5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Günlerdir diyet topiklerini geziyorum. okuyorum okuyorum okuyorum....deneyimleri.......yapılanları....diyetlerin artılarını eksilerini. yapanlardan yaşayanlardan araştırdım inceledim. Hatta bir kaç tane diyete başladım bıraktım. vücudumda beynimde metabolizmam da şaşkoloz oldu bu günlerde

Araştırmalarım sonucu bu diyetin bana en uygun diyet olduğuna karar verdim.
6 ay önce 111 kilo ile doğuma gittim. Bir çok diyeti yaparak bırakarak nihayet 89 kiloya inmiş bulunmaktayım.
Hem bu diyette 2 gün serbest günümüz var. Yemediklerimizi aşırıya kaçmadan yeme şansımız var. Haftada 5 kilo verip serbest 2 günde 2-3 kilosunu alsak bile bir ay gibi bir sürede çok ciddi kilolar veririz herhalde . bir de bu diyette tartının sürekli az da olsa oynadığını görmek beni acayip motive ediyor. Bu akşam patateslerimi haşlayıp yarına başlıyorum bakalım

Hangi diyeti yaparsak yapalım diyet sonrası dikkat etmezsek hooopp geri geliyor kilolar. Diyet süresince yaptıklarımız ne kadar çok önemliyse diyet sonrası yapacaklarımız bence çok daha önemli. Ben de kafaya acayip taktım. Bu kilolar ya gidecek ya gidecek başka yolu yok bunun

günaydınlar kızlar lütfen diyete başladım diyip yazmayı bırakmayalım sonuçlarıda yazalım motive olmaya ihtiyacımız var. ben son 3 aydır çok iradesizim kışla birlikte iştahımda çok açıldı. birçok diyet denemeye çalıştım ama yasaklar daha tatlı geldi ve kilo aldım özellikle karatay denemelerimde. et hariç bu diyeti sevdim ben, onun yerine de yumurta falan tüketirim diyorum e 2 günde serbest onun ümidi de de yeter insana :) . biraz motivasyona ihtiyacım var devamlı olmasa da bu diyetle hızlı bikaç kilo verip sonra dikkat ederek yavaş yavaş veririm kilolarımı inş. diyorum. hadi hep destek tam destek kızlar.

Evet canım haklısın. Motivasyon için birbirimize ihtiyacımız var. Diyeti yaparken gelişmeleri de paylaşırsak daha iyi olacak
Bugün sabah tartıya çıktığımda gözlerime inanamadım. Tam 2 kilo gitmiş. Hem de 1 günde. Galiba üzerimde hala doğumdan kalan ödem var. Bir de ben çok tuzlu yerim. Birden tuzu kesince vücudum topladığı suyu bıraktı herhalde. Yoksa 1 günde 2 kilo zayıflamamışımdır. Ne olursa olsun tartıda 2 kilo eksilmiş olmak bile beni sevinçten havalara uçurmaya yetti. Bugün 2. günüm. Yani sebze günümdeyim. Dün karnabahar ve havuç almıştım. Onları haşlayıp yedim bugün. Tuzsuz ve yağsız tabi ki. Yiyemem sanıyordum ama yedim. Çok zor olmadı yani. Bir de çiğ salata yaptım kendime. Kıvırcık salatalık ve domatesten oluşan. Onları da afiyetle yedim. Ve çok tokum. Canım da hiç bir şey istemiyor üstelik

bugün 4. günüm malum, dün meyve günümdü zaten,gece biraz kaçamaklar yaptım ne yazık ki çerez çikolata fln azda olsa yedim fanta da içtim,sabah tartıldığımda 64 kilo geldim,kaçamak yapmasam daha fazla giderdi tabi,dün kaçamak yaptığım için bugün tavuğumu çok çok az tükettim zaten acıkmadımda hiç her gün 20 dk eliptik bisiklet yapıyorum tek sporumda bu, diyeti muhtemelen 63 kilo ile bitiririm, bi hafta daha yaparsam yeter sanırım,60 kilo olsam yeter bana,daha önce lahana çorbası diyetini uygulamaıştım onda bile bu kadar çabuk gitmiyodu kilolar, gerçekten çok güzel bi diyet,diyeti uygulayan arkadaşlar sizler ne durumdasınız?

bu arada belirteyim yılbaşı için hazırlık yapacağımdan dolayı et ve meyve günümü yer değiştirdim,en azından nasıl olsa meyve günüm deyip meyve tükettim bol bol, yoksa herşeye saldırırdım

