- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.934
- 333
- 36
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #17.301
günaydınn...
pek gelen giden yok topiğe ama ben yinede gelişmelerden haberdar edeyim istedim.
bu sabah 88.5 çıktım. aslında 88.10 bekliyordum ama dün bi dünya şey yedim
eşim çok ısrar edince azıcık yiim dedim.
çorba,tatlı,cips
neyse geri almiim de az versem de olur...
bugün sebze günümdü ama ben yumurta günü yapmaya karar verdim.
2 günde total verilen kilo 3.00 kg
yola devam devaaammm
insan kilo verdiğini görünce nekadar mutlu oluyor ^^ ben elma diyeti yapıyorum bu sefer geri kalan 2-3 kiloyu o diyetle vereceğim inşallah. kahvaltı yapmak istiyorum çünkü.. destek olan olmayınca zor oluyor ben takip ediyorum ara ara bakıyorum bol şans
teşekkürler arkadaşım :)
önceden seninle bol bol sohbet ediyorduk msn de.
hatırladın dimi beni :)
Sağlık açısından sorunu yok di mi?
Yapanlar bahsedebilir mi?
Mesela ben yalnızca 2 gün yapmak istiyorum çünkü pazartesi misafirim gelecek hamur işleri malumunuz yemeden olmaz.
Bu yüzden diyorum ki yarın patates günüm olsun,pazar günü de meyve günü.
Peki bu günlerde süt içsek sorun olur mu?
Verdiklerimizi kısa sürede alıyor muyuz?
3 kilo fazlam var ve 16 günde vermem gerekiyor.
Önümde büyük engel doğum günüm,2 adette misafirlik var.
Bu yüzden deneyimlerinizi paylaşır mısınız benimle? :)
patates günü ve yumurta gününü tavsiye ederim en tok tutucu ve en kilo verilen günler onlar bence :) ben verdiğim kiloyu geri almadım dikkat edilmezse alınır ama
öyleyse iki gün bunları deneyeceğim,yumurta gününde süt içebilir miyiz peki?
Ben aşırı unutkan bir insanım ama tanıdık geliyorsun satış yapıyordun sanırım değil mi?
patates günü ve yumurta gününü tavsiye ederim en tok tutucu ve en kilo verilen günler onlar bence :) ben verdiğim kiloyu geri almadım dikkat edilmezse alınır ama
Daha önce bu diyeti 4 gün yaptım 4 kilo verdim birazda dikkat ettim 2 kiloda öyle verdim
arkadasım 4 GÜNDE 4 KILO VERMİİŞİN BASARILARR PEKİ BELLİ OLUOMUYDU VERDİĞİN SENIN NEREN FAZLAYDI BENIM BACAKLARIM FAZLAMM VARR ACABA VERİRİMİYİM ANLAŞILIRMI BACAKLARIMDAN VERDİĞİM YANI FİZİKSEL OLARAK BELLI OLUOMUUUUUUU
Tabiki çok farkediyor önceki sayfalara bakarsan beden ölçülerinide yazmıştım hala ölçüyorum basen kalça karın sorunu vardı şuan baya toparladım
hımmm anladım saol cnm :) bnde günde 2 elma 1 tabak çorba yiyorum iyi dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?