- Konu Sahibi incilideniz
- #4.961
benm patatesler de kaynıyo şuan.ama çarsamba yanı et gunu nasıl olacak bılmıyorum butun gun okul ardındanda staj varkafamçokkarıştı.haslanmış eti yanımda taşıyamam salata günüyle değiştirsem olmaz mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk resmimdede farkettiyseniz elimde çukulata var :icecream:
a.s.selam ben de pazartesi devam ediyorum:dance: aramıza hoş geldinvereliniortak ben malum günlerde de yapıyorumzemuszemus beni pek etkilemiyor ama bünyeye göre degişirmi bilmemopuyorumnanaktan
içinopuyorumnanaktan
hoşbulduk canımvereliniortak
haşlanmış patatesimi yedim geldimmm
limon sıktım patatese olur heralde
birde aralarda da acıkınca patates yiyebilirmiyiz zemuszemus
ben sabah tartılmayı unuttum
slm a.s.incilideniz sana her gün her gün teşekkürü bir borç biliyorum vallaopuyorumnanaktan çok mutluyum kilolara elveda diyorum sayende hayatımın diyeti olcak bu diyet 59 u görünceye kadar
benm patatesler de kaynıyo şuan.ama çarsamba yanı et gunu nasıl olacak bılmıyorum butun gun okul ardındanda staj varkafamçokkarıştı.haslanmış eti yanımda taşıyamam salata günüyle değiştirsem olmaz mı acaba
kızlar bunlar fotolar bu eski halim kilo 76
![]()
![]()
buda haftasonu kilo 69
![]()
![]()
![]()
a.s.elbette acıktıkça yiyebiliyoruz.cokacimcoook ne miktarda, nede yeme saatında sınır yok. kaydirigubbakcemile2acıktıkça yiyebilirsin. zaten doğrusuda bu. sakın kısıtlama.. ama az az ve sık sık yemelisinki mide büyümesin.lmaz: midemizi küçülteceğiz ki diyet bittiğinde az yiyebilelim ve kilo almayalım.opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
yok ya bende öle zannetmiştim ama benim ii günüm et günümdü yani dün süper geçti bide kahvaltıda misafirim vardı et gününde bide kahvaltıda et ydiğimi görünce şok oldular :1shok:ama dayandım kızartmalara poğoçalara ve keklere direndim hiç kaçamağım yok :dance::lepi:ve karşılığı 2,600 kg:sm_cool:
sevgicim ne güzelsin öyle sen :1rolleyes:
başarılarının devamını dilerim.. ben de bi yudum patates atayım ağzıma şimdi opuyorumnanaktan
a.s.kutluyorum:teytey: azimle yok edeceğiz yağlarıopuyorumnanaktan
a.s. senin diyet nasıl gidiyo:uhm: ben senden de çok umutluydumopuyorumnanaktan
slm canım a.s.iki gün baş ağrısı ve halsizlik oldu benedede ama işte oluncada oluyor galiba dün evde 3, günümde çok rahattım sana dedim ama dayanamayıp bende tartıldım dün 2,600 kg :dance:vermişim 400 gr eksik amaolsun onada razıyım bu arada eşimde başlamıştı benle 100 kg dı o 4,5 kg verdi 3 günde
a.s.kutluyorum:teytey: azimle yok edeceğiz yağlarıopuyorumnanaktan
inş inş hep beraber başaracagız :enbuyukkk:
a.s.seni ve eşini kutluyorum.opuyorumnanaktan ama en çok ta eşine gıpta ettim.zemuszemus pek çok erkek diyete dayanamıyorbilmiyorumkismile bravo eşine..:lepi: