- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.761
bir patates ve bir de tatlandırıcılı çay içtim doydum çok şükür ..
Hedef 65; kilo 69, boy 160
patatesler,
kimyon ve pul biberle süper
bol bol su ile de bu kilolar gider. :)
aralıklarla 2 defa yapmıştım birinde 3.5 kilo birinde 4 kilo vermiştim harfiyen uymuştum 5 kilo veren hiç olmadıben isveç diyetiyle 6 günde 4 kilo verdim, artık veremiyorum, son günlerde meyve kaçamakları yaptım ondan mıdır bilmem. şimdi bu diyete başliim diyorum, gerçekten gidiyor mu 5 günde 5 kilo?
varım başladım bilekızlar varmı benimke yarın bu diyete tekrar baslayan yoldaş arıyorum :)))
sabaha tartılıyoruz ve kilolarımızı paylaşıyoruz? lütfen her giren en azından takipte olduğunu belirtmek adına ufacı da olsa bir şeyler yazsın. Başarılar. :)
bayağı çoğaldık kızlar
bugün başladım şimdiye dek 2 patates yedim şimdilik iyi gidiyor hiç acıkmadım bolda su içiyorum
başlangıç kilom 67.2 başarılar
Ben de normalde tuzu seviyorum ama baharatları atınca ihtiyaç duymadım. Ben de yedim hem sınırsız yiyebilirsiniz diyor ama biz yemeyelim :) . Bu arada 8 aylık bir bebeğim var o sebeple bol bol su tüketmeye dikkat ediyorum. REJİME DEVAM , bU KİLOLAR GİDECEK ARKADAŞ!!!!
bende 3 patates yedim ve hiç aç değilim benimde hayatımda yaptığım tek diyet bu yürüyüş yapamıyorum ben maalesef bebeğim var eşim geç geliyor iştenkızlar ben de 3 patates yedim ve 3 lt su içtim henüz açlıktan eser yok. Saat 6da da bebeğimi de alıp 1 saat yürüyüşe çıkmayı planlıyorum. Bu sefer vereceğim bu kiloları, ömrümde 1 kez de olsa bir diyete uyacağım kararlıyım. Yürüyüşe hep birlikte çıkmaya ne dersiniz?
benimde 7 aylık bebegim var inşallah onunda iştahı kesilmez geçen hafta yaptım zayıfladı biraz ek gıda veriyorum ama patatesler serbest kızlar istediginiz kadar yiyin ben sabah beri 4 patates yedim birazda dayanamadım kaçamk yaptım :d ama halı yıkadım için çok açıktm
Defnecan 85
Clementine 84
GüzelkızMS 74.6
Sumican 69
Nigar50 67.2
My merve 66
theuglygoddes 59
dün güzel geçti biraz başım döndü ama hiç bozmadım bugün ben et günü zannediyorrdum etle başladım off ya birşey olurmuki yarın sebze günü yapayım bari bagetlerimi haşladım bol karabiberle yiyorum inşallah olumsuz sonuç almam
kızlar benim tansiyonum çıktı çok kötü bas agrısı oldu bozdum diyeti(( ama haftaya kesin yine baslicam iki hafta üst üste yapınca bünyem kaldırmadı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?