- Konu Sahibi incilideniz
-
- #17.281
Canım benimde bebegim 6 aylık ama benim bebegim emedi sagarak vermek istedim ama az yiyip diyet yapayım derken herhalde sütümü azaltım benim ilk bebegimde emedi anne sütü önemli hiç olmasa 6 ay bekle derim yani kaldı 4 ayın tamam kızım iyi gelişiyor ama anne sütü olsa belki daha iyi olurdu yinede secim senin onun dışında ben bu diyete bayılıyorum normal şartlarda kesinlikle tavsiye ederim
canımbebişin hayırlı olsun, sana da kolay gelsin...tecrübeli bir abladan bilgi almak istersen ve bana sorarsan emzirirken diyeti boşver. ama dedilkleri gibi, helvalar, tahinler, üzümler yede demiyorum.zaten bol su alman gerektiğini biliyorsun, güzel ama normal öğünlerine devam et bence aşırıya kaçma ve bol bol emzir.emzirdikçe kiloların birer birer gittiğini göreceksin emin ol.bebişin daha 2 aylıkmış, henüz tyeni çıkmışsın hamilelikten.hiç dert etme, bak bir kadın dediydi dersin, 6 aya kadar hiç ekstra bişi yapma derim ben.ama bol bol su iç, yürü, uyku zaten zırnık kadardır:))dolayısıyla koşturmaydı,uykusuzluktu birkaç aya kilon gitmeye başlar.öpüyorum bebişinide:))merhaba arkadaşlar.. bende bu diyete başlamaya karar verdim.
2 aylık bebegim var ama süt konusunda sıkıntı olacagını sanmıyorum.
sürekli yeniyor ve sıvı tüketimi serbest.
daha öncede başladım güya ama 2 patatesten sonra amaaan deyip bıraktım :26:
bu defa kararlıyım. dün akşadan beri hırs yaptım. hiçbir diyeti tam anlamıyla devam ettiremiyorum ama bunu yapıcam!
3 hafta yapsam 15 kilo versem süper olur.
gerçi yawaş yawaş gidiyor kilolar ama azıcık hızlandırmak istiyorum...
bugün evde patates az. o yüzden bugün eksikleri tamamlayıp yarın BİSMİLLAH deyip başkamayı düşünüyorum.
beraber ilerleyelimmi
boy 1.78
kilo 91.50doğumda 19 kilo almıştım daha 10-11 kilosu duruyor
veririz inşallah yaa :)
hedefim 75 kilo.
hadi bakalı yarın başlayalım
Canım benimde bebegim 6 aylık ama benim bebegim emedi sagarak vermek istedim ama az yiyip diyet yapayım derken herhalde sütümü azaltım benim ilk bebegimde emedi anne sütü önemli hiç olmasa 6 ay bekle derim yani kaldı 4 ayın tamam kızım iyi gelişiyor ama anne sütü olsa belki daha iyi olurdu yinede secim senin onun dışında ben bu diyete bayılıyorum normal şartlarda kesinlikle tavsiye ederim
canım ben normalde de zaten çok aşırı yemiyorum. yediklerim abur cubur ve bol ekmek oldugu için hızlı veremiyorum.
yapma mı diyorsun yani diyeti?? :44:
o zaman bir başlayayım, sütün azaldıgını farkedersem bırakırım. ama bolca sıvı tüketildiği takdirde süt sanmıyorum ki azalsın.
sen ne dersin?? :26:
canımbebişin hayırlı olsun, sana da kolay gelsin...tecrübeli bir abladan bilgi almak istersen ve bana sorarsan emzirirken diyeti boşver. ama dedilkleri gibi, helvalar, tahinler, üzümler yede demiyorum.zaten bol su alman gerektiğini biliyorsun, güzel ama normal öğünlerine devam et bence aşırıya kaçma ve bol bol emzir.emzirdikçe kiloların birer birer gittiğini göreceksin emin ol.bebişin daha 2 aylıkmış, henüz tyeni çıkmışsın hamilelikten.hiç dert etme, bak bir kadın dediydi dersin, 6 aya kadar hiç ekstra bişi yapma derim ben.ama bol bol su iç, yürü, uyku zaten zırnık kadardır:))dolayısıyla koşturmaydı,uykusuzluktu birkaç aya kilon gitmeye başlar.öpüyorum bebişinide:))
kesinlikle katılıyorum kızlar,6 ay bi bekleyin noolur.yavrucakları güzel güzel emzirin,sonra düşünürsünüz kilo vermeyi.gebelikte nasıldı, yapacak bişi yoktu, kilo vermek bir yana her geçen ay katlı katlı alınıyordu.şimdide öyle düşünün, biraz sabredin derim ben.
canım ben normalde de zaten çok aşırı yemiyorum. yediklerim abur cubur ve bol ekmek oldugu için hızlı veremiyorum.
yapma mı diyorsun yani diyeti?? :44:
o zaman bir başlayayım, sütün azaldıgını farkedersem bırakırım. ama bolca sıvı tüketildiği takdirde süt sanmıyorum ki azalsın.
sen ne dersin?? :26:
Bugün 2 tane kot pantolon aldım hemde 26 numara ikiside nasıl mutluyum anlatamam çok azıcık vermem gereken kilo kaldı sonra mükemmel görünebilirim
Canim 26 beden en kucuk beden sayilir zaten sen daha fazla kilo verme istetsen boy kilo kacti bu arada sevgiler
ooo hayırlı olsun canım :)
sen bayaa kilo verdi maşallah ya.
darısı baa artık
2 hamilelik sonrası 15 fazla kaldı
neyse vericiiz artık.bu defa fena hırs yaptım...
26 beden kot süpermiş
ben 32 giyyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?