Merhaba yarın sabah bu diyete başlamaya karar verdim gecen ay birkac diyet listesi denedim ama surduremedim 90 kiloyla basladim 83, 6 oldum ay sonunda 3-4 gundur dikkat edemedim onceki kadar tekrar 85 olmusum bu diyet hizli gibi geldi bana motivasyonum düştü belki iyi gelir acaba gunlerin yeri degisse sıkıntı olurmu birde tuz kullanabiliyormuyuz daha once yapanlar yardimci olursa sevinirim

maşallah canım ödem bile olsa insan motive oluyor çok sevindim adına. ben cumartesi pazar gününü tatil günü yapmak istediğim için pazartesi başlicam şimdilik sadece dikkat ediyorum 1 haftada 2 3 kilo almışım inş. ödemdir de pazartesiye kadar eski kiloma düşer o kiloyla başlarım diyetime.

bende net olarak bilemiyorum ama kullanılmıyordur diye düşünüyorum ben genellikle baharatla limonla tatlandırıyorum öyle yapabilirsin sende.

Önceki sayfalardan ara ara okuyorum. yapılanlar yaşananlar neler diye. Konu sahibi arkadaş bir mesajında daha iyi sonuç almak için günlerin yerlerini değiştirmeyin diyor. Meyve günü tahminimce daha kolay geçer. Meyve yediğimizde kan şekeri yükseldiği için kendimizi daha rahat hissedebiliriz

Merhaba Esra. seninle kilolarımız çok yakın. Ben de bu diyete 89 kilo ile başladım. Bu diyette tuz kullanılmıyor. 2 gündür hiç tuz kullanmadım. Bugün 3. günüm. Sabah başım döndü. Ama vücudum iyi ödem attı. Galiba tuz yemediğim için tansiyonum düştü.

Sağol canım benim. Benim ilk turum cumartesi bitiyor. Pazar günü yani bir gün ara verip ikinci tura pazartesi başlamayı düşünüyorum. Pazartesi günü birlikte başlarız. Bugün benim et günümdü. Tuzsuz yiyemedim. Hazır köfte aldım. Yağsız tavada pişirdim. Sabah 4 tane yedim. Öğlen de 4 tane yedim. Şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum

bende net olarak bilemiyorum ama kullanılmıyordur diye düşünüyorum ben genellikle baharatla limonla tatlandırıyorum öyle yapabilirsin sende.

Teşekkür ederim ben birazcik tuz attim bundan sonra kullanmam limon kullanabildigimizi bilmiyordum o zaman daha kolaylasir benim için

Ben bilmiyordum birazcik kullandim ama artik kullanmam ilk gunun günahı olmaz artik ben patetesle baslayamadim sabah evden cikamadim yumurta gunu yaptim simdiye kadar 4 tane yumurta yedim birazdan da iki tane yemeyi planliyorum ilk gün boyle bitsin
Kilolarimiz yakinmis bakalim nasil gidecek ilk hafta ama birazcik at problem yasama acaba gercekten bir haftada 5 kg gidecekmi

Ben bugün etlerime tuz attım mecburen. yoksa dayanamıcaktım. İnşallah verdiğim 3 kiloyu tekrar ödem yaparak toplamam
senin günün nasıl geçti? zorlandın mı

ben meyve gününde elma, armut, birkaç dilim muz portakal ve mandalina tükettim, akşam ikramlıklarımın içinde de olacağı için zorluk çekmedim,et günümde kolay geçti,sadece bugün vücudum şişti öğlene doğru regl oldum,zaten üzerimde bi ağırlık hissediyodum tartıldım ve 65 kilo geldim artık bi hafta yediğime dikkat edip haftaya tekrar başlayacağım, 60 kiloya kadar düşmem lazım ilk etapta, allahtan boyum uzunda sırıtmıyo, yoksa bu kilolar çok can sıkıcı

Ben bugün etlerime tuz attım mecburen. yoksa dayanamıcaktım. İnşallah verdiğim 3 kiloyu tekrar ödem yaparak toplamam
senin günün nasıl geçti? zorlandın mı

gün rahattı 6,5 tane yumurta yedim sade turk kahvesi ve sade neskafe içtim ama diyeti sırasıyla yapmama kararı aldım.bu gün yumurta yedim yarın sebze günü olacak brokoli havuç karnıbahar haşlıycam bırde marul roka maydonoz domates limon sebze gününde tuza ihtiyacım olmaz ama et yenmez öyle sası sası hiç gideri yok.bozmaktansa tuz atmak mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…