- Konu Sahibi incilideniz
- #17.501
evet bugün başladım tekrar bu diyetle verdim zaten kilolarımı çok azıcıcık daha dişimi sıkiyim 2-3 güne işe başlicam bidaha zor yaparım diyet falan :)
Kaç kıloydun baslangıcta cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bugün başladım tekrar bu diyetle verdim zaten kilolarımı çok azıcıcık daha dişimi sıkiyim 2-3 güne işe başlicam bidaha zor yaparım diyet falan :)
Kaç kıloydun baslangıcta cnm
Şekerim düşüyor hissediyorum, sağ gözüm ağrıyor... Karaciğerdeki hafızanın yeme alışkanlıkları değiştiğinde verdiği tepki bu.
Daha önce de deneyimledim, bir ikş gün sonra alışır beden . Acı yoksa kazançta yok.
Ama dayanacam... bu diyette sabahtan akşama bile kilo verildiği için akşama raporlama yapacam
Sabaha biliyorum ki; oldukça haififlemiş olacam.
veeee tartı 48.600 ü gösterir![]()
Vayyy tebrıklerrrr :) ben de 49.500 olmusum 600 gram gıtmıs :)
canim bende aksam saatleri tansiyonumun dustugunu hissediyorum ama dedigin gibi aci yoksa zaferde yok
bugun aksam bende bozdum biraz diyeti ama masum yani sabah oglen marul domates fasulye haslama yemistim aksam karnabahar da ekledim yarin et gunum balik yiyecegim bu defa umarim kirmizi et gibi doyurucu olur
Tartıldın mı deeda?
Sonuç motive edici olacaktır.
Bende bugün başladım 164boy 74kiloyun
Diyete ilk başladığımdaki ölçüm
kilo:57.800
göğüs 85 bel 73 kalça 98 bacak 53
şimdiki
kilo:49.200
göğüs 84 bel 65 kalça 90 bacak 51
aynen bendende 600 gram gitmiş wuhuuuyuuu
tebrik ederim canim bozsanda hakkin artik senin hep bu diyeti yapmadin dimi sporda yapiyor musunveeee tartı 48.600 ü gösterir![]()
canim seni de tebrik ederim cok az kaldi hedefineVayyy tebrıklerrrr :) ben de 49.500 olmusum 600 gram gıtmıs :)
supersin canim biraz degistiriyorsun diyeti ama yinede 400 gr gidiyor mantik dogru demekkiSabah tartı 84.3 400gr gitmiş
son öğün olarak yediklerim, kıyma eklenmiş erişte, 3 bardak sütlü menengiç kahvesi
tuzlu çekirdek.....
bugün sebze günü
sabahleyin tipik müsli+süt+bal
5 dal maydanoz, 2 lokma salatalık, 2 lokma havuç, 1 biber....
hosgeldin canim gazan mubarek ola :)Bende bugün başladım 164boy 74kiloyun
tebrik ederim canim bozsanda hakkin artik senin hep bu diyeti yapmadin dimi sporda yapiyor musun
bu hafta et gununu baliktan yapayim dedim ama sabah ton baligi yemek epey zorladi beni oglen sikinti olmadi aksamada hamsi aldim ama bugun doydugumu hissediyorum ne yalan soyliyim yarin napcaz bakalim meyve gunu kabusum(
bu hafta et gununu baliktan yapayim dedim ama sabah ton baligi yemek epey zorladi beni oglen sikinti olmadi aksamada hamsi aldim ama bugun doydugumu hissediyorum ne yalan soyliyim yarin napcaz bakalim meyve gunu kabusum(