5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

4. Gün meyve günündeyim....

Merhaba herkese sabah tartıldım ve 78.2 den 75.9 a düşmüşüm

Ve şekerli çay ve dondurma da yedim :)) buna rağmen 3 günde tam 2.3 kg verdim

2 gün dinlenmeden sonra tekrar bu diyeti yapacağım inşallah...

selam WONDER bu sabah bende başladım bu diyete gel seninle diyet arkadaşı olalım söylediğin gibi birbirimizi cesaretlendirip destek olalım

bu sabah 74,600 ile uyandım bakalım yarın sabah bi değişim görecekmiyim....

Son düzenleme:
Merhaba herkese, rejime yeni başlayacaklarda inşallah güzel gider size tavsiyem çok küçük kaçamaklar yapsanızda sakın bozmayın

Bugün 5. Günüm ve 75.4 çıktım sabah tartıda... Diyete başladığımda 78.2 idim

Dun birinci gunumdu ve patatesle basladim.

Baslangic kilom 71.2 kg bugun tartildigimda 70 kg olmusum.

Yanliz patatesle baya bi zorlandim ozellikle aksam yemedim neredeyse diyebilirim.

Tuzsuz patates cekilmiyormus :)

Herneyse full devam.

Tek aklima takilan haftasonu nasil beslenecegim?

Ornek bir menu Tavsiye eden olursa sevinirim arkadaslar

ben meyve gunu ardından patates gunu yaptım bugunde sebze gunu yapıyorum. yarın et sonrada yumurta gunu yapacagım. haftasonuda dukan atak yapmayı dusunuyorum.

Bende yarın bu diyete başlayacağım ramazan başlamadan 50 olabilsem keşke şimdi 56 kiloyum. Sabahta simit çay yiyelim diye anlaşmıştık diyete öğlen başlayabilsem ne güzel olurdu

Kahvaltıyı 3 orta boy patatesle yaptım tuz baharat hiçbirşey kullanmadım inşallah işe yarar

Evet Kizlar, bugun 3. gunume baslayacagim yani et gunume.

Sabah wc sonrasi tartildim ve 69.1 olmusum

Gayet guzel gidiyor kilo kaybi.

1. gun ve 2. gun 1 saat yuruyuste yaptim bununda etkisi olmustur

Ve 2 litre suda ictim

Yarin sabah tekrar donerim ben sonuclarla.

Lakin hala haftasonu icin neyi nasil yapacagimi bilemiyorum..

arkadaşlar merakımdan soruyorum hamilelerde yapabilirmi acaba sonuçta aç kalınmıyo ve her tür vitamınde alınıyo

Merhabalar,

senin yerinde olsam normal birsekilde beslenmelisin ki sonucta hamilesin butun besin gruplarindan dengeli birsekilde beslenmelisin.

Bu diyeti hamile olmayan birisi yaptiginda bile cok bitkin dusebiliyor.

Sagsalim bebegini dunyaya getir kendine gel toparlan daha sonra yap bence

Diyete uymaya çalıştım 2 gün dondurma yedim 2 günde ekstra salata yedim çok bol sanırım bunları

Yemeseydim daha çok kilo verirdim :) yinede memnunum :))

Hamile olan arkadaşım sakın yapma bebek her besini yemeli zaten doğumdan sonra direk 10 gün içinde 7-8 kilo

Vereceksin

Öğle yemeğinide 2 orta boy patatesle geçirdim bu sefer değişiklik olsun diye baharat kullandım :)) kendi kendime yazıyorum biraz moral bozukluğu oluyor helede mutfaktan burnuma türlü kokusu gelirken başka diyeti yapan yokmu

yeni tartı aldım ve 57.700 üzerinden hesaba başlayacağım. 56 çıktığım tartı bana ait değildi artık hangisi doğruysa bilemedim ama elimdeki bu olduğuna göre hesabıda buna göre yapmam lazım. öğlen yediğim patateslerle duruyorum diyeti hiç bozmadım nekadar gözüm dönsede.. toplamda 5 orta boy patates, 3 fincan bitki çayı şekersiz, 1.5 lt karbonatlı su, 300 defa duvara popo vurma, 10 turda yürüyüş yaptım. Onun dışındada baya yürümek zorunda kaldım ama hala çok aç hissetmiyorum kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…