5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar şimdı ben de sapıttım :))) eşimle burger kıng sıparısı verdık mıs gıbı yedım offf offff vıcdan azabı cekıyorum ama yerken aklıma bıle gelmedı dıyet bır de sanırım ben baska bır dıyet yapıcam bu dıyette dayanamıyorummm yardımmm farklı dıyet uygulayan var mı acaba paylasabılır mı?

Merhaba emın ol farkedıyo az da olsa vermıssındır :) ben de yagsız tuzsuz sadece kekıkledım fırınladım hadı bakalm ıstedıgımız kıloya ulasırız bu arada kac tane yedın gun boyu

günaydınnnnn:)gün boyu sadece sabahtan akşama kadar 1 akşamda 1/2 kadar patates yiyebildim.bir tanesi bile patatesten sıtkımın sıyrılmasını sağladı:) dün akşam tartıldım da 700gr hafiflemişim.neden bilemiyorum sebze ile aram iyi olmasına rağmen dün akşam çok açlık çektim ve geç saatte yoğurt yedim.bu sabah bir daha tartıldım sadece 100 gr. daha hafiflemişim.bugün et günü.akşamdan köfte ve tavuk hazırladım fırında.yalnız köftenin içine unutup galate unu da koydum mümkün olduğunca az yemeyi planlıyuorum.inşaAllah bir sıkıntısı olmaz.yarın en azından 700-800 daha hafif görünmek istiyorum tartıda.ne diyelim durmak yok başaracağız sanırım.

5.gun ve sabah dun annemin sardigi lahana sarmalarina dayanamayip iki tane yedim cok lezzetli ve vicdan azabina cektiren bir kacamakti itiraf edeyim
amma velakin sabah 68.0 i gormus olmak paha bicilemez :)) umarim yarina 67leri gorup daha bir mutlu olurum

aramiza yeni arkadaslar gelmis hos gelmis umarim diyetleriniz kacamaksiz ve rahat gecer
elvinnn gece yogurt yemene ragmen 800gr cok guzel canim ben yesem kesin kilo alarak uyanirdim

ceylankorkut ne yapabilirsin diyet bilmiyorum ancak ben bayram haftasi dukan yapicam sanirim ondan sonraki pazarteside bir mani olmazsa bu diyete donmeyi planliyorum gerci bayramda kizimin yas gunu var ama pastasindan ufak bir parca yemekle yetinirim umarim

Sebze günümüzde sıkıntı yaşıyoruz ve ben dün cidden karnımın grultusuna kulak tıkamaya çalıştım.akşam semizotu yemeği yaptım az yağda soğanı kavurup semiz otu ve domates.aslında pırasada domateslin suyu ile yapılabilir diye düşünüyorum.hem hafif hemde doyurucu olur.insan bütün gün tencere tencere yesede sıkılmaz.karnı bahar patlıcan kabak hepsi güzel sebzeler ama onları yaparken yağ vs. gerekiyor fazlaca.ıspanak pazı .... bunldara pek gerekmiyor ve bir domateslede yapılabiliyor bence.ben denedim hoş oldu dilerseniz sizlerde bir tadın

Bugün anca 200 gr verebilmişim, spor yaptığım halde neden böyle oluyor anlamıyorum 4 günde 2.2 kg verebildim bu sabah 56.8 gördüm olsun 200 gr falan ama 56 yi görmekte yeter umarım yarın 55.5 falan görürüm

Canım iyi fikir, ben sebze günümde karnabaharı haşlayıp yedim ama zor yedim yani, bir daha başladığımda bu diyete senin önerilerini uygulayacağım.

Diyeti ilk yaptığımda, gün içerisinde bile kilo vermeye devam ediyordum. Dün akşam tartıldığımda 85.8 dim. Aman yarabbi o neydi
Akşam yemekte 2 dilim ekmek ve ton balığı yedim. 2. gün cozutmuştum, dün 3. gündü onu telafi etmeye çalışıyordum
Allahtan sabah 84.3 idim rejimin ilk günkü kilosuna indim. Bugün sabahleyin müslili sütümü yedim içine
1 küçük elmanın yarısı ile 1 küçük armutun yarısı kadar doğradım lif ihtiyacı için.
(hem eşime hem kendime hazırlıyorum, diğer yarımlar onun kasesinde, ama hakikaten çok ufak elma ve armutlar.. :))
yumurtalarımı haşladım öğlen yemeğinde ....

deeda tebrik ederim harika idiyorsun.

ceylan moral bozma, o gün yapamadıysan ertesi günü var... bende zorlanıyorum..olduğu kadar...ama kaldığımız yerden devam...:)

Yeni gelen arkadaşlar olmuş, hoşgeldiniz helal olsun sizlere....birbirimizi yalnız bırakmayalım...:)

Bu diyetin adı 5 günde 5 kilo...Yani 5 kilo veren yoktur sanırım...O yüzden 1 haftada 2 kilo bile süper...Hani onu bile vermeye razı olmak lazım...Sebze gününde yenemiyorsa eğer 1 kaşık yoğurtla sebze tatlandırılabilir bence..Yada yumurta gününde çılbır yapılabilir...Bu diyeti ben kendimce şekillendiriyorum,sonuçta az yenildiği için kilo gidiyor zaten...

