- Konu Sahibi incilideniz
-
- #17.661
bu diyet sadece fazla kilo problemi olanlarda mı etkili olur acaba?
Benim 4.gunum ve cok mutluyum 73.500 basladim suan tam 72kiloyum ben her diyeti denedim ama hic veremedim bu diyet ise yaradi walla :)
mrb arkadaşlar lütfen böyle şok diyetleri yapmayın ben bunun gibi bir sürü saçma sapan diyetleri yaptım sonra ne mi oldu? Söyleyeyim bıraktıktan sonra aşırı yemeğe başladım kan şekerim ayarsız oldu ellerim ayaklarım titremeye başladı en son doktora gittiğimde ise şekerin dengesiz beslenmekten yüksek olduğunu söylediler ve diyetisyen yardımıylan ve düzenli spor yaparak 1 ayda inanmazsınız 5 kilo verdim. Göbeğimi inceltmek için tamamen bitkisel bir ürün kullandım ve 7 cm inceldim. Sadece ve sadece sabırlı olun yeter :)
mehaba göbeğinizi inceltmek ıcın ne kullandınız
Bilmiyorum ki pazar gunu başladım başladığımda 55 tim yine 55 im :-(
mrb arkadaşlar lütfen böyle şok diyetleri yapmayın ben bunun gibi bir sürü saçma sapan diyetleri yaptım sonra ne mi oldu? söyleyeyim bıraktıktan sonra aşırı yemeğe başladım kan şekerim ayarsız oldu ellerim ayaklarım titremeye başladı en son doktora gittiğimde ise şekerin dengesiz beslenmekten yüksek olduğunu söylediler ve diyetisyen yardımıylan ve düzenli spor yaparak 1 ayda inanmazsınız 5 kilo verdim. göbeğimi inceltmek için tamamen bitkisel bir ürün kullandım ve 7 cm inceldim. sadece ve sadece sabırlı olun yeter :)
Yarin bende basliyorum. Motivasyona ihtiyacim var :)
Bende bugün başladımmm bakalım hayırlısı
Bende bugün başladımmm bakalım hayırlısı
Nasıl gidiyor benim fena değil ama dun aksam biskuvi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?