- Konu Sahibi incilideniz
- #17.381
selamm kızlarr bende kilo vermek istiyorum ama cay yasak mı sekersiz yanıtlarsanız sevinirim bende yarın başlamaı düşünüyorum![]()
Ben sekersiz yesil cay cikiyordum metabolizmayi hizlandiriyormus..zararini görmedim;-)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamm kızlarr bende kilo vermek istiyorum ama cay yasak mı sekersiz yanıtlarsanız sevinirim bende yarın başlamaı düşünüyorum![]()
Merhabalar Bugun gec tartildim Saat 13 Te felandi ve 52.100 gördümmmmm...diyetimi böyle bitirmis durumdayim))) cok sukur Darisi herkesin Basina insallah;-)))))
Kizlar maalesef dun aksam bayagi bir kacirdim.Diyetin disina ciktim ama bugun kaldigim yerden devam ediyorum.Size kotu ornek olmak istemem ama artik kacirsam da kaldigim yerden devam etmeyi ogrendim.Cunku sucluluk duygusu ile diyete devam edilmiyor ve sonuc daha kotu oluyor.Tam gaz yola tavuk ile devam.![]()
toplam da kac kilo verdin acaba vede devam edecek misin
bir şeyy sormak istiyorum kızlarrrr((lütfen cvp verin....isveç diyetini mi yapsam yoksa b diyetle mi kilo verblrm cok agır geciyo benm diyetlerim...ve bi kere 60 altna düşmk istyorum kaç yıldr hep kiloluyum...
![]()
Ben bu diyetten cok memnun kaldim. Bunuda agir istiyorsan agir yapabilirsin. Ben biraz agir yaptim kilo az olunca vermerkte zor oluyor sanki..
mevacım agır derken hani atmıyo hemen kiloları cok zor veriyorum kilo 3 ay cok skı diyet yaptım sadece 4 kilo verdm o kadar agır yani doktra da gittm bi skıntı da yok yapıştı kaldı kilolar buna başladm bugün inşallah bende verbirim(bıktm artık kilolardan yaa..hep kıyafetlern esiri biz oluyoruz bi kere de istedgmz seylere biz sahip olsak omaz mıııı
(
26:
Sebze günlerinde Iki ögün 6 satte bi yedim..yumurta gunumde Iki Saatte bi yumurta 5 yumurtayla bitirdim.. Meyve gunumde yumurta gibi gecti..et gunumde sebze gibi gecti... Cok Az yedim herseyden..patateste 6 Saatte Iki tane ve 4 le bitirdim.. Bende 59 da takilmisti inmiyordu.. Inince geriside geldi). Ben hala önceden giydiklerimi giyorum bmi hesapladim idealin altindayim. Aslinda niyetim irademe sahip cikabildigimi görmekti... Fazla bi kilom Yoktu sadece simdi cok Zyanid oldum ama sikayetci degilmi memnunum hatte sadece sunu anladim zayiflayinca metabolizma yavasladi onu napcam bilmiyorum
)) bu diyetle haftada 2 rahat gidiyor Meiningen sendende gidecektir...boyum kacta senin?
ben 1 63 boyundym...başlamdan önce yani üç ay önce 66.5 dim şimdilerde 62.3 indim cok istiyorum bende 56 55 olmyı yanlrm cok benim pantolondan fırlıyo sinir oluyorum bi de yıllrdr 6 yılhiç 60 altına inmedm hep 64 65dim cok skldm artık mevacım süper yaa inşallah bende yapabirm çayları tatlandrcyla içsem bi skntı olr mu acaba hiç kaçamak yaptn mı sen..
4 gün daha bol kaçamaklarla uyguladım bu diyeti meyve günü yapmıyorum.. 50.300 oldum çok azıcıcık kaldı ^^