• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

yaaaa kızlaar mafoldumben ben dün tartılmıştım dayanamayıp kilo vermiştim biraz, sabah uyandıgımda da böle göbüş biraz ufak geldi elime.. evde temizlik filan yaptım biraz, aaa bi baktım aynada kendimee karnım bi şiş bi şiş duruyor anlatamam canlarım yaaa kafamçokkarıştı bu niye böyle yaaa.... olan var mı hiç böle gün icinde, karnı şişip kalan :bbo:

canım mümkün değil meyve gününü yapamıyorum.. olmuyor.. et ve yumurtayı ard arda yapıcam artık bi deniyim bilmiyorum ki nasıl olur.. ama yok meyve günü bana gelmiyo anladım geçen seferde meyve günü bozmuştu sona atıcam dedim.. ama hadi dedim orijinalini bozmayayım.. ama orjinali beni bozuyo malesef..

yumurta gününden sonra beşinci günü meyve yaparım böyle bozduğum için yumurtayı da harcıyorum olmuyo o zaman da 3 gün diyet yapmış oluyorum sadece

pişt :mymeka:olmaz bozma ya dayan işte meyve öldürmez adamı korkma incecik olcaz ya

merhaba arkadaşlar bende başladım bugün bu diyetehenüz tartılmadım akşam eve gidince tartılıcam yarın yazarm kilomu. yarın sebze günü biraz zor geçecek gibi geliyo inşallah sonu hayırlı olur:)

bişey sorcam diyetteyken hergün gece yatarken 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi katıp içsek olmaz mı :uhm:bu arada incilideniz abla buğün hiç girmedi nerelerdeki acaba

merhaba arkadaşlar bende başladım bugün bu diyetehenüz tartılmadım akşam eve gidince tartılıcam yarın yazarm kilomu. yarın sebze günü biraz zor geçecek gibi geliyo inşallah sonu hayırlı olur:)

a.s.merhaba hoş geldin aramızavereliniortak inş. hepimiz için hayırlı olur

merhaba canım bence sık sık tartılma insanın morali bozuluyor . cumartesi sabah aç karınla ve barsakların temizlenmiş olarak yani tuvalete çıkılmış olarak tartılmak en doğru kilo tespitidir haftada bir kez bu şekilde tartılmak daha uygun diye düşünüyorum opuyorumnanaktan

Cokkkk dogru soyelmissin.Bugun 3.gunum kacamak falanda yok ama daha 1gr farketmedi.Artik tartilmiycam,moralim bozuluyor,o zamanda devam edesim kalmiyor..Hergun tartiliyorum kilolar gittmis diyen arkadaslarida acaip kiskaniyorum laelaelaelaelae ben ne zaman tartida bi degisiklik gorucem mafoldumben senağlama

değerli arkadaşlarım bu haftayla 1 ay olcak neredeyse ama benim midem küçüleceğine büyüdü sanırım hep açım mafoldumben mafoldumben
bugün bu diyeti bırakıyorum listeden silebilirsiniz çok üzgünüm oysa bu diyete çok güvenmiştim olmadı neyse başka bir diyete başlıyorum pazartesi günü devam eden arkadaşlara başarılar ben sadece ilk hafta verebildim sonraki haftalar hep yerimde saydım o açıdan bırakıp başkasına geçiyorum Allah yardımcımız olsun :çok üzgünüm:

yaaaa kızlaar mafoldumben ben dün tartılmıştım dayanamayıp kilo vermiştim biraz, sabah uyandıgımda da böle göbüş biraz ufak geldi elime.. evde temizlik filan yaptım biraz, aaa bi baktım aynada kendimee karnım bi şiş bi şiş duruyor anlatamam canlarım yaaa kafamçokkarıştı bu niye böyle yaaa.... olan var mı hiç böle gün icinde, karnı şişip kalan :bbo:

canım bugün benimde karnım şiş meyve günümdeyim belki ondan dolayı bu kadar şiştim ama midem yinede arada kazınıyor kilo vericem diye almaktanda korkuyorum ama benimde şişliğim var bugün

