5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de yeşil çay ıkı fıncan ıcıyorum ıkı lıtrede su :)

Ya arkadaslar patatesı fırında yapabılıyor mıyuz scaba bu dıyette
bence yapabilirsin canim sakincasi olmamali diye dusunuyorum bende cok severim firinda patatesi kumpir gibi :))

bugun de 300 gr kadar gitmis sanirim 68.9 68.8 gibi idi baskul kaldi iki gun iki gun sonunda 1 kilo daha verebilsem keske
bayramda napicaksiniz ben karatay yada dukan yapayim diyorum dikkat etmis olmak icin bayram haftasini gecirince yine bu diyeti yapayim diyorum

Ben de öyle dusunuyorum ya fırında yapıcam :) ıns verırsın ıyı gıdıyorsun ben de karatay dıyetı yapıcam bayramda :)

Merhaba;bende dün başladım bu diyeti yapmaya.dün sabah tartıldım ama bu sabah tartılmaya cesaret edemeden çıktım evden.pantalon birazcık bollaşmış ama bir günde böyle birşey olurmu saçma diyip geçiştiriyorum kendimce.Dün haşlamaya fırsatım olmadığı için patatesimi kumpirciden fırınlanmış olarak aldım yağ vs. hiç bir şey koydurmadım akşama kadar 1 tane patatesi bitiremedim bile. 5 gününü 1 günü gitti bugün dahil kaldı 4 gün bakalım neler olacak:18:

Merhaba emın ol farkedıyo az da olsa vermıssındır :) ben de yagsız tuzsuz sadece kekıkledım fırınladım hadı bakalm ıstedıgımız kıloya ulasırız bu arada kac tane yedın gun boyu

Benim de 4.günüm...Sabah sabah tavuk yemek zor geldi ama aç olunca yiyor işte insan..İlk gün patates yedim,2.gün salatalık akşam salata,3.gün 1 muz ve 3-4 elma yedim..Dayanamayıp arada bişeyler atıştırdım ama kraker falan..75 kilonun üstündeydim başladığımda sabah tartıldığımda 72.9 du..Cumartesi sabahına gider biraz daha..Bu diyeti mayıs gibi yapmıştım 69 oldum ama yedim sonra kıtlıktan çıkmış gibi geri aldım sonuçta..Dersimi aldım bitince dikkat edip bayramdan sonraki hafta tekrar yapacağım 1 hafta..Sonrası Allah kerim...Eğer bayram sonu haftasında burada olursanız beraber yaparız..Tek başına yapınca kaçıyor arada..Kolay gele...Bu arada boyum 1.72..V.K.İ sınırda

Son düzenleme:
59 ile başladım, 1.gün 58.1 çıktım 2.gün kilo kaybım olmadı yine 58.0 çıktım 3. gün 57 kilo olmuşum hiç kaçamaksız devam ediyorum. bugün 4. günüm meyve yerine yumurta yiyorum bugün, yarın meyve yapıcam artık, bu arada her gün spor salonuna gidiyorum 1.5 saat spor yapıyorum.2.5 3 litre su içiyorum.

Tebrıkler guzel kılo vermıssın ben bırkacgun once baslamıstım ama bozdum şimdi tekrar basladım ilk gunum bakalım :) patatesı tuzsuz ve yagsız fırınladım ama korkum yarın sebze gunu ne yıycemı bılmıyorum alternatıflerını alabılırım :) ben burdayım hep yazısalım sana da kolay gelsın :)))

Süpersın çok istıkrarlısın 55 olursun bence

Süpersın çok istıkrarlısın 55 olursun bence

Teşekkür ederim canım darısı kilo vermek isteyen herkesin başına Bayramda ara vereceğim diyete 1.5 aydır diyetteyim son haftada bunu yapayım dedim. Bayramdan sonra ya yine bu diyeti yaparım 1 hafta yada doktorumdan yeni bir diyet listesi alırım. Çünkü eski diyet listem artık kilo verdirmiyor.

Ben tuz kullanıyorum biraz..Vücut su tutmasın diye tuzsuz diyor diyet ,kulanılabilir bence bi tutam..Bugün tavuğu haşlarken tuz attım mesela..Bu arada eğer yapabiliyorsan sporla destekle bence...Ben 2 saat yürüdüm geldim şimdi...Vücudun sıklaşmasında çok etkili..

Geçen mayısta yaptığım diyette sebze gününde patlıcan közleyip içine domates,biber,yeşil soğan koymuştum,mesela onda tuz yerine sirke ve limon kullanılabilir o zaman tuz aramıyor insan...

Haklısın spor sart ben de yuruyorum bır saat tesekkurler onerın için sanırım yarın salatalık marul gobek roka yıycem :)

Dün sebze günüydü,

sabah ve öğlen programıma normal devam ettim.
Ancak akşam cozuttum.

Eşim patates cipsi yiyordu bende bir çorba kasesi kadar yedim... hayırrrr ya... çektiğim vicdan azabını anlatamam
bir tabak makarna ve 5 parça çiğ köfte yarım mandalina....
yani sebzeyle başladım karbonhidratla bitirdim....meyve ve sebze günü hep sabote oluyor.....ağlamak istiyorum.

Aslında iyi bir programla bunun üstesinden gelinir de, ah ben yok mu yaaa!!!!
Dün sabah 84.3 idim, sabahleyin 84.6 idim.
Sabahleyin bol baharatlı tarhana çorbası ile kahvaltımı yaptım,
öğlende 1 adet biber ve tarhana çorbası içtim....
dünkü işlediğim günahı affettirmeye çalışıyorum....

Akşama yine cozutmam inşallah...tam dayaklık vallahi

Bende kullanıyorum tuzsuz yiyemem yoksa, tuz kullanarak uygulamak hiç uygulamamaktan yeğdir sonuçta

Yumurta günümde bitti. Yumurtayı severim ama sevdiğim halde midem kalktı artık, için dışım yumurta oldu yani :95:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…