5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaaar bu sabah tartıldım 56,3 çıktımmm yavaş yavaş gidiyor kilocuklar ama ben sürekli aynı seyleri yemiyorum aksamları evde çorba içiyorum bide iki akşamdır elmalı kurabiye yedim 1 er tane bugün meyve günüm sürekli aç gibi hssediyorum kendimi

mrb arkadaşlar lütfen böyle şok diyetleri yapmayın ben bunun gibi bir sürü saçma sapan diyetleri yaptım sonra ne mi oldu? söyleyeyim bıraktıktan sonra aşırı yemeğe başladım kan şekerim ayarsız oldu ellerim ayaklarım titremeye başladı en son doktora gittiğimde ise şekerin dengesiz beslenmekten yüksek olduğunu söylediler ve diyetisyen yardımıylan ve düzenli spor yaparak 1 ayda inanmazsınız 5 kilo verdim. göbeğimi inceltmek için tamamen bitkisel bir ürün kullandım ve 7 cm inceldim. sadece ve sadece sabırlı olun yeter :)

mehaba göbeğinizi inceltmek ıcın ne kullandınız

___ slm cnmm göbeğin için ne kullandın merak ettim

evet kızlar bende bu diyete pazartesi başladım.dün bitti.bu sabah tartıldım.2.700 vermişim.şimdi kolari hesabıyla devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…