı için de az yemeye çalısşıyorsunuz. ' esinsahin1189' arkadaşım intihar falan asla aklından öylesi şeyler geçirme sakın sakın sakın. O acıyı çekmeyi göze alıyorsun da 5 gün aç kalmayı göze alamıyor musun ki hiç aç da kalmıyorsun canının istediği kadar ye deniliyor. hala gç kalmış sayılmazsın bence pazartesiyi bekleme hemen başla ve bu yazıyı kahvaltıdan sonra okuduysan olsun gene başla bak hepimiz bi sebeple ufak da olsa kaçamaklar yapıyoruz sen de 5 günde 5 değilde 3 ver 1 ver ne olacak benim hedefim en yakın zamanda 4 kilo vermekve ben de çok zor kilo verenlerdenim 3 hafta evvel spor ve az yemekle 1 kilo vermiştim bu hafta da en az 2 kilo vermeyi hedefliyorum dilerim olur esinsahin1189 hadi sen de bize katıl hemen şimdi. :) katıldığını görmek istiyorum nasıl aldıysak bun kiloları vermek de bizim elimizde (dir umarım) denemekte fayda var. BAŞARACAĞIZ. Bu KİLOLAR GİDECEK ARKADAŞ
evet arkadaşlar sumicanın dediği gibi zorlanılmıyor ve gerçekten güzel kilo veriliyor sadece biraz azim ve kararlılık yarın bitiyor diyet ve ben inanılmaz inceldim herkese tavsiye ediyorum kolay gelsin
Sebze gününde süt mısır yesem olur mu acaba ? sebze gününde yağsız yiyecek sebze bulamıyorum domatesle salatalıktan bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?