5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

selam kizlar, bende bugün bu diyete basladim. Düne kadar 7 gün isvec diyeti yaptim 2,600 verebildim sadece. 5 gün sonra sonucu yazarim. Birlikte yapmak isteyen olursa yazabilir. Insallah en azindan 2 kilo verebilirim haftalik 5 kiloda gözüm yok.

diyetime geri dönuyorumbir süre elma diyeti yaptım ama olmadı benim bir sorum var sırası varya bunun degiştirerek yapsak olmazmı örnegin yarın et günü diger gün patetes olsa olmazmı hiç sırasını degiştirerek yapan varmı ??çünkü yarın pikniğe gidicez ve ben yarın başlamak istiyorum aile toplantısı gibi birşey oldugu içinde gitmek zorundayım gidersemde yerim biliyorum kendimioyuzden eger degiştirerek yapabilirsek yarın et günü yaparak başlıyayım lütfen acil cevap:44::44:

sLm bugün 5 ama bırakmk zorunda kaLdım diyeti ( günleride deiştirerek yaptım iLk gün pataes 2.gün meyve 3.gün et 4.qün yumurta süt yoqurt günüm oLdu arada bi nescafe de içtim yeşiL çay we boL su içtim kaçamak yapmama raqmen 2.700 gr wermişim 4 qünde bu da bnm için çok qüzeL :) yarında 2 günde 4 kiLo diyeti warmış onu denicem :)

kızlaar..haftasonu bi akrabnın düğünü var acilen zayiflamam lazm.bu diyete başlyorum yarn:)boyum 168 kilo 69..umarm 5 gün sonunda 64 veya 65 olurum.sizce bu diyete tamamen uyarsam gider mi bu 5 kilo?

Geç kaldım ama bugün tekrar başladım 52.500 kilo ile daha öncekinde tek başımaydım umarım bu sefer destek olanlar çıkar

Çok fazla kaçamak yapmama rağmen 52.000 kiloyu gördüm. Geçenkinde bukadar zorlanmamıştım bu sefer çok başım döndü

canım bende başladım ama bugun pateteslerimi yedim şimdi yeşil çayımı icicem umarım başarırız ben bu diyetle verilen kilonungeri alınmadıgını düşünüyorum arada elma diyeti yaptım onla verdigim kiloyu geri aldım dikkat etmeme ragmen ama patetesle aynı şuan kilom 110..108 e düşmüştüm ama geri almışım neyse bakalım bu sefer kaça düşücemhadi bize bol şans

Umarım istediğimiz kilolara ulaşırızdar gelen pantolonlarım oluyor mutlu oluyorum. Bugün kaçamak yapmadım iyi gidiyor gibi :)

Dün kahvaltıda domates salatalık yedim öğlende domates salatalık yedim akşam dayanamadım 2 pikolata 3 dilim kek yedim şuanda adetim başladı ve 51.500 kiloyum havalara uçuyorum karnım dümdüz hiç şişkinlik yok ^^

gercekten bu diyet mucize benhiç kacamak yapmadım sadece bugun sabah iki kaşık yogurt yedim sonra sebzelerimle devam ediyorum 108.300 oldum bakalım bugun de bitsin yarın muhtemelen 107 yi görürüm yanlız bugun mide bulantım var yogurduda ondan yedim dilerim sorun yaşamam ve 100 altına düşene kadar devam ederim

Bugün et günümdü kaçamakların alasını yaptım bırak vermeyi almasam gene iyi karnım ağrıyor canım çok fazla tatlı çekiyor yarın yumurtayla sonlandırmayı düşünüyorum meyve gününü yapamıyorum zaten (

aclıktan ölüyorum bu sefer beni çok zorluyor bugunde bitse yarın et günüm biraz rahatlarım bakalım yarın kac kiloya düşmüş olcaz

106.600 grma düştüm çok mutluyum bugun et günüm tavuk yaptım bugünde biterse inşallah 105.500 e düşerim öyle umut ediyorum ama ben çok mutluyummm

merhaba arkadaşlar.. bende bu diyete başlamaya karar verdim.
2 aylık bebegim var ama süt konusunda sıkıntı olacagını sanmıyorum.
sürekli yeniyor ve sıvı tüketimi serbest.
daha öncede başladım güya ama 2 patatesten sonra amaaan deyip bıraktım :26:

bu defa kararlıyım. dün akşadan beri hırs yaptım. hiçbir diyeti tam anlamıyla devam ettiremiyorum ama bunu yapıcam!
3 hafta yapsam 15 kilo versem süper olur.
gerçi yawaş yawaş gidiyor kilolar ama azıcık hızlandırmak istiyorum...

bugün evde patates az. o yüzden bugün eksikleri tamamlayıp yarın BİSMİLLAH deyip başkamayı düşünüyorum.

beraber ilerleyelimmi

boy 1.78
kilo 91.50 doğumda 19 kilo almıştım daha 10-11 kilosu duruyor
veririz inşallah yaa :)

hedefim 75 kilo.

hadi bakalı yarın başlayalım

Son düzenleme:
Bugün 51.600 geldim 100 gram almışım dün et günüydü diyetin içine ettim ondan normal genede devam ediyorum bugün yumurta günü 3 günde 900 gram da iyi hakettim bu sefer yapcak borşey yok.. bugün bozmazsam iyi olacak

Canım benimde bebegim 6 aylık ama benim bebegim emedi sagarak vermek istedim ama az yiyip diyet yapayım derken herhalde sütümü azaltım benim ilk bebegimde emedi anne sütü önemli hiç olmasa 6 ay bekle derim yani kaldı 4 ayın tamam kızım iyi gelişiyor ama anne sütü olsa belki daha iyi olurdu yinede secim senin onun dışında ben bu diyete bayılıyorum normal şartlarda kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…