- Konu Sahibi incilideniz
-
- #17.541
Merhaba emın ol farkedıyo az da olsa vermıssındır :) ben de yagsız tuzsuz sadece kekıkledım fırınladım hadı bakalm ıstedıgımız kıloya ulasırız bu arada kac tane yedın gun boyu
Sebze günümüzde sıkıntı yaşıyoruz ve ben dün cidden karnımın grultusuna kulak tıkamaya çalıştım.akşam semizotu yemeği yaptım az yağda soğanı kavurup semiz otu ve domates.aslında pırasada domateslin suyu ile yapılabilir diye düşünüyorum.hem hafif hemde doyurucu olur.insan bütün gün tencere tencere yesede sıkılmaz.karnı bahar patlıcan kabak hepsi güzel sebzeler ama onları yaparken yağ vs. gerekiyor fazlaca.ıspanak pazı .... bunldara pek gerekmiyor ve bir domateslede yapılabiliyor bence.ben denedim hoş oldu dilerseniz sizlerde bir tadın
Canım iyi fikir, ben sebze günümde karnabaharı haşlayıp yedim ama zor yedim yani, bir daha başladığımda bu diyete senin önerilerini uygulayacağım.
canim tesekkur ederim bende senin kilolarindan dustum daha vermem gereken cok kilo var malesef ve sabirsizlanmaya basladim artik umarim azmim kirilmaz daha dogrusu hic birimizin azmi kirilmasin umarimdeeda tebrik ederim harika idiyorsun.
herkeze merhaba, ben de araniza katilmak istiyorum ben carsamba günü 118.7 kg ile basladim bugün 5. günüm dayanamayip tartildim ve 115.2 kg geldim yarin yine tartilcam
ilk gün haslanmis patates yedim baharat ve az tuzla. 2. gün 3domates aksam salata 3. gün haslanmis tavuk 4. gün 1 bütün ananas ve bugün yagsiz yogurt yarin sonucu yazarim buraya insallah :) hepimize kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?