Canım iyi fikir, ben sebze günümde karnabaharı haşlayıp yedim ama zor yedim yani, bir daha başladığımda bu diyete senin önerilerini uygulayacağım.

Kızlar bugün başladım diyete ama bu patatesin tuzsuz tadı yok,baharatladım ama yine de tadı güzel gelmiyor ve midem bulanıyor sizler nasıl yiyorsunuz

sebze gununde patlican biber kozlemistim daha once birazda brokoli haslamistim
bu hafta taze fasulye marul ve karnabahar haslamasi yaptim ama bana patlican daha doyurucu geldi yag ve tuz kullanmiyorum kizlar ben zamanla alisiyorsunuz sumak ve limon kullaniyorum patates ve sebzeleri tatlandirmak icin tavsiye ederim

pumpulcum nickini yanlis yazdiysam affet ben iki seferdir yapiyorum bu diyeti 5 kilo verilmez bencede cok yuksek kilolu degilsen ilkinde 2 kilo kadar vermistim simdide 3 filan olacak sanirim bencede 5 gun icin super rakamlar tabi dinlenme gunlerinde geri almazsak :)

diyete ara verdim çünkü gececiyim ve çok düzensiz besleniyorum gündüze döndüğümde başlarım artık :S

vallahi patatese ya da yemeğe azda olsa tuz atıyorum ben abartmıyorum ama atıyorum.bugün köfte yemekten dilim damağım kurudu.8 den sonra birşey yemeyerek durumu kurtarmayı planlıyorum.umarım yarın sabah daha az ağırlıkta çıkarım tartıya.sebze günümüzde karnıbahar brokoli haşlamakta güzel tabi ama diyetteyiz diye bu kadar işkence etmeyelim kendimize ben sadece domates koyuyorum sebzenin üzerine domates suyuna haşlama oluyor tadı tuzu yerinde birşey olunca gün rahat geçiyor.öneri benden denemesi hepimizden.sevgiler

Et gününde vücut depo yapiyor sanirim. Sadece 300 gr eksik çıktım tartida sabah sabah enerjim düştü meyve günümü yumurta ile değiştirdim ne denli doğru bilemiyorum.
Hedefim 3kili vermekti ama suana kadar toplamda 1.200 gr hafiflemis durumdayim.yarina ne olur acaba???

Ben ara verdim bayram sebebıyle :))))) tatıldeyim ben de.ama bayram sonrası sıkı dıyet fakat farklı bır dıyet uygulayacagım herkese şimdiden ıyı bayramlar....

herkeze merhaba, ben de araniza katilmak istiyorum ben carsamba günü 118.7 kg ile basladim bugün 5. günüm dayanamayip tartildim ve 115.2 kg geldim yarin yine tartilcam
ilk gün haslanmis patates yedim baharat ve az tuzla. 2. gün 3domates aksam salata 3. gün haslanmis tavuk 4. gün 1 bütün ananas ve bugün yagsiz yogurt yarin sonucu yazarim buraya insallah :) hepimize kolay gelsin

Son düzenleme:
Kızlar ben bu diyeti 2. ayda yapmıştım çokta güzel korudum kilomu . ağustosta bi kaza geçirdim 20 şişe serum... akabinde kortizon b vitamini derken 61 kilodan 71 e çıktım :18:... tabi bu esnada bana kimse kortizondan sonra tuz kullanmamam gerektiğini söylememişti ... şimdi yine 5günde 5 kilo diyetine başladım boyum 174 :))

bu gün 2. günüm... kazadan sonra annemlerde kalmaya başladım. kasabada ve sobalı bir evde... sobanın üzerinde sendirme yapabiliyorum ... yani közlenmiş sebzelerle şahane yemekler daha önceki denemelerimden baya bir tecrübe edinmişim ve bu sefer hiç zor geçmiyo. mesela sebze günümü otlamak yerine, yağsız salçasız ve de son derece uydurmasyon olmasına rağmen gayet başarılı sebze yemekleriyle geçiyorum ... haydi hepimiz zayıflıyalım :))

ben daha önce bu diyeti yaptığım zaman hiç tuz kullanmamıştım... bide yediklerin çok az geldi yani 2. gün 3 domates aksamı salata... dikkat ette elden ayaktan düşme... benim bu gün 2. günüm yarım lahanadan kapuska yaptım ama yağsız tuzsuz ve salçasız :)) salça yerine annemin kavanozladığı közlenmiş kırmızı biberlerini kullandım gayet basarılı oldu :) şu anda da 2 havuç 2 kabak soğan sarımsak falan önce haşlıyorum sonra fırına vericem ve yemek hazırlıycam yine közlenmiş biber ve sobanın üstünde közlediğim patlıcanlardan sos yapmayı düşünüyorum :)) ... 3. günü belki etle geçiririm ya da sütte olabilir hayırlısı sabah canım ne isterse onla başlıycam ... umarım hedeflere ulaşabiliriz :) kilo vericem diye sağlığımızdan olmayalım... kolay gelsin

Bende bu diyete başlamak istiyorum ama okulum var nasıl olucak bilmiyorum ama bir şekilde halledicem artık :18: yalnız yumurta gününü anlamadım yumurta yemek istemiyorsak bütün gün süt mü içicez yada bütün gün yoğurt mu yememiz gerekiyor ben dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…