5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Gülcan göbeğin için kullandığın bitkisel ürün hangisiydi,
Paylaşırsan çok memnun olurum

veee bugün meyve günüm elma ve mandalina yiyorum bugün sabah tartıda 58.500 idim bu sefer 600 gram vermişim ama normaldir heralde o kadar tavuk yiyosun sonuçta

Merhaba güzel kilo vermişsın tebrıkler bır sey soracaktım tavuk olarak haslama mı yoksa ızgara mu yedınız bır de ben haslama but düşünüyorum olur mu acaba şimdiden tesekkurler.

Topiğe yazan kalmamış görünüyor ama ben yine de yazmak istedim. Burada yazılanları okuyunca bu diyeti yapmaya karar verdim. Bugün 3. günümdü. Yani et günü. ilk 2 günde 2 kilo verdim. Her zaman sabahları tartılırım. Sabah olmasını iple çekiyorum. Yine 1 kilo gitti mi diye meraktayım. Okuduklarıma göre et gününde fazla kilo kaybı olmuyormuş. Bakalım artık hayırlısı. Bu diyeti yapan birileri olsa da yazışsaydık ne iyi olurdu

Ben daha önce 4 gün yapmıştım 3,5 kilo falan vermiştim ama diyetten sonra yemeye devam edersen 2 kilosu geri geliyor. Beraber yapan arkadaşlar vardı onlarda almıştı ama dikkat edersen almıyorsun. Şuanda yine başladım 3. günüm ama tamamen aynı yapmıyorum 2 gün sadece yoğurt yedim(her gün 3 ufak kase), bugünde sadece patates yiyorum. 2 günde 2,2 kilo verdim.

bende yeni katıldım aranıza bu diyeti daha önce 1 ay gibi bi süre yapıp 8 kilo veren üstelik dikkat ettiğim için geri almayan biri olarak tekrar yapmaya karar verdim, kullandığım bi çinko hapı istahımı inanılmaz açtı,üstelik bu dönem bayramlara da denk gelince sürekli tatlı da yedim ve sonuç olarak 3 ayda 6 kilo aldım sonrada sabitlendi kilom,66 kilo ile bugün başladım diyete, ben patatesi sade yiyemiyorum,daha önce de yemedim sogan roka maydonoz pulbiber karabiber reyhan çok az da nar ekşisi ile (çok çok az kullandım hepsinden yalnız) karıştırdım ve 3 öğün şeklinde tüketiyorum,aralarda yeşil çay,2 si 1 arada nescafe ve bol bol su içiyorum,ayrıca eliptik bisiklet aldım lakin henüz kurulmadı,şimdilik kendi çapımda hareketler yapıp incelmeye çalışıyorum, bu diyetin faydasını daha öncede gördüğüm için motivasyonum tam canımda hiiiiç bişey çekmiyo,üstelik bi oğlum var ev abur cubur dolu,yemiceeeeeem

slm.merak ettim gerçekten 5 kilo veriliyormu?ben kendi adıma söylüyorum çok zor.58 kiloyum 5 günde 53 olurmuyum gerçekten yoksa daha fazla kilolular içinmi geçerli 5 kilo?

Kilo ne kadar fazla ise o kadar fazla veriliyor...misal ben 4 gün önce başladım,tam olarak uydum ve 93.5 kiloydum boyum 1.60 bu sabah 89.0 kiloyum sanırım yarın tam beş kilo vermiş olucam...bu diyet çok eskidir ben yıllar önce de bu kadar tombul değil şişman değilken 60 kilolardayken de denemi sadece 3 kilo vermiştim... denemeye değer...ben devam edeceğim...

tebrik ederim.....inşallah daha güzel kilolar verirsin , birlikte veririz. ben de bu diyete devam etmeye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…