- 9 Temmuz 2013
- 94
- 42
- 53
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #17.161
bende yarın derhal başlıyorumm bu diyete bu göbek gitmeli. bide bişey sorucam şu hani mutfakta yemeklerin falan üstüne kaattımız streç varya onu beline sarıpp yatıp uyuyormuşsun yağlar eriyormuş doğrrrumuuu????????????
illa patatesle başlamak şartmı ya :26:
Ben patatesle baslamdim. Hatta et günüde yapmadim. 5 günde 3 kg verdim.
nasıl bir listeydi beslendiğin paylaşırsan çok sevinirim. geri aldınmı peki o 3 kiloyu ve şuan neler yapıyorsun?
ay çok soru sordum
Selam
Geri almadim kilolari cünki hala devam ediyorum.
1. Gün : 8 adet orta Boy patates, Yesil cay , su, bir/ iki sekerli nescafe
2. Gün: Broccoli karnibahar hasladim, hatta bir yemek kasigi tuz, ve azcik yagda kizarttim, icecekler ayni
3. Gün: kivi , elma ve kirmizi erik
4. Gün : 5/6 yumurta
5. Gün : 2. Günün aynisi
Biraz karman Corman yaptim ama, ise yaradi. Yaklasik bi Saat kostum.
71.3 kg ile basladim bugün 68kg geldim:) diyete devammm, sende basla canim. Destek olalim birbirimize
evet olalım çokkkkk teşekkür ederim zahmet edip yazdın.
ben bugün marul, maydanoz ve dere otlu salata yaptım yağ ve tuz yok içinde.
birde akşam 6 gibi bir kase çorba içsem yanında salata.
yarında yumurta yesem olurmu ki ? :26:
diğer günde sadece meyve yesem
sen 6. ve 7. günlerde ne yaptın
birde ben beyaz çay içiyorum yada 5 i biryerde :)
ya kızlar ben ilaç kullanıyorum ama ramazan da bu diyeti yapsam çok ağır mı gelir acaba ya çok sinir oluyorum kilo konusundaaa
Selam canim
Nasil gecti bugün , kolay atlatabildinmi:)
6.+7. günler diyete devam ettim, ama tek tipli yemedim.Yani mesela Sabah meyva, öglen sebze, aksamda yogurdun icine meyva dogradim, karistirdim. Ben 10 gündür diyete basladim, ve midem acayip kücüldü, hic acikmiyorum.
Sen kac kiloyla basladin bu arada?
süper geçti canım, bol bol su ve bitki çayları içtim. 2 saat dışarı çıkıp yürüdüm.
bugün yumurta yiyeceğim.
yarın meyve yerim olurmu
diğer günde beyaz et
diğer günler çorba, salata yemeyi düşünüyorum yoğurt falan
sence nasıl liste iyimi?
ben 5-6 kilo verdim 1 aydır diyetteyim şuan daha tartılmadım.
hafta ortası tartılmayı düşünüyorum.
Selam canim
Bence cok güzel bi liste, ise yararsa kesinlikle uygula derim.
5 gündür Kilo vermem Durdu, o yüzden ben Protein diyeti uygulacagim 3, 4 gün. Bakalim bi faydasi olacakmi.
Ayni diyeti uzun süre yapmaman gerekiyormus. Moralim yerlerde, ama diyete mecburen devam... Kilolu halim beni daha cok depresyona sokuyo cünki:)
Selam canim
Hosgeldin aramiza dicem ama, benden baska biri yok gibi:) Strec folyo hakkinda bi bilgim yok malesef.
Sen basladinmi bugün?
üzüldüm ya, benimde durdu sanki ve sürekli acıkma isteği var neden ki. ben ne yapacağım
Peki arkadaslar bu giden 5 kilo vücudumuz da ki su mu yağ mı ? 5 gunde ancak su gitmez mı gözle görülür bi incelme oluyor mu
Sağol canım hoşşboldumm :)) Folyo yapiorum hemen hemen her akşam sanki iyi geliyo gibi ben patatesle başladımm ama unuttum bozdum bugün tekrar başladım bide nasıl oldu bilmiyorum 60kiloydum 57buçuk olmuşum şuanda :))
Hmm bendemi denesem acaba göbegime folyo sarmayi?:) Süper vallahi 60 dan 57 ne Kadar sürede düstünki?
Buda sana güzel bi Moral olur diyete baslamak ve pes etmemek icin:) Senin kg hedefin nedir?
Verelimmmm su kilolari artikkk, yeter yaa . Uffffff. Bugüne Kadar yedikte noldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?