• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

benm patatesler de kaynıyo şuan.ama çarsamba yanı et gunu nasıl olacak bılmıyorum butun gun okul ardındanda staj varkafamçokkarıştı.haslanmış eti yanımda taşıyamam salata günüyle değiştirsem olmaz mı acaba

kızlar bunlar fotolar bu eski halim kilo 76

img2852cg.jpg

img2923aj.jpg

buda haftasonu kilo 69

pic0105l.jpg

pic0107.jpg

pic0018.jpg

ilk resmimdede farkettiyseniz elimde çukulata var :icecream:

sevgicim ne güzelsin öyle sen :1rolleyes:

başarılarının devamını dilerim.. ben de bi yudum patates atayım ağzıma şimdi opuyorumnanaktan

kızlar benide alın listeye ben bu hafta tam olarak başlıyorum inşallah.................................

a.s.selam ben de pazartesi devam ediyorum:dance: aramıza hoş geldinvereliniortak ben malum günlerde de yapıyorumzemuszemus beni pek etkilemiyor ama bünyeye göre degişirmi bilmemopuyorumnanaktan
içinopuyorumnanaktan

hoşbulduk canımvereliniortak

haşlanmış patatesimi yedim geldimmm
limon sıktım patatese olur heralde

birde aralarda da acıkınca patates yiyebilirmiyiz zemuszemus

ben sabah tartılmayı unuttum

hoşbulduk canımvereliniortak

haşlanmış patatesimi yedim geldimmm
limon sıktım patatese olur heralde

birde aralarda da acıkınca patates yiyebilirmiyiz zemuszemus

ben sabah tartılmayı unuttum

a.s.elbette acıktıkça yiyebiliyoruz.cokacimcoook ne miktarda, nede yeme saatında sınır yok. kaydirigubbakcemile2acıktıkça yiyebilirsin. zaten doğrusuda bu. sakın kısıtlama.. ama az az ve sık sık yemelisinki mide büyümesin.:olmaz: midemizi küçülteceğiz ki diyet bittiğinde az yiyebilelim ve kilo almayalım.opuyorumnanaktan

slm a.s.incilideniz sana her gün her gün teşekkürü bir borç biliyorum vallaopuyorumnanaktan çok mutluyum kilolara elveda diyorum sayende hayatımın diyeti olcak bu diyet 59 u görünceye kadar

a.s.inşallah canım bende 55 leri bi göreydim,:sinifsinif:

benm patatesler de kaynıyo şuan.ama çarsamba yanı et gunu nasıl olacak bılmıyorum butun gun okul ardındanda staj varkafamçokkarıştı.haslanmış eti yanımda taşıyamam salata günüyle değiştirsem olmaz mı acaba

a.s.sabah menüne çeşit olarak tavuk da koyarsan eğer, dışarıda piliç çevirme yiyebilirsin. cokacimcoooko zaman okula yemek götürmene gerek kalmaz. kaydirigubbakcemile2tabii okulunun yakınında piliç çevirme varsaopuyorumnanaktan

a.s.elbette acıktıkça yiyebiliyoruz.cokacimcoook ne miktarda, nede yeme saatında sınır yok. kaydirigubbakcemile2acıktıkça yiyebilirsin. zaten doğrusuda bu. sakın kısıtlama.. ama az az ve sık sık yemelisinki mide büyümesin.:olmaz: midemizi küçülteceğiz ki diyet bittiğinde az yiyebilelim ve kilo almayalım.opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

çok sevindim bu habereekaydirigubbakcemile2

sağol canım
Allah seni istediğin kiloya indirsin:Saruboceq:

yok ya bende öle zannetmiştim ama benim ii günüm et günümdü yani dün süper geçti bide kahvaltıda misafirim vardı et gününde bide kahvaltıda et ydiğimi görünce şok oldular :1shok:ama dayandım kızartmalara poğoçalara ve keklere direndim hiç kaçamağım yok :dance::lepi:ve karşılığı 2,600 kg:sm_cool:

a.s.kutluyorum:teytey: azimle yok edeceğiz yağlarıopuyorumnanaktan

sevgicim ne güzelsin öyle sen :1rolleyes:

başarılarının devamını dilerim.. ben de bi yudum patates atayım ağzıma şimdi opuyorumnanaktan

a.s. senin diyet nasıl gidiyo:uhm: ben senden de çok umutluydumopuyorumnanaktan

a.s.kutluyorum:teytey: azimle yok edeceğiz yağlarıopuyorumnanaktan

a.s. senin diyet nasıl gidiyo:uhm: ben senden de çok umutluydumopuyorumnanaktan

ben 3 gün yaptım başladığımda sonra bırakıp pazartesi patatesle tekrar başladım.. başladığım gün regl oldum.. benim çok problemli geçiyo bu dönemim ilaçla ayakta duruyorum desem yeri.. bıraktım o yüzden.. yedimde tabi bir hafta boyunca.. bugün yine patatesle başladım.. bidahaki regle kadar devam edicem.. 106,7 ile başladım bugüne.. ben de umutluyum kendimden.. boshayallersmile

slm canım a.s.iki gün baş ağrısı ve halsizlik oldu benedede ama işte oluncada oluyor galiba dün evde 3, günümde çok rahattım sana dedim ama dayanamayıp bende tartıldım dün 2,600 kg :dance:vermişim 400 gr eksik amaolsun onada razıyım bu arada eşimde başlamıştı benle 100 kg dı o 4,5 kg verdi 3 günde

a.s.seni ve eşini kutluyorum.opuyorumnanaktan ama en çok ta eşine gıpta ettim.zemuszemus pek çok erkek diyete dayanamıyorbilmiyorumkismile bravo eşine..:lepi:

a.s.seni ve eşini kutluyorum.opuyorumnanaktan ama en çok ta eşine gıpta ettim.zemuszemus pek çok erkek diyete dayanamıyorbilmiyorumkismile bravo eşine..:lepi:

hem nasıl yapıyor canım benimopuyorumnanaktan benide frenledi onunda katkısı çok bende birde eşim markette mağaza müdürü düşününohaoldumsmile artık o kadar yiyeceğin içinde yapıyor büyük başarı

ya kızlar ben bugün başlıyorum diyete.. dün gece karar vermiştim.. tartıldım 64.3 çıktı ..sabah tartıldım 63.3 ..şuan patateslerim haşlanıyor .sabahki kilomu baz alıyorum tabi.. sabah hiçbirşey yiyememe gibi bi rahatsızlığım war benim.. saat 11 olmadan bişey yiyemiyorum.. bunun problem olmayacağını düşünüyorum çünkü sabahları mesai de çok açlığımı aramıyorum.. benim sorunum eşim ewe geldiğinde onunla masaya oturup yemek yemek .. o yiyor kiloları ben alıyorum sanki :) .. bakalım cuma akşamı yazacağım.. kaç kilo gidecek .. tek hedefim ewlenmeden önceki halime dönmek :( 55-56 olmak istiyorum .. birde bişey sorucam ,,light içecekler serbest denmiş.. buna light cola dahil mi? zero içilebilir mi_?

Back
X