değerli arkadaşlarım bu haftayla 1 ay olcak neredeyse ama benim midem küçüleceğine büyüdü sanırım hep açım mafoldumben mafoldumben
bugün bu diyeti bırakıyorum listeden silebilirsiniz çok üzgünüm oysa bu diyete çok güvenmiştim olmadı neyse başka bir diyete başlıyorum pazartesi günü devam eden arkadaşlara başarılar ben sadece ilk hafta verebildim sonraki haftalar hep yerimde saydım o açıdan bırakıp başkasına geçiyorum Allah yardımcımız olsun :çok üzgünüm:

ya bu haber hiç ii olmadı valla:çok üzgünüm:CADIARZU

Cokkkk dogru soyelmissin.Bugun 3.gunum kacamak falanda yok ama daha 1gr farketmedi.Artik tartilmiycam,moralim bozuluyor,o zamanda devam edesim kalmiyor..Hergun tartiliyorum kilolar gittmis diyen arkadaslarida acaip kiskaniyorum laelaelaelaelae ben ne zaman tartida bi degisiklik gorucem mafoldumben senağlama

bozma moralini diyet bittiği zaman ertesi günü aç karınla ve barsaklar boş iken tartıl muhakkak vermiş olduğunu görürsün bende bugün bir değişiklik oldu ama pantalonlarım hafif bol gibiydi 3 gündür yapmama rağmen bugün meyve günüm epeydir şişkinliğim var meyvedenmi acaba diye düşünüyorum ama inşallah sorun olmaz kilo vermemden yana neyse olumlu bakmakta yarar var canım sende olumlu düşün olumlu olsun dimi ama vereceğine inan herkez nasıl veriyor sende verirsin muhakkak opuyorumnanaktan

kızlar ya diyeti bıraktığıma pişman oldum ya bu haftada bi 5 kilo vermek vardı şimdi 1 hafta daha ertelendi hayalim

ya bu haber hiç ii olmadı valla:çok üzgünüm:CADIARZU

tatlım ben de bırakmak istemedim ama haftaiçi uyuyordum zar zor haftasonu herşeye saldırıyordum böylelikle kaç haftadır yerimde saydım keşke kilom çizelgemdeki gibi 66.7 olsaydı ama daha fazla mafoldumben
bu diyeti yapanların başarıya ulaşabilmesi için serbest günlerde insanın kendini frenlemesi lazım ben fren yerine gaza bastım olmadı kendimi hala çok kilolu hissediyorum onca gün geçti diyete başlayalı (1 ay) bari 64-63e inebilseydim kafamçokkarıştı
neyse inşallah yeni başlayacağım yöntemde bunu başarırım kaydirigubbakcemile4

meyvedemi zorlandın yumurtadamı benim yarın yoğurt günüm peynir ve yoğurt yemeyi düşünüyorum yumurta ve süt sevmiyorumda ama çok acıkırım sanırım yoğurtla inşallah rahat geçer yarın birde et ve yumurtanın arasına meyve gününü koymuşlar dengelesin diye herhalde değiştirirsen zorluk olmazmı yada 2 gün üst üste protein takviyesi gibi olacak nasıl yapıcaksın ...[/QUOTE]

Canim yumurta gunu karisik yiyebilir musun?Mesela yumurta ve yogurdu beraber yiyebilr miyim ..Bne bu seceneklerden sadece biri yeniiyor saniyordum..
Birde tuzdan bahsetmissiniz.Tuz da mi yok.Ben sadece yagsiz olacak saniyordum..Dun salatama tuz koydum cunku....Bugun etlerime de tuz atacagim..yanlis mi yapiyorum ondan mi hic kilo vermedim acaba?
Birde kizlar gunde kac bardak su iciyorsunuz?Ben hic susamiyorum ve zorlayrak icmeye calisiyorum onda da pek basarili sayilmam

bozma moralini diyet bittiği zaman ertesi günü aç karınla ve barsaklar boş iken tartıl muhakkak vermiş olduğunu görürsün bende bugün bir değişiklik oldu ama pantalonlarım hafif bol gibiydi 3 gündür yapmama rağmen bugün meyve günüm epeydir şişkinliğim var meyvedenmi acaba diye düşünüyorum ama inşallah sorun olmaz kilo vermemden yana neyse olumlu bakmakta yarar var canım sende olumlu düşün olumlu olsun dimi ama vereceğine inan herkez nasıl veriyor sende verirsin muhakkak opuyorumnanaktan

Canim inan ne buyuk bir sey yaptin benim icin..Cok sikildim artik diyete baslayip baslayip birakmaktan..Bu sefre olsun istiyorum..Dun eski resimlerimi kaydettigim cd yi buldum.4 yil once ki halim yani 2 dogumdan once..Oturup agladim .BU kilolar beni cok tasli gosteriyor diye

meyvedemi zorlandın yumurtadamı benim yarın yoğurt günüm peynir ve yoğurt yemeyi düşünüyorum yumurta ve süt sevmiyorumda ama çok acıkırım sanırım yoğurtla inşallah rahat geçer yarın birde et ve yumurtanın arasına meyve gününü koymuşlar dengelesin diye herhalde değiştirirsen zorluk olmazmı yada 2 gün üst üste protein takviyesi gibi olacak nasıl yapıcaksın ...

Canim yumurta gunu karisik yiyebilir musun?Mesela yumurta ve yogurdu beraber yiyebilr miyim ..Bne bu seceneklerden sadece biri yeniiyor saniyordum..
Birde tuzdan bahsetmissiniz.Tuz da mi yok.Ben sadece yagsiz olacak saniyordum..Dun salatama tuz koydum cunku....Bugun etlerime de tuz atacagim..yanlis mi yapiyorum ondan mi hic kilo vermedim acaba?
Birde kizlar gunde kac bardak su iciyorsunuz?Ben hic susamiyorum ve zorlayrak icmeye calisiyorum onda da pek basarili sayilmam[/QUOTE]

yumurta günü karışık yenebiliyormuş ama sabah kahvaltı tabağında azcıkda olsa hepsi bulunmalıymış ben yumurta ve süt sevmiyorum ondan peynir ve yoğurda talim :)) ama sen hepsinden azcık azcık yiyebilirisn banada öyle denmişti çünkü sorduğumda .
Tuz hiç yok diye biliyorum tuz vüduttaki suyu tutar dolayısıyla kilo vermemiş hissedersin kendini tuzu hiç kullanma bence kilo vermemiş olman bundan olabilir ..
ben günde 2 litre su içiyorum dktorlarda sağlklı olanın günde iki litre yani 8 bardak su içmek olduğunu söylüyorlar ve ne kadar çok su içersen o kadar çok kilo kaybediyorsun ben bir keresinde bol su içerrek epey kilo vermiştim denedim yani :)) bozma lütfen moralini tuzu kes yağı kes eminim bu diyetle vericeksin birde haftasonu abartmamak lazımmış yemekleri inşalalh çok yemeyiz haftasonuda hayırlısıyla kurtuluruz bu kilolardan .)) opuyorumnanaktan

Canim inan ne buyuk bir sey yaptin benim icin..Cok sikildim artik diyete baslayip baslayip birakmaktan..Bu sefre olsun istiyorum..Dun eski resimlerimi kaydettigim cd yi buldum.4 yil once ki halim yani 2 dogumdan once..Oturup agladim .BU kilolar beni cok tasli gosteriyor diye

ayy canım ya yapma lütfen stresin nekadar büyük bir düşman olduğunu hepimiz biliyoruz kendini motive ediceksin olumlu düşüneceksin moralini bozma üstelik bu kiloları biz yiyerek aldık öyle değilmi bir şekilde yine kendimiz vericez hem o kilolardan sonra sana çok değerli bir armağan gelmiş yaradandan bebişlerin sen mutlu olki kilo vericeğine inanki bebişlerinde mutlu olsun lütfen üzme kendini ve zayıflayacağına inan ama dediğim gibi tuzu kaldır o yüzden kilo verememiş olabilirsin opuyorumnanaktan :1hug:

sude naz çok üzüldüm yaaasenağlama inşallah yeni diyetinle istediğin kiloya ulaşırsına.s.

canım yaa o resimler senin hedefin olsun hırslanıp vermeliyim demelisin doğum bu tabiki kilo olacak 2 tane çocuğun olmuşzemuszemus

Back
X