5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bir patates ve bir de tatlandırıcılı çay içtim doydum çok şükür ..

slm günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrr benimde boyum 1 63 kg tam tamına 74.6 gr haydin kolay gelsin bize bende patatislerimi hasladım hergünümüzü yazalım ne yersek yazalım olurmu kızlar hem destek oluruz birbirimize :)

Ben de normalde tuzu seviyorum ama baharatları atınca ihtiyaç duymadım. Ben de yedim hem sınırsız yiyebilirsiniz diyor ama biz yemeyelim :) . Bu arada 8 aylık bir bebeğim var o sebeple bol bol su tüketmeye dikkat ediyorum. REJİME DEVAM , bU KİLOLAR GİDECEK ARKADAŞ!!!!

bugün başladım şimdiye dek 2 patates yedim şimdilik iyi gidiyor hiç acıkmadım bolda su içiyorum
başlangıç kilom 67.2 başarılar

bugün başladım şimdiye dek 2 patates yedim şimdilik iyi gidiyor hiç acıkmadım bolda su içiyorum
başlangıç kilom 67.2 başarılar

kızlar ben de 3 patates yedim ve 3 lt su içtim henüz açlıktan eser yok. Saat 6da da bebeğimi de alıp 1 saat yürüyüşe çıkmayı planlıyorum. Bu sefer vereceğim bu kiloları, ömrümde 1 kez de olsa bir diyete uyacağım kararlıyım. Yürüyüşe hep birlikte çıkmaya ne dersiniz?

benimde 7 aylık bebegim var inşallah onunda iştahı kesilmez geçen hafta yaptım zayıfladı biraz ek gıda veriyorum ama patatesler serbest kızlar istediginiz kadar yiyin ben sabah beri 4 patates yedim birazda dayanamadım kaçamk yaptım :d ama halı yıkadım için çok açıktm

bende 3 patates yedim ve hiç aç değilim benimde hayatımda yaptığım tek diyet bu yürüyüş yapamıyorum ben maalesef bebeğim var eşim geç geliyor işten

ortak yönlerimiz varmış benimde 5 aylık bebeğim var emzirmiyorum ben kaçamak yapmasaydın keşke

kızlar bir hareket bir harekettir ben yürüyüşe çıkıyorum. Siz çıkamıyorsanız evde hareket etmeye çalışın.

Bu diyetle zamanında çok kilolar vermiştim. Bugün tekrar başladım. Şu ana kadar 3 tane haşlanmış patates yedim.

Başlangıç Kilom: 59

Kızlar sabah tartıldım. 66 kiloyum v bugün başladım patatesle minik kaçamaklar yaptım ama hadi hayırlısı. :)

Akşam misafirliğe gitmemiz gerekti. Orada
3 kaşık kadar sütlaç,
yarım 'D börek' yedim
gündüz ;
4 patates
3er tane kayısı, ceviz ve sarma
1 saat yürüyüş
Minik minicik bebeğim var. GüzelkkızMs Ve Nigar50 ben de ek gidaya başladım ama sütümden mi bilmiyorum, bebişim kabız olmuş.yiyeceklerine zeytin yağı koymaya çalışıyorum günlük 1 kaşık sütümde azalma olmadı. <sizlerin sütü nasıl?

Herkese günaydın. Bugün ikinci gün dün benim için felaketti. Akşam üstü bayılıyorum sandım. Ama sadece 3 kaşık bulgur pilavı kaçamağı yaparak bitti birinci gün şükürler olsun. Bu sabahta kocaman bir kase salatayla başladık. Hadi hayırlısı.

Defnecan 85
Clementine 84
GüzelkızMS 74.6
Sumican 69
Nigar50 67.2
My merve 66
theuglygoddes 59

Ben patlıcan, biber, domates ve soğanımı közledim. İçine sarmısak doğradım ve yanına ssalatalık. ne ile başlarsan onunla devam diyor ya hepsinden birazcık tatmmaya çalışıyorum. Hadi başlayalım diyet günümüze.

dün güzel geçti biraz başım döndü ama hiç bozmadım bugün ben et günü zannediyorrdum etle başladım off ya birşey olurmuki yarın sebze günü yapayım bari bagetlerimi haşladım bol karabiberle yiyorum inşallah olumsuz sonuç almam

kızlar benim tansiyonum çıktı çok kötü bas agrısı oldu bozdum diyeti (( ama haftaya kesin yine baslicam iki hafta üst üste yapınca bünyem kaldırmadı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…