• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canim bende aksam saatleri tansiyonumun dustugunu hissediyorum ama dedigin gibi aci yoksa zaferde yok
bugun aksam bende bozdum biraz diyeti ama masum yani sabah oglen marul domates fasulye haslama yemistim aksam karnabahar da ekledim yarin et gunum balik yiyecegim bu defa umarim kirmizi et gibi doyurucu olur
Şekerim düşüyor hissediyorum, sağ gözüm ağrıyor... Karaciğerdeki hafızanın yeme alışkanlıkları değiştiğinde verdiği tepki bu.
Daha önce de deneyimledim, bir ikş gün sonra alışır beden . Acı yoksa kazançta yok.

Ama dayanacam... bu diyette sabahtan akşama bile kilo verildiği için akşama raporlama yapacam
Sabaha biliyorum ki; oldukça haififlemiş olacam.

Diyete ilk başladığımdaki ölçüm

kilo:57.800
göğüs 85 bel 73 kalça 98 bacak 53

şimdiki

kilo:49.200
göğüs 84 bel 65 kalça 90 bacak 51

Sabah tartı 84.3 400gr gitmiş

son öğün olarak yediklerim, kıyma eklenmiş erişte, 3 bardak sütlü menengiç kahvesi
tuzlu çekirdek.....
bugün sebze günü
sabahleyin tipik müsli+süt+bal
5 dal maydanoz, 2 lokma salatalık, 2 lokma havuç, 1 biber....

canim bende aksam saatleri tansiyonumun dustugunu hissediyorum ama dedigin gibi aci yoksa zaferde yok
bugun aksam bende bozdum biraz diyeti ama masum yani sabah oglen marul domates fasulye haslama yemistim aksam karnabahar da ekledim yarin et gunum balik yiyecegim bu defa umarim kirmizi et gibi doyurucu olur

Tartıldın mı deeda?

Sonuç motive edici olacaktır.

bugün komple bozdum simit yedim çünkü neyse akşam salatayla geçiştiririm vermekten geçtim almazsam sevinicem :D

veeee tartı 48.600 ü gösterir :52:
tebrik ederim canim bozsanda hakkin artik senin hep bu diyeti yapmadin dimi sporda yapiyor musun
Vayyy tebrıklerrrr :) ben de 49.500 olmusum 600 gram gıtmıs :)
canim seni de tebrik ederim cok az kaldi hedefine

Sabah tartı 84.3 400gr gitmiş

son öğün olarak yediklerim, kıyma eklenmiş erişte, 3 bardak sütlü menengiç kahvesi
tuzlu çekirdek.....
bugün sebze günü
sabahleyin tipik müsli+süt+bal
5 dal maydanoz, 2 lokma salatalık, 2 lokma havuç, 1 biber....
supersin canim biraz degistiriyorsun diyeti ama yinede 400 gr gidiyor mantik dogru demekki

evet tartildim canim gunde 3 ogun tartilicam biraksan :) digitalin pili bitmis eski baskulle 69,2 gibi gosteriyordu sanirim 800 gr kadar gitti :)) pazartesiden beri de 1400 gr filan verdim
Bende bugün başladım 164boy 74kiloyun
hosgeldin canim gazan mubarek ola :)

bu arada ben gun icinde iki fincanda yesil cay iciyorum kizlar sizin yaptiginiz baska birsey var mi

bu hafta et gununu baliktan yapayim dedim ama sabah ton baligi yemek epey zorladi beni oglen sikinti olmadi aksamada hamsi aldim ama bugun doydugumu hissediyorum ne yalan soyliyim yarin napcaz bakalim meyve gunu kabusum:((

tebrik ederim canim bozsanda hakkin artik senin hep bu diyeti yapmadin dimi sporda yapiyor musun

Ben arada sırada hareket yapıyorum ama spor sayılmaz aklıma gelirse yapıyorum çünkü :) çok kısa bir süre elma diyeti yaptım ama genel olarak bu diyeti yaptım ^^ azsonra bir kaçamak daha yapacağım bulgur plavı yiyeceğim. zaten bugün uygulamadım hiç diyeti sabahtan beri hiç sebze yemedim o derece bozdum :1:

bu hafta et gununu baliktan yapayim dedim ama sabah ton baligi yemek epey zorladi beni oglen sikinti olmadi aksamada hamsi aldim ama bugun doydugumu hissediyorum ne yalan soyliyim yarin napcaz bakalim meyve gunu kabusum:((

et günüden anladığım aslında protein günü
dolayısıyla ayran, süt, yoğurt, peynir, yumurta da tüketebilirdin sabahleyin.
Tebrik ederim sabahleyin balık yemek kesinlikle kolay olmasa gerek, eğer bu saate kadar dayanabildiysen kocaman alkışlar sana :)

Şeker takip doktorum, midenin ne ve ya ne kadar yediğinden çok, ne kadar sıvı aldığının tokluğa karar vermesine yol açtığını söylemişti geçen ay...

Meyvenin yanında ılık su tüketmen yardımcı olabilir. En azından ben o şekilde deniyecem, çünkü gözüm dönüyor önüme geleni yiyesim geliyor meyve gününde......

Back
X