- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.934
- 333
- 36
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #17.141
yeni tartı aldım ve 57.700 üzerinden hesaba başlayacağım. 56 çıktığım tartı bana ait değildi artık hangisi doğruysa bilemedim ama elimdeki bu olduğuna göre hesabıda buna göre yapmam lazım. öğlen yediğim patateslerle duruyorum diyeti hiç bozmadım nekadar gözüm dönsede.. toplamda 5 orta boy patates, 3 fincan bitki çayı şekersiz, 1.5 lt karbonatlı su, 300 defa duvara popo vurma, 10 turda yürüyüş yaptım. Onun dışındada baya yürümek zorunda kaldım ama hala çok aç hissetmiyorum kendimi..
Merhaba bayanlar ben bu diyeti harfiyen uyguladim ancak 3 gun gecmesine bugun et gunumun tamamlanmasina ve en ufak bir kacamak yapmamama ragmen 300 gr vermisimmoralim cok bozuk.. Her gun gunde en az 1 saatlik yuruyus yaptim. İlk sayfada sekersiz icecekler serbest yazdigi icin cola zero ictim gunde 2 kutu kadar ondan olmus olabilri mi? Yardimci olursaniz sevirim. Herkese basarilar
ben de bu diyeti yapıyorum, aranıza katılmak istiyorum...
pazartesı basladım 4.gune kadar ıkı kılo verdım.ama meyve gunu ınanılmaz acıktım duramadım kek ve pizza ile bozdum ama bu gun yumurta gunuyle devam edıcem.... dun 84 kıloydum.tartılmaya korkuyorum bu gun.iki hfatadır gunde 45 - 45 sabah aksam toplam 90 dak yuruyorum ...baska neler yapabılırım arkadaslar.ayrıca bira mayasını da aldım dun burda okuyunca bu gun onu ıcıcem ...ayrıca karbonatlı su ne ıcın ..bı kür mü.anlayamadım.bana da acıklar mısınız ?
3. günüm biraz kötü geçti 5 yumurta yedim gün içinde akşama doğru adet oldum ve 1 dilim yaşpasta yedim 2 bardakta süt içtim sabah 2 bardak şekersiz çay içtim hiç bitki çayı içmedim sporda yapmadım 300 kere popomu duvara vurdum sadece birde film izlerken mekik çektim çok az ama moralim 0 ın altında canım sıkkın. Bakalım sabah tartı moralimi düzeltebilecekmi. yarın et günüm sonrada meyve devam edeceğim genede.. ++ 3.75 lt su içtim
Bence moralini bozmana gerek yok, üc kg vermissin:) Birbirimize biraz destek olalim kizlar ya
hic destek yokki ama
Dün ikinci günümdü benim 71.3 den 70.8 kg düsmüsüm. Daha cok yolum var ya:) Dün sebze günümde cok kötü oldum
midem bulandi, basim catladi. Az kalsin pes ediyodum. Pes etmek yerine sebzeme aksam tuz kattim biraz ve sekerli
nescafe ictim, cok iyi geldi. Bugün et günü yerine meyveyle devam edicem.
Lütfen birbirimize destek olalim, yoksa birakacagim su diyeti kizlar